Διαβάστε τα στιλιστικά λάθη που πρέπει να αποφεύγετε όταν επιλέγετε ρούχα…

Διαβάστε τα στιλιστικά λάθη που πρέπει να αποφεύγετε όταν επιλέγετε ρούχα…



 
    Ακόμα κι αν σας αρέσει να είστε στιλάτη και να ακολουθείτε τις τελευταίες τάσεις της μόδας, θα πρέπει να γνωρίζετε τι σας ταιριάζει καλύτερα, ώστε όταν έρθει η ώρα να ντυθείτε, να αποφύγετε κάποια συχνά λάθη.



Εδώ θα αποκαλύψουμε τα 8 στιλιστικά λάθη που πρέπει να αποφεύγετε όταν επιλέγετε τα ρούχα σας. Μπορείτε να μαντέψετε ποια είναι; Οι περισσότερες γυναίκες επιθυμούν να φαίνονται περιποιημένες σε όλους τους τομείς, ειδικά σε ό,τι αφορά την ένδυση.

Έχουμε ρούχα για κάθε περίσταση και μαζί με την ανεύρεση του τέλειου ντυσίματος, μας ενδιαφέρει επίσης να εκφράζουμε μέσα από αυτό το δικό μας στιλ.

Το πρόβλημα είναι ότι δεν επιλέγουμε πάντα τα καλύτερα ρούχα για το σώμα μας και τότε παρατηρούμε ότι ξαφνικά φαινόμαστε πιο γεμάτες απ’ ό,τι είμαστε στην πραγματικά.

Παρ’ όλο που είστε ελεύθερες να ντυθείτε όπως επιθυμείτε, μερικές φορές είναι καλό να έχετε κατά νου τις παρακάτω συμβουλές, ώστε να μπορείτε να φανείτε τόσο καλές όσο θέλετε.

Λαμβάνοντας υπόψιν τα παραπάνω, εδώ θα αποκαλύψουμε τα 8 στιλιστικά λάθη που πρέπει να αποφεύγετε όταν επιλέγετε τα ρούχα σας.

Μπορείτε να μαντέψετε ποια είναι;

1. Διαφανή ή υπερβολικά σφιχτά κολάν

Τα τελευταία χρόνια, τα κολάν έχουν γίνει αναπόσπαστο κομμάτι της γυναικείας μόδας.

Είναι άνετα, ταιριάζουν με όλα τα είδη παπουτσιών και μπορούν να φορεθούν με πολλά διαφορετικά στιλ αναδεικνύοντας μια καθημερινή εμφάνιση.

Ωστόσο μερικά είναι κατασκευασμένα από υπερβολικά λεπτό ύφασμα, μέσα από το οποίο μπορεί να φαίνεται το εσώρουχό σας στο φως της μέρας.

Αυτό όχι μόνο αποκλείει το ενδεχόμενο να φαίνεστε στιλάτες, αλλά μπορεί επίσης να φαίνεται χυδαίο.

Επιπλέον, κάποια κολάν είναι πολύ σφιχτά, με αποτέλεσμα να τονίζουν τα πλαϊνά μέρη στην περιοχή της μέσης και να σας κάνουν να φαίνεστε πιο γεμάτη από ό,τι είστε στην πραγματικότητα.

Βεβαιωθείτε ότι αγοράζετε αποκλειστικά κολάν υψηλής ποιότητας και ότι είναι στο σωστό μέγεθος.


2. Κοντές φούστες και μπλουζάκια με ανοιχτή πλάτη ή χαμηλό λαιμό

Για να έχετε μια εντυπωσιακή, όμορφη και κομψή εμφάνιση, θα πρέπει πάντα να επιλέγετε είτε να αναδείξετε τα πόδια σας, φορώντας κάτι κοντό σε συνδυασμό με ένα μπλουζάκι με μέτρια λαιμόκοψη ή να φορέσετε ένα μπλουζάκι με χαμηλή λαιμόκοψη και να το συνδυάσετε με παντελόνι ή μια πιο μακριά φούστα.

Με το να ντυθείτε επιδεικτικά, φορώντας σύνολα που αναδεικνύουν και το πάνω και το κάτω μέρος του σώματός σας ταυτόχρονα, καταστρέφετε τη συνολική σας εικόνα και τελικώς το αποτέλεσμα είναι αντιαισθητικό.

Να θυμάστε ότι  είναι πάντοτε καλή ιδέα να αφήνετε κάτι στη φαντασία.

3. Η υπερβολή στο animal print

Το animal print είναι ακόμα στη μόδα και είναι η καλύτερη επιλογή όσο ποτέ για μια μοναδική, τολμηρή εμφάνιση.

Μια ιδέα από ύφασμα με μοτίβα λεοπάρδαλης, ζέβρας ή φιδιού μπορεί να κολακεύσει τη σιλουέτα σας και ταυτόχρονα να κάνει το στιλ σας να αποπνέει κάτι το αποπλανητικό.

Το θέμα είναι ότι δεν θα πρέπει να καλύπτεστε από πάνω μέχρι κάτω με animal print, γιατί αυτό καταστρέφει τη συνολική εικόνα που προσπαθείτε να προβάλετε και μπορεί να δείχνει ‘φτηνό’.

Επιλέξτε animal print σε τσάντα, μπλούζα ή σακάκι, αλλά όχι και στα τρία ταυτόχρονα.


4. Καλσόν που γυαλίζουν ή έχουν πολλά στρασάκια

Προσοχή με τις τάσεις της μόδας! Γυαλιστερά ή απαστράπτοντα καλσόν έχουν έρθει στη μόδα, ωστόσο στην πραγματικότητα δεν είναι και τόσο στιλάτα.

Ένα από τα προβλήματα είναι ότι όταν τα φοράτε, έχουν την τάση να τονίζουν οποιοδήποτε θέμα έχετε με τα πόδια σας, συμπεριλαμβανομένων των κιρσών και της κυτταρίτιδας.

5. Ρούχα με πολλά μοτίβα ή φορτωμένα με πολλά διαφορετικά στοιχεία
μοτίβα, ντύσιμο, ρούχα

Η υπερβολή στις πτυχώσεις ή στις πιέτες θα σας κάνει να δείχνετε τουλάχιστον 2 νούμερα μεγαλύτερα απ’ό,τι είστε.

Όσο για την υπερβολή σε τυπωμένα σχέδια, μοτίβα και florals, αυτή και θα προσθέσει όγκο στη σιλουέτα σας και δεν είναι ευχάριστη για το μάτι.

Μια καλή εναλλακτική λύση είναι να συνδυάσετε μια μπλούζα με μοτίβο φορώντας κάτι μονόχρωμο από κάτω.


6. Τζιν χωρίς τσέπες

Τα τζιν χωρίς τσέπες μπορεί να είναι μια τολμηρή επιλογή. Τονίζουν το κάτω μέρος του σώματός σας και μερικές φορές είναι αρκετά σέξι.

Ωστόσο, είναι ένα είδος ρούχου που δεν ταιριάζουν το ίδιο καλά σε όλους και ορισμένοι στιλίστες λένε ότι δεν πετυχαίνουν μια τόσο καλή εμφάνιση όσο τα παραδοσιακά τζιν με τσέπες.

Αν και τα περισσότερα από αυτά έχουν σχεδιαστεί με ύφασμα push-up, οι γυναίκες με λιγότερο έντονες καμπύλες δείχνουν καλύτερα φορώντας τζιν που έχουν τσέπες.

7. Σφιχτά, χαμηλόμεσα τζιν

Τα εξαιρετικά σφιχτά, χαμηλόμεσα τζιν δεν είναι μόνο άβολα, αλλά φαίνονται και άσχημα στο μάτι.

Μπορεί να ήταν στη μόδα για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα, ωστόσο δεν είναι πολύ κομψά και στην πραγματικότητα κλέβουν όγκο από το κάτω μέρος του σώματός σας.

Επιπλέον, έχουν σχεδιαστεί έτσι, που τονίζουν τα πλαϊνά μέρη της μέσης σας.

8. Διαφανή υφάσματα κατά τη διάρκεια της ημέρας

Πολλοί ειδικοί στον τομέα της ομορφιάς και της μόδας θεωρούν ότι τα διαφανή ρούχα είναι περιττά και ακατάλληλα για να ντυθείτε με αυτά κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Κάνουν τα εσώρουχά σας να φαίνονται και, πέραν του ότι δεν είναι ελκυστικά ή κομψά, καταλήγουν να φαίνονται ‘φθηνά’ και λίγο χυδαία.

Ωστόσο, όσο δεν αναδεικνύουν τα εσώρουχά σας με έντονο τρόπο, μπορεί να είναι μια καλή επιλογή για να τα φορέσετε σε βραδινή σας έξοδο.

Εάν μόλις συνειδητοποιήσατε ότι κάνατε μερικά λάθη από τα παραπάνω, δείτε τι έχετε στη ντουλάπα σας και βρείτε έναν τρόπο να βελτιώσετε το στιλ σας. Θυμηθείτε ότι το πιο σημαντικό πράγμα είναι να νιώθετε άνεση και αυτοπεποίθηση.







Πηγή: meygeia.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια