Δοκιμάστε τα δάχτυλα του χεριού σας για το άγχος, την νευρικότητα, την κόπωση και για τον πονοκέφαλο. Ελάτε να δούμε το πώς;

Δοκιμάστε τα δάχτυλα του χεριού σας για το άγχος, την νευρικότητα, την κόπωση και για τον πονοκέφαλο. Ελάτε να δούμε το πώς;



 Πόσοι από μας βιώνουμε σε κάποιες στιγμές της ζωής μας ,
πονοκέφαλο, άγχος, νευρικότητα;
Και όμως πριν καταφύγουμε σε κάποιο γιατρό καλό είναι να χρησιμοποιήσουμε κάποιες τεχνικές με τα δάχτυλά μας, που σύμφωνα με την ρεφλεξολογία, μπορούμε να έχουμε θεαματικά και έρευνες έχουν δείξει ότι όσοι κάνουν απλές ασκήσεις, όπως οι παρακάτω, μπορούν πραγματικά να δουνάμεσα αποτελέσματα!





Ανάλογα με την περίπτωση χρησιμοποιήστε το ανάλογο δάχτυλό σας:

Αντίχειρας: Άγχος και Πονοκέφαλοι

Ο αντίχειρας κουβαλάει πολύ βάρος και συχνά συνδέεται με την κατάθλιψη και το άγχος. Αυτά αντιπροσωπεύονται στο σώμα ως το στομάχι και τη σπλήνα. Εάν αισθάνεστε μελαγχολία ή έχετε πονοκεφάλους, απλά κρατήστε τον αντίχειρα και εφαρμόστε του απαλή πίεση, για 3-5 λεπτά.

Δείκτης: Απογοήτευση και μυϊκοί πόνοι

Συνδέεται με το φόβο και τη σύγχυση καθώς και τα νεφρά. Το μασάζ στον δείκτη έχει δείξει οφέλη σε ασθενείς που κάνουν αιμοκάθαρση. Τρίψτε το δείκτη σας για λίγα λεπτά και παρατηρήσετε μυϊκούς πόνους και πόνους στη πλάτη να εξαφανίζονται.

Επανάσταση στους Διαιτολόγους! Χάσε Μέχρι 9 Κιλά σε 5 Μέρες!

Μέσος: Θυμός και Κόπωση

Έχετε κουραστεί; Ή νιώθετε θυμό; Δοκιμάστε την εφαρμογή πίεσης στο μεσαίο δάχτυλό σας για μερικά λεπτά, ενώ αναπνέετε βαθιά. Αυτό θα προκαλέσει πιθανώς μια επίδραση χαλάρωσης και έχει επίσης έχει ευεργετικά οφέλη για το ήπαρ.

Παράμεσος: Αρνητικότητα και πεπτικά προβλήματα

Εάν νιώθετε αμφιβολία για τον εαυτό σας ή νιώθετε αρνητικά συναισθήματα ή λύπη, επικεντρωθείτε στον παράμεσο σας. Εφαρμόστε πίεση σε αυτό το δάχτυλο επίσης για πεπτικά και αναπνευστικά ζητήματα.

Μικρό δάχτυλο: Νευρικότητα και άγχος

Συνδέεται με χαμηλή αυτοεκτίμηση, τρίψτε το μικρό δάχτυλό αν είστε συνεχώς σκεπτικός. Προσπαθήστε να απελευθερώσετε την ένταση στο μυαλό σας, καθώς κάνετε μασάζ σε αυτό το δάχτυλο.



Παλάμη: Ναυτία και ένταση

Ένα εξαιρετικά σημαντικό σημείο στη ρεφλεξολογία, μπορείτε να πατήσετε τη παλάμη σε κυκλική κίνηση. Σύμφωνα με το Πανεπιστήμιο της Μινεσότα, η τακτική ρεφλεξολογία βοηθάει να μειωθεί η ναυτία, η δυσκοιλιότητα, και η διάρροια.








Πηγή: fanpage.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια