O σκύλος που έχει σοκάρει όλους μας στο διαδικτυακό κόσμο, με τα ανθρώπινα χαρακτηριστικά του προσώπου του!

O σκύλος που έχει σοκάρει όλους μας στο διαδικτυακό κόσμο, με τα ανθρώπινα χαρακτηριστικά του προσώπου του!




Μεγάλη αίσθηση έχει προκαλέσει στο διαδίκτυο ένας σκύλος που ακούει στο όνομα «Γιόγκι» με πολλούς να μιλούν γι’ αυτόν.

Παρατηρήσατε κάτι ασυνήθιστο; Αν σκεφτήκατε κι εσείς:
«Θεέ μου, αυτός ο σκύλος έχει ανθρώπινο πρόσωπο» ,δεν είστε ο μόνος.


Και πράγματι, υπάρχει κάτι το αναμφισβήτητα ανθρώπινο στη μουσούδα του μικρού Γιόγκι. Τα αμυγδαλωτά του μάτια, η έντονη κορυφογραμμή πάνω από αυτά και τα απαλά ρόδινα χείλη του, σίγουρα παίζουν κάποιο ρόλο στην εκπληκτική του ομοιότητα με άνθρωπο.


Η ιδιοκτήτρια του Γιόγκι, Σαντάλ Ντεσαρντίνς, ποτέ δε σκέφτηκε ότι το σκυλί της πραγματικά θυμίζει άνθρωπο, δηλώνοντας μάλιστα στο The Dodo: «Κοιτάζοντάς τον, δεν βλέπω κάτι περίεργο».

Μάλιστα, η πρώτη φορά που άκουσε για την ομοιότητά του αυτή, ήταν όταν δημοσίευσε μια φωτογραφία του στο Facebook. «Μοιάζει σαν ένας άνθρωπος στο σώμα σκύλος» έγραψε ένας φίλος.


Στη συνέχεια, ένας από τους φίλους της Σαντάλ δημοσίευσε μια φωτογραφία του Γιόγκι στο Reddit και το διαδίκτυο πήρε φωτιά. «Είναι το πιο ενοχλητικό πράγμα που έχω δει ποτέ» έγραψε κάποιος. «Μοιάζει με τον Νίκολας Κέιτζ ντυμένο με στολή Ewok» έγραψε κάποιος άλλος. «Θα νιώθω περίεργα να τον χαϊδέψω» πρόσθεσε ένας τρίτος. 
 
«Στην αρχή γέλασα, μετά ένιωσα άβολα, τώρα έχω αγκαλιάσει τα γόνατα μου και πηγαίνω μπρος-πίσω, προσπαθώντας να με πείσω ότι απλώς είναι μία εφαρμογή faceswap», έγραψε τρομοκρατημένος ένας ακόμη χρήστης του διαδικτύου.






Πηγή: newsone.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια