Συνελήφθη από ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ η 19χρονη με την μητέρα της, που είχαν πετάξει το νεογέννητο σε κάδο απορριμάτων στην Πετρούπολη και πέθανε από ασφυκτικό θάνατο …

Συνελήφθη από ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ η 19χρονη με την μητέρα της, που είχαν πετάξει το νεογέννητο σε κάδο απορριμάτων στην Πετρούπολη και πέθανε από ασφυκτικό θάνατο …



Την υπόθεση την θυμόμαστε όλοι που συγκλόνισε το Πανελλήνιο αυτή η υπόθεση πριν λίγους μήνες,  και συγκεκριμένα τον Φεβρουάριο του 2018, που βρέθηκε νεκρό  ένα  νεογέννητο βρέφος σε κάδο σκουπιδιών  στην Πετρούπολη.
 Όπως μετέδωσε ο ΣΚΑΪ, μια 19χρονη και η μητέρα της συνελήφθησαν την Κυριακή σαν ύποπτες για το θάνατο βρέφους .
Σχεδόν τρεις μήνες μετά, η ΕΛ.ΑΣ. φαίνεται ότι κατάφερε να εξιχνιάσει την υπόθεση με το νεκρό βρέφος που είχε βρεθεί σε κάδο στην Πετρούπολη.

Υπενθυμίζεται ότι στις 26 Φεβρουαρίου είχε βρεθεί σε κάδο στην Πετρούπολη νεκρό ένα βρέφος προκαλώντας σοκ και αποτροπιασμό.

Το μωρό είχε βρεθεί σε κάδο απορριμμάτων από αλλοδαπό ρακοσυλλέκτη.

Ο άνδρας αποκάλυψε ότι το μωράκι ήταν φιμωμένο με χαρτοπετσέτες για να μην ακούγεται το κλάμα του.
Όλα ξεκίνησαν στις 26/02 στην Πετρούπολη, όταν ένας ρακοσυλλέκτης, ψάχνοντας μέσα σε κάδο απορριμμάτων βρήκε ένα νεκρό βρέφος, τυλιγμένο σε σεντόνι, στη συμβολή των οδών Πίνδου και ανατολικής Ρωμυλίας.
Σύμφωνα με αυτόπτη μάρτυρα, το μωρό είχε στο στόμα του χαρτοπετσέτες για να μην μπορεί να αναπνεύσει και να μην ακούγεται το κλάμα του.
Τα ευρήματα των ιατροδικαστών κατέδειξε πως το μωρό στραγγαλίστηκε τόσο με σχοινί όσο και με τον ομφάλιο λώρο. Το σχοινί όπως και ο ομφάλιος λώρος ήταν τυλιγμένα στο λαιμό του.
Το βρέφος που όπως όλα δείχνουν δολοφονήθηκε μισή ώρα μετά την γέννησή του και πετάχτηκε στα σκουπίδια δεν ήταν ούτε πρόωρο, ούτε είχε κάποια άλλα προβλήματα, σύμφωνα πάντα με την ιατροδικαστική εξέταση.
Μάλιστα όπως λένε οι ιατροδικαστές το παιδί πετάχτηκε στον κάδο και πέρασαν 10 ώρες πριν το ανακαλύψει ένας ρακοσυλλέκτης ο οποίος και ειδοποίησε τις αρχές.
Εκτός από το σχοινί και τον ομφάλιο λώρο που ήταν τυλιγμένα στο λαιμουδάκι του το νεογέννητο είχε και χαρτιά μέσα στο στόμα του.

Η γνωμάτευση του ιατροδικαστή

«Ασφυκτικός θάνατος συνεπεία περιτύλιξης του λαιμού δια του ομφαλίου λώρου και δια βρόγχου και απόφραξη της στοματικής κοιλότητας με κομμάτι χαρτί».

Αυτή ήταν η συγκλονιστική γνωμάτευση της ιατροδικαστού Σουλτάνας Μαριανού της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Αθηνών, που μίλησε τότε ,για την αιτία θανάτου του νεογέννητου βρέφους που βρέθηκε νεκρό από έναν ρακοσυλλέκτη σε κάδο στην περιοχή της Πετρούπολης. Σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά μετά τον εντοπισμό του, ο σοκαρισμένος άνδρας φώναξε «μωρό, μωρό» και ένας κάτοικος της περιοχής κατέβηκε να δει αν όντως πρόκειται για μωρό.

Δυστυχώς, δεν ήταν κούκλα, αλλά ένα νεκρό μωρό, το οποίο ήταν τυλιγμένο σε μια τσάντα. Βγάζοντάς το από την τσάντα, διαπίστωσαν ότι το βρέφος ήταν νεκρό. Ο άνδρας αποκάλυψε ότι το μωράκι ήταν φιμωμένο.






Πηγή: newsbomb.gr


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια