Για να έχεις πάντα μια σωστή και επιμελημένη και κομψή εμφάνιση!

Για να έχεις πάντα μια σωστή και επιμελημένη και κομψή εμφάνιση!



Θα έχεις σίγουρα στο νου όλες εκείνες τις γυναίκες που έχουν πάντα στυλάτα σύνολα, που κάνουν συνδυασμούς ρούχων τους οποίους εσύ δε θα σκεφτόσουν ποτέ και πάντοτε φαίνονται τόσο κομψές, χωρίς να πιστεύεις ότι έχουν κάνει και μεγάλη προσπάθεια.

Επειδή εμείς γνωρίζουμε πώς τα καταφέρνουν κάθε φορά, σου αποκαλύπτουμε το μυστικό τους. Εκτός από μία εσωτερική αίσθηση του στυλ που διαθέτουν, γνωρίζουν επίσης και τον κανόνα των τριών κομματιών στα ρούχα.

Η ιδέα πίσω από αυτό τον κανόνα για σωστούς συνδυασμούς ρούχων είναι απλή:
Κάθε υπέροχο σύνολο απαρτίζεται από τρία βασικά κομμάτια. Εάν τα αναγκαία, όπως το παντελόνι και μία μπλούζα, θεωρούνται ως το πρώτο και το δεύτερο κομμάτι της εμφάνισής σου, το τρίτο κομμάτι θα πρέπει να κάνει το τελικό λουκ λίγο πιο ενδιαφέρον.

Για παράδειγμα, εάν φοράς ένα τζιν και ένα λευκό μπλουζάκι, πρόσθεσε από πάνω ένα σακάκι ή μία ξεχωριστή τσάντα, μία ιδιαίτερη ζώνη ή ένα ζευγάρι λαμπερά σκουλαρίκια.

Αν και μπορεί να μην καταφέρεις να συνδυάσεις ποτέ ένα φόρεμα πάνω από τζιν και μπότες μέχρι το γόνατο τόσο άψογα όπως βλέπεις σε κάποιες γκουρού του στυλ, τουλάχιστον τώρα γνωρίζεις και εσύ τον τρόπο να επιτύχεις ένα στυλάτο λουκ με σχεδόν μηδαμινή προσπάθεια.







goddess.gr


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια