Οι Τούρκοι απέρριψαν τη νέα έφεση των ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ!

Οι Τούρκοι απέρριψαν τη νέα έφεση των ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ!




Παραμένουν υπό κράτηση μέχρι νεοτέρας οι δύο Έλληνες στρατιωτικοί. Κι αυτό διότι απορρίφθηκε η έφεση που κατατέθηκε κατά της απόφασης για διατήρηση της προφυλάκισης τους στις Φυλακές Αδριανούπολης.

Τα επιχειρήματα των Τούρκων συνηγόρων των δύο στρατιωτικών που παραμένουν κρατούμενοι απο την 1η Μαρτίου και βρίσκονται έγκλειστοι στις Φυλακές Αδριανούπολης, δεν «έπεισαν» την τουρκική Δικαιοσύνη.

Δεν έκανε δεκτή την ένσταση και το αίτημα επεναξέτασης της αίτησης αποφυλάκισης υφ΄ όρων των δύο στελεχών του Στρατού Ξηράς. Εδώ να σημειωθεί πως οι δύο Έλληνες στρατιωτικοί θα δεχθούν αύριο την επίσκεψη των γονιών τους, που αγωνιούν για την εξέλιξη της υπόθεσης.

Όπως μεταδίδει η ανταποκρίτρια του ΑΝΤ1 στην Τουρκία, Μαρία Ζαχαράκη, οι δικηγόροι Χακάν Γιαλτσίντουγ και Σελίν Οζέλ είχαν υποβάλει την ένσταση την Τετάρτη, στο Α΄ Κακουργιοδικείο Αδριανούπολης, ζητώντας να επανεξεταστεί η αίτηση αποφυλάκισης, την οποία είχε απορρίψει το Β’ Κακουργιοδικείο Αδριανούπολης, αναφέρει το newsit.gr.
Διαβάστε επίσης:   Τουρκία: "Βόμβες" Ερντογάν για τους δυο Ελληνες στρατιωτικούς και τους 8 Τούρκους

Για την εξέλιξη αυτή,
 το ΑΠΕ – ΜΠΕ αναγράφει:

«Το 1ο Ειρηνοδικείο Αδριανουπόλεως, στο οποίο είχαν προσφύγει οι δικηγόροι των δύο Ελλήνων στρατιωτικών, που κρατούνται από τις 2 Μαρτίου στις φυλακές, αποφάνθηκε σήμερα ότι είναι αναρμόδιο να εξετάσει την ένσταση, αφού την απόφαση είχε λάβει το 2ο Ειρηνοδικείο Αδριανουπόλεως στο οποίο και παρέπεμψε την αίτηση.

Το 2ο Ειρηνοδικείο Αδριανουπόλεως επιλήφθηκε άμεσα της ένστασης, την οποία και απέρριψε με την ίδια αιτιολογία, που είχε λάβει προχθές.

Με αυτή την απόφαση οι δύο Έλληνες στρατιωτικοί παραμένουν προφυλακισμένοι, περιμένοντας την κατάθεση του κατηγορητηρίου ούτως ώστε ο δικαστής να ορίσει δικάσιμο για την υπόθεσή τους».



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια