-Πώς θα είναι οι καιρικές συνθήκες φέτος το Πάσχα του 2018;

-Πώς θα είναι οι καιρικές συνθήκες φέτος το Πάσχα του 2018;





 Τα πρώτα ενδεικτικά στοιχεία μας αποκαλύπτουν:
Το Πάσχα φέτος είναι νωρίς και παρά το γεγονός ότι έχει μπει η Άνοιξη ο καιρός δεν μας έχει δείξει ακόμη το καλό του πρόσωπο.

Λέτε να μας το φυλάει για το Πάσχα; Σύμφωνα με τα στοιχεία που έχουν στην διάθεση τους οι μέχρι στιγμής οι μετεωρολόγοι, ο καιρός το Πάσχα φαίνεται πως θα είναι καλός και Ανοιξιάτικος!

Σύμφωνα με την πρόβλεψη του Τάσου Αρνιακού ο καιρός το Πάσχα θα είναι καλός και δεν προβλέπεται κρύο ή άλλες δυσάρεστες εκπλήξεις.

Όπως ανέφερε ο μετεωρολόγος σ την εκπομπή “Καλημέρα Ελλάδα” του ΑΝΤ1 το ερχόμενο Σαββατοκύριακο, τόσο το Σάββατο του Λαζάρου όσο και την Κυριακή των Βαΐων ο καιρός αναμένεται ηλιόλουστος. Ανάλογος θα είναι ο καιρός όλη τη Μεγάλη εβδομάδα ως και τη Μεγάλη Παρασκευή, αν και δεν θα λείψουν κάποιες σποραδικές τοπικές βροχές μεσημεριανές ώρες και νωρίς το απόγευμα, όμως τα φαινόμενα αυτά θα είναι περιορισμένα.

Από εκεί και ύστερα και με βάση τα έως τώρα στοιχεία δεν φαίνεται κάποια σημαντική μεταβολή, κάποια ψυχρή εισβολή, ο ίδιος καιρός θα συνεχιστεί και το Μεγάλο Σάββατο, αλλά και την Κυριακή του Πάσχα.

ΔΕΙΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΗΝ ΠΡΟΓΝΩΣΗ:
  


                                         Λογοτεχνικό περιβόλι!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια