ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ! Μια… ολόκληρη μεραρχία Ελλήνων δηλώνει ότι δε θα πολεμήσει!

ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ! Μια… ολόκληρη μεραρχία Ελλήνων δηλώνει ότι δε θα πολεμήσει!




Καμπανάκι κινδύνου έχει σημάνει μια νέα δημοσκόπηση που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο. Σύμφωνα με τα στοιχεία, τα οποία δημοσιεύθηκαν στο twitter από το The Spectator Index,το 54% των Ελλήνων είναι έτοιμοι αν χρειαστεί να πολεμήσουν για τη χώρα.

Αυτό το ποσοστό μας φέρνει στην έκτη θέση των συνολικά 17 χωρών που περιλαμβάνει η δημοσκόπηση. Προηγούνται οι Σουηδία με 55%, το Κόσοβο με 58%, η Ρωσία με 59 ,η Ουκρανία με 62 και πρώτη η Φινλανδία με 74%!

Όσοι ανέμεναν υψηλότερο ποσοστό θα πρέπει πρώτα απ΄ όλα να αναλογιστούν τις συνθήκες που έχουν διαμορφωθεί πολλά χρόνια τώρα στην ελληνική κοινωνία.

Η απαξίωση οποιουδήποτε θέματος έχει να κάνει με την Εθνική Άμυνα, αλλά και την εξωτερική πολιτική διαρκής.

Όποιος τολμούσε να αναρωτηθεί απλώς “μήπως η ελληνοτουρκική φιλία είναι μύθευμα”, χαρακτηριζόταν αυτομάτως “πολεμοκάπηλος”. Η συζήτηση για την υπεράσπιση κυριαρχικών δικαιωμάτων ήταν για τους “γραφικούς” και όσοι προειδοποιούσαν για τους κινδύνους που καραδοκούν απλά “πολεμοχαρής”.

Προσθέστε και τις ισχυρές δόσεις εκμάθησης τουρκικής γλώσσας από τα άφθονα “τηλεοπτικά σκουπίδια” που παίζουν όλη μέρα τα τηλεοπτικά κανάλια και νομίζουμε ότι θα δείτε το 54% με απολύτως θετική ματιά…

Σίγουρα προβληματίζει η εν λόγω έρευνα. Αν σκεφτούμε ταυτόχρονα και το ψήφισμα στην διεθνή διαδικτυακή πλατφόρμα «Avaaz.org» από κάποιους, οι οποίοι λένε πως είναι οπαδοί του ΠΑΟΚ, τότε τα πράγματα δεν είναι και τόσο καλά.

«Δεν θα πάμε στον πόλεμο, αν τολμήσετε να τιμωρήσετε τον ΠΑΟΚ». Αυτό είναι το μήνυμα που στέλνουν οι φανατικοί οπαδοί του ΠΑΟΚ, με αποδέκτη τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα

Βέβαια, η πλειοψηφία των οπαδών της ιστορικής ομάδας του ΠΑΟΚ δεν έχουν σχέση με την μειoψηφία. Πρόκειται για αγνούς, πατριώτες οπαδούς, οι οποιοι υποστηρίζουν μια ομάδα που έχει ξεριζωθεί από την Πόλη, ενώ έχουν δείξει την ευαισθησία τους για το Σκοπιανό.
Διαβάστε επίσης:   Αγαθονήσι : Η Τουρκία το πάει για πόλεμο-Πρόκληση σήμερα με τους νεκρούς

Οι εμπνευστές του ψηφίσματος ξεκαθαρίζουν ότι, εάν τιμωρηθεί η ομάδα τους λόγω των πρωτοφανών επεισοδίων της προπερασμένης Κυριακής και στην περίπτωση που κηρυχθεί επιστράτευση στην χώρα μας, τα φύλλα πορεία τους θα είναι απλά κουρελόχαρτα!

«Αν τολμήσετε να επιβάλλετε μεθοδευμένη εξοντωτική ποινή στον ΠΑΟΚ προς τέρψιν των Μαφιόζων της Αθήνας, αυτομάτως να θεωρήσετε τα φύλλα πορείας μας, σε περίπτωση επιστράτευσης, ως απλά κουρελόχαρτα. Κανένας οπαδός του ΠΑΟΚ σε μάχες για τη δικιά σας Ελλάδα. Εμείς πολεμάμε ΜΟΝΟ για τον ΠΑΟΚ» λένε χαρακτηριστικά.

Η πλατφόρμα «Avaaz» είναι ένα παγκόσμιο ακτιβιστικό κίνημα που αριθμεί περισσότερα από 46 εκατομμύρια μέλη σε 195 χώρες έχοντας πραγματοποιήσει άνω των 365.000 δράσεων από το 2007 που ιδρύθηκε.

Μέσω των ψηφισμάτων του, που «τρέχουν», έχει τη δυνατότητα να κινητοποιήσει εκατομμύρια πολίτες ταυτόχρονα σε όλη την υφήλιο, λαμβάνοντας θέση πάνω σε φλέγοντα ζητήματα τοπικού, εθνικού ή παγκόσμιου ενδιαφέροντος, μέσω συγκέντρωσης υπογραφών σε σχετικά ψηφίσματα.

Βέβαια, σίγουρα αρκετοί από αυτούς που συμμετέχουν στο ψήφισμα το εννούν. Αυτό συμβαίνει και με άλλες κοινωνικές ομάδες, όπου αρκετοί θέλουν να αποφύγουν την θητεία, κάτι δεν πάει καλά στην κοινωνία μας, αναφέρει το pentapostagma.gr.






Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια