Διαβάστε για ποιο λόγο κινδυνεύει να ακυρωθεί το Συλλαλητήριο της Αθήνας για Μακεδονία.

Διαβάστε για ποιο λόγο κινδυνεύει να ακυρωθεί το Συλλαλητήριο της Αθήνας για Μακεδονία.





Ανοιχτό το ενδεχόμενο να μην δοθεί άδεια σε κανέναν από τους δύο αιτούντες, εάν δεν «τα βρουν μεταξύ τους», ή …αν οι φάκελοι δεν πληρούν τους όρους ασφαλείας, αφήνουν πηγές του Δήμου Αθηναίων, μετά τη γνωστοποίηση το βράδυ της Δευτέρας ότι κατατέθηκαν δυο αιτήσεις για χρήση της πλατείας Συντάγματος την Κυριακή 4 Φεβρουαρίου.

Πιο συγκεκριμένα δύο ξεχωριστές αιτήσεις για την παροχή άδειας χρήσης της πλατείας Συντάγματος την Κυριακή 4 Φεβρουαρίου για το συλλαλητήριο έχουν κατατεθεί στον Δήμο Αθηναίων.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Δήμου, κατά την πρώτη συνάντηση, που είχε με τους φορείς αυτούς η αρμόδια αντιδήμαρχος, Νέλλη Παπαχελά, στο Δημαρχείο δεν κατέστη δυνατή συμφωνία μεταξύ τους για την παροχή μίας άδειας.

Αν και στη συνάντηση που έχει προγραμματισθεί για την Τρίτη δεν υπάρξει αποτέλεσμα, τότε η άδεια θα δοθεί με κλήρωση, ή θα παραπεμφθεί στην Αστυνομική Διεύθυνση της πρωτεύουσας η απόφαση…

Η μια αίτηση έχει υποβληθεί από τον Δημήτριο Μιχάκη, ο οποίος κατά δήλωσή του εκπροσωπεί τα σωματεία «Ελληνορθόδοξο Κίνημα Σωτηρίας», «Πολιτιστικό Οδοιπορικό», την «Παμμακεδονική Ένωση Αυστραλίας», την «Επιστημονική Επιτροπή Εθνικών Ζητημάτων» και τον σύλλογο «Οι μωμόγεροι».

Η δεύτερη από τη «Συντονιστική Επιτροπή Πανεθνικού – Παλλαϊκού Συλλαλητηρίου Παμμακεδονικών Ενώσεων Υφηλίου».




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια