Γεωργία και Γιώργο χρόνια πολλά Θερμές ευχές από το Λογοτεχνικό περιβόλι! - Τι σημαίνει το όνομά σας με μια υπέροχη συμβουλή για μια Ζωή με ποιότητα…

Γεωργία και Γιώργο χρόνια πολλά Θερμές ευχές από το Λογοτεχνικό περιβόλι! - Τι σημαίνει το όνομά σας με μια υπέροχη συμβουλή για μια Ζωή με ποιότητα…



Χρόνια πολλά , Θερμές ευχές στο Γιώργο και την Γεωργία!
Εύχομαι ολόκαρδα  να έχετε Υγεία, καλοτυχία και ευλογημένες στιγμές στη ζωή σας….
Κάθε σας επιθυμία ευχή μας!




Ας δούμε τι σημαίνει το όνομα Γεωργία και Γιώργος.


Γεωργία - Γωγώ -Γιούλη
 Αγαπημένη μας φίλη Γεωργία,
το όνομά σου μπορεί να είναι συνηθισμένο,
ωστόσο κρύβει πολύ μεγάλη δυναμική!
Προέρχεται από την λέξη γεωργία, που σημαίνει καλλιέργεια της γης, ωστόσο υποδηλώνει και την πνευματική καλλιέργεια την οποία διαθέτεις αλλά στην πορεία της ζωής σου θα θελήσεις να αναπτύξεις ακόμα περισσότερο! Από την πλευρά της αριθμολογίας, ο λεξάριθμος σου που είναι το 3 σε κάνει να είσαι επικοινωνιακή και χαρούμενη.
Σου αρέσει να διαβάζεις και πάντα θέλεις να αποκτάς καινούριες γνώσεις. Ένα από τα ατού σου είναι πως κερδίζεις συμπάθειες και χειρίζεσαι τον προφορικό λόγο τόσο ωραία που κλέβεις την παράσταση και δημιουργείς καλές εντυπώσεις όπου και αν βρεθείς. Πονόψυχη και γενναιόδωρη δίνεις απλόχερα τη βοήθεια σου όταν σου την ζητήσουν. Σου αρέσει να διασκεδάζεις και φροντίζεις την εξωτερική σου εμφάνιση αρκετά. Προσπάθησε να μειώσεις την αφηρημάδα και την αναβλητικότητα που έχεις που είναι και τα κύρια ελαττώματα σου.



Γεώργιος- Γιώργος
 Αγαπητέ μας φίλε Γιώργο,
το όνομά σου μπορεί να είναι συνηθισμένο,
ωστόσο κρύβει πολύ μεγάλη δυναμική!
Προέρχεται από την λέξη γεωργία, που σημαίνει καλλιέργεια της γης, ωστόσο υποδηλώνει και την πνευματική καλλιέργεια την οποία διαθέτεις αλλά στην πορεία της ζωής σου θα θελήσεις να αναπτύξεις ακόμα περισσότερο!
Από την πλευρά της αριθμολογίας, ο λεξάριθμος είναι το 1 και αυτό σημαίνει ότι είσαι ένας άνδρας που θέλεις να ηγείσαι, να επιβάλλεσαι και να κάνεις την παρουσία σου να μένει αξέχαστη.
 Σου αρέσει να παίρνεις πρωτοβουλίες, να πρωτοστατείς και να ξεχωρίζεις με τον δυναμισμό και την αποφασιστικότητά σου. Κανένα πρόβλημα για σένα δεν μένει άλυτο, γιατί παίρνεις την κατάσταση στα χέρια σου και φροντίζεις γρήγορα να βρίσκεις άμεσες λύσεις σε όλα τα ζητήματα που σε απασχολούν. Ένα από τα μεγαλύτερα ελαττώματά σου είναι ο εγωισμός σου, πολλές φορές υπερεκτιμάς τον εαυτό σου και τις δυνατότητές σου και εκδηλώνεις αλαζονική συμπεριφορά!



Η συμβουλή που σας δίνουμε για μια ζωή με ποιότητα:


Αυτός που θέλει να φτάσει ψηλά θα σκεφτεί τον τρόπο να φτιάξει μια σκάλα

Στείλετε τις πιο όμορφες κινούμενες εικόνες στην γιορτή των αγαπημένων σας φίλων από το Λογοτεχνικό περιβόλι της Ρένας Τζωράκη©.

Αν θέλετε να στείλετε  χρόνια πολλά με όμορφες εικόνες και μαντινάδες στους αγαπημένους σας φίλους και φίλες που γιορτάζουν,
πατήστε πάνω στον παρακάτω σύνδεσμο:

Κι άλλες μαντινάδες   εδώ:
Ευχές για χρόνια πολλά:
Διαβάστε περισσότερα ονόματα για το  τι σημαίνει το όνομά σας:

Αν γιορτάζετε σήμερα τα γενέθλιά σας πατήστε επάνω στον σύνδεσμο:
 Για όσους έχουν σήμερα γενέθλια δείτε όμορφες κινητές εικόνες με ευχές:
Η ημερομηνία γέννησής σου αποκαλύπτει στοιχεία της προσωπικότητάς σου!
Διάβασε για την κάθε μέρα του μήνα…






Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια