Από το ΖΕΝΙΘ στο ΝΑΔΙΡ η Τζένη Χειλουδάκη!

Από το ΖΕΝΙΘ στο ΝΑΔΙΡ η Τζένη Χειλουδάκη!




Από τη μεγάλη ζωή ζητιανεύει για να ζήσει το άλλοτε διάσημο μοντέλο από τη Σητεία!

Πάει πολύς καιρός από τότε που η Τζένη Χειλουδάκη ζούσε στη Ρόδο και «μεσουρανούσε» ως πρωταγωνίστρια στο εγχώριο αλλά και διεθνές jet set. Σήμερα η Τζένη η «ωραία» ζει στην Σητεία, όπου εργάζεται περιστασιακά ως dj.

Σύμφωνα όμως με την Δημοκρατική Ρόδου,  η Τζένη Χειλουδάκη είναι και επισήμως… άπορη αφού  φέρεται να υπέβαλε όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά για να λαμβάνει μηνιαίως το ποσό των 200 μόλις ευρώ, προκειμένου να μπορεί να καλύπτει στοιχειωδώς τις ανάγκες της.

Η Τζένη Χειλουδάκη σήμερα ζει σε ένα σπίτι στο βουνό και φροντίζει με μεγάλη αγάπη αδέσποτα ζώα. Όμως επειδή η οικονομική της κατάσταση δεν επιτρέπει να καλύπτει τις ανάγκες των τετράποδων φίλων της –ούτε καν της ίδιας- με την βοήθεια των φίλων της και δωρεές καταφέρνει να τα βγάζει πέρα, χωρίς να παραπονιέται ούτε στιγμή για τα «περασμένα μεγαλεία».

Η ίδια δεν ντρέπεται να αποκαλύψει την κακή της οικονομική κατάσταση: όπως λέει φίλος της από τη Θεσσαλονίκη της καλύπτει τα έξοδα για το ηλεκτρικό της ρεύμα και το τηλέφωνο και επειδή χρειάστηκε δύο φορές να της καλύψει η μητέρα της το ενοίκιο από την σύνταξή της –κάτι που η ίδια η Τζένη δεν το αντέχει –υπέβαλε τα απαραίτητα δικαιολογητικά.

Από τον επόμενο μήνα πλέον, θα παίρνει το επίδομα των 200 ευρώ ως άπορη, μέχρι τουλάχιστον να τελεσφορήσει στα δικαστήρια η περιπέτειά της με τον εκδοτικό οίκο και να πάρει τα χρήματα που της οφείλονται.

Επίσης, σήμερα έχει εννέα «σκυλόπαιδα» και εννέα «γατόπαιδα» όπως τα αποκαλεί, τα οποία τα σιτίζει και τα φροντίζει από οικονομικές συνεισφορές των φίλων της.

«Δεν ντρέπομαι καθόλου να κάνω τη ζητιάνα για αυτά…. Καθόλου όμως…. Ανθρώπινο είναι… Μέχρι λοιπόν να γίνει το δικαστήριο και να πάρω τα χρήματα που μου οφείλει ο εκδοτικός οίκος, θα ζητιανεύω για να είναι ασφαλή και χορτάτα τα “παιδιά” μου…», εξομολογείται.

Τη δεκαετία του '90 μεσουρανούσε ως το πιο περιζήτητο μοντέλο με την πολυτάραχη ζωή, με το όνομα και την εικόνα της να φιγουράρουν σε κεντρικά δελτία ειδήσεων, σε εκπομπές και εξώφυλλα περιοδικών και από τα χέρια της να περνούν εκατομμύρια!

Η Τζένη Χειλουδάκη, η οποία έγινε πασίγνωστη από τη σχέση της με τον τότε εισαγγελέα Ρόδου Γιώργο Σακελλαρόπουλο, χόρτασε δόξα και δημοσιότητα. Κάποια στιγμή, όμως, τα φώτα έσβησαν και τη θέση της άλλοτε μοιραίας ντίβας πήρε μια άπορη πλέον -όπως η ίδια λέει- μεσήλικας, που ζει αποτραβηγμένη από τα φλας σε ένα σπίτι στη Σητεία, παρέα με τις γάτες, τους σκύλους και τις... σκέψεις της.





cretalive.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια