Διαβάστε για το ύπουλο παιχνίδι του Τούρκου επιχειρηματία στη σύζυγό του, πως την κατάφερε να χωρίσουν και να παντρευτεί μια άλλη γυναίκα, με την συναίνεσή της...

Διαβάστε για το ύπουλο παιχνίδι του Τούρκου επιχειρηματία στη σύζυγό του, πως την κατάφερε να χωρίσουν και να παντρευτεί μια άλλη γυναίκα, με την συναίνεσή της...





Την είδηση δημοσιεύει η εφημερίδα Χουριέτ και περιγράφει το ύπουλο παιχνίδι που έπαιξε τούρκος επιχειρηματίας στην σύζυγό του για να καταφέρει να χωρίσει και να παντρευτεί μια άλλη γυναίκα!

Σύμφωνα πάντα με την τουρκική εφημερίδα, ο 57χρονος επιχειρηματίας Hayri Uğur με την σύζυγό του Hepşen Uğur ήταν παντρευμένοι από το 1998. Το ζευγάρι έφτιαξε μια εταιρεία κλωστουφαντουργίας το 1995 η οποία αναπτύχθηκε με απίστευτους ρυθμούς και συνεργάζεται με εταιρείες με παγκόσμια φήμη. Η περιουσία της οικογένειας σύντομα αυξήθηκε και πλέον αγγίζει τα 200 εκατομμύρια τουρκικές λίρες.

Μετά το αποτυχημένο πραξικόπημα του 2016 ο Hayri Uğur άρχισε να λέει στην συζυγό του ότι όλοι οι φίλοι του ήταν μέλη του κινήματος του Γκιουλέν και ότι και ο ίδιος είναι αντικείμενο έρευνας που μπορεί να οδηγούσε στην κατάσχεση της περιουσίας τους.

Ο Hayri Uğur είπε λοιπόν στην σύζυγό του ότι για να γλιτώσουν όσα είχαν φτιάξει με κόπο πρέπει να χωρίσουν για τα μάτια του… Ερντογάν.

Η δόλια η Hepşen Uğur συμφώνησε και ζήτησε η ίδια διαζύγιο από τον σύζυγό της πιστεύοντας ότι το έκαναν μόνο για τυπικούς λόγους. Στην αίτηση διαζυγίου μάλιστα αναφερόταν ότι κανένας από τους δυιο δεν θα ζητούσε διατροφή ή κάποιου άλλου είδους αποζημίωση.

Τοι διαζύγιο βγήκε τον Ιούλιο του 2017 και μετακόμισαν στις ΗΠΑ μαζί με τα δυο παιδιά τους. Αγόρασαν ένα σπίτι στο Ορλάντο και έγραψαν τα παιδιά τους εκεί στο σχολείο. Αφού έγιναν όλα αυτά, ο Hayri Uğur επέστρεψε στην Τουρκία με την πρόφαση να κάνει κάποιες διαδικασίες για την μεταφορά των επιχειρήσεων στις ΗΠΑ. Όμως, από εκεί και πέρα αγνοούνται τα ίχνη του.

Όπως έμαθε η σύζυγος ο πρώην πλέον σύζυγός της είχε σχέση με άλλη γυναίκα επι πέντε χρόνια και μάλιστα την παντρεύτηκε κιόλας όταν επέστρεψε στην Τουρκία.

Η Hepşen Uğur κατέθεσε αίτηση για την αναίρεση της αίτησης διαζυγίου ισχυριζόμενη ότι την εξαπάτησε και της πήρε όλη την περιουσία.




Πηγή: HurriyetDailyNews,
 
 newsit.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια