Δεν μπορείτε να φανταστείτε πόσα πολλά και χρήσιμα πράγματα μπορείτε να κάνετε μονάχα με ένα μπιστολάκι μαλλιών!

Δεν μπορείτε να φανταστείτε πόσα πολλά και χρήσιμα πράγματα μπορείτε να κάνετε μονάχα με ένα μπιστολάκι μαλλιών!




Όλοι μας έχουμε συνδέσει το μπιστολάκι μαλλιών με το στέγνωμα των βρεγμένων μαλλιών και το φτιάξιμό τους για να είναι περιποιημένα!
Κι όμως υπάρχουν πράγματα που μπορούμε να κάνουμε , που ούτε τα φαντάζεστε…



Ένα πιστολάκι μαλλιών βρίσκεται σίγουρα σε κάθε σπίτι. Αν μέχρι τώρα το χρησιμοποιούσατε μόνο για να στεγνώνετε τα μαλλιά σας, τώρα ήρθε η ώρα να μάθετε πράγματα γι’αυτό που θα σας εντυπωσιάσουν. Δείτε περίεργες χρήσεις του που θα σας λύσουν τα χέρια…


Στεγνώστε τα νύχια σας
Αν το βερνίκι σας δεν λέει να στεγνώσει με τίποτα (ειδικά αν έχετε περάσει τα νύχια σας 2-3 στρώσεις με αυτό) τότε το πιστολάκι θα σας λύσει το πρόβλημα. Ανάψτε το στο κρύο και φυσήξτε με αυτό τα νύχια σας. Έτσι, θα στεγνώσουν πολύ πιο γρήγορα.


Μπείτε στο στενό σας τζιν
Αν σας στενεύει το τζιν σας (φάγατε λίγο παραπάνω τις τελευταίες μέρες) αυτό που μπορείτε να κάνετε είναι να βάλετε το πιστολάκι σας στην πρίζα και να το γυρίσετε στο ζεστό. Φυσήξτε προς το σημείο του φερμουάρ ή των κουμπιών του για 1-2 λεπτά και θα δείτε ότι αμέσως θα μαλακώσει. Έτσι, θα μπορέσετε να το φορέσετε πολύ πιο εύκολα.

Αφαιρέστε αυτοκόλλητα
Για να αφαιρέσετε το αυτοκόλλητο από ένα καινούργιο προϊόν που μόλις αγοράσατε πάρτε το πιστολάκι και στρέψτε το προς τη μεριά του αυτοκόλλητου. Έτσι, θα το ξεκολλήσετε χωρίς κόπο.

Σιδερώστε κάτι στα γρήγορα
Ένας γρήγορος και εύκολος τρόπος για να σιδερώσετε κάτι στα γρήγορα χωρίς να βγάζετε έξω σίδερο και σιδερώστρα είναι να το περάσετε λίγο με το πιστολάκι. Φυσήξτε το με ζεστό αέρα από απο σταση τουλάχιστον 25 εκατοστών και θα διαπιστώσετε πως θα είναι πολύ σύντομα έτοιμο για φόρεμα.

Ξεσκονίστε
Για να ξεσκονίσετε δύσκολα σημεία του σπιτιού που δεν φτάνει το ξεσκονόπανο, βάλτε το πιστολάκι μπροστά στον κρύο αέρα και περάστε το. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να ξεσκονίσετε μέχρι και το πληκτρολόγιο του υπολογιστή σας.


Διώξτε τον ατμό από τον καθρέφτη του μπάνιου σας
Μετά το μπάνιο σας ο καθρέφτης μοιάζει σαν να βγήκε από τανία τρόμου; Φυσήξτε τον λίγο με το πιστολάκι στον κρύο αέρα και σε μερικά δευτερόλεπτα όλος ο ατμός θα έχει εξαφανιστεί.










Πηγή: spirossoulis.com

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια