Χρόνια πολλά στον Αχιλλέα, που γιορτάζει σήμερα 24 Απριλίου 2018, από το Λογοτεχνικό περιβόλι, με μια υπέροχη συμβουλή και ένα δώρο καρδιάς έκπληξη!

Χρόνια πολλά στον Αχιλλέα, που γιορτάζει σήμερα 24 Απριλίου 2018, από το Λογοτεχνικό περιβόλι, με μια υπέροχη συμβουλή και ένα δώρο καρδιάς έκπληξη!



Αχιλλέα, σήμερα έχεις την τιμητική σου.
Γιορτάζεις πολύχρονος, ευλογημένος και δημιουργικός!
Το Λογοτεχνικό περιβόλι στέλνει σε όλους τους σημερινούς εορτάζοντες θερμές ευχές  για μια ζωή γεμάτη Υγεία, Αγάπη, Δημιουργικότητα και Πληρότητα!
Κάθε σας επιθυμία ευχή μας!
Διαβάστε το περυσινό μας αφιέρωμα στον Αχιλλέα



Ελάτε να δούμε τι σημαίνει το όνομα Αχιλλέας
Αχιλλέας :



Αγαπημένε μας φίλε Αχιλλέα,θα θυμάσαι για τον  Αχιλλέα, πως  ήταν ο κεντρικός ήρωας της Ιλιάδας.
Ήταν πολύ γρήγορος, δραστήριος και ατρόμητος!
Το όνομά σου λοιπόν σου μεταδίδει μεγάλο εγωισμό, ευστροφία, είσαι πάντα σε ετοιμότητα αλλά συχνά έχεις και εσύ τα ξεσπάσματά σου, τα οποία είναι αρκετά έντονα και εκείνες τις στιγμές κανείς δεν μπορεί να σε συγκρατήσει.
Στην αριθμολογία, ο λεξάριθμός σου είναι το 3 και αυτό σημαίνει ότι είσαι ένας άνθρωπος που ξέρεις καλά να χειρίζεσαι τις καταστάσεις γύρω σου και έχεις έναν ιδιαίτερο ξεχωριστό τρόπο να επικοινωνείς και να μεταδίδεις τις σκέψεις και τις ιδέες σου!
 Σου αρέσει η πρόοδος και η ανάπτυξη και απεχθάνεσαι τη ρουτίνα και τη σταθερότητα. Είσαι αρκετά κοινωνικός, σου αρέσει να συμμετέχεις σε πολλές δραστηριότητες και γίνεσαι η ψυχή της παρέας, αφού πάντα καταφέρνεις με τον εξωστρεφή χαρακτήρα σου να γοητεύεις και να διασκεδάζεις τους πάντες. Αρκετές στιγμές όμως ξεπερνάς τα όρια, παρεκτρέπεσαι και χάνεις το δίκιο σου με την απότομη συμπεριφορά σου.
Η συμβουλή που σας δίνουμε για μια ζωή με ποιότητα:




Στείλετε τις πιο όμορφες κινούμενες εικόνες στην γιορτή των αγαπημένων σας φίλων από το Λογοτεχνικό περιβόλι της Ρένας Τζωράκη©.

Αν θέλετε να στείλετε  χρόνια πολλά με όμορφες εικόνες και μαντινάδες στους αγαπημένους σας φίλους και φίλες που γιορτάζουν,
πατήστε πάνω στον παρακάτω σύνδεσμο:

Κι άλλες μαντινάδες   εδώ:
Ευχές για χρόνια πολλά:
Διαβάστε περισσότερα ονόματα για το  τι σημαίνει το όνομά σας:

Αν γιορτάζετε σήμερα τα γενέθλιά σας πατήστε επάνω στον σύνδεσμο:
 Για όσους έχουν σήμερα γενέθλια δείτε όμορφες κινητές εικόνες με ευχές:
Η ημερομηνία γέννησής σου αποκαλύπτει στοιχεία της προσωπικότητάς σου!
Διάβασε για την κάθε μέρα του μήνα…





Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια