Διαβάστε τι μπορείτε να κάνετε με το ροδόνερο, ειδικά αν έχετε μαύρους κύκλους και όχι μόνο!

Διαβάστε τι μπορείτε να κάνετε με το ροδόνερο, ειδικά αν έχετε μαύρους κύκλους και όχι μόνο!


Εδώ και χρόνια είναι το φυσικό μυστικό ομορφιάς εκατομμυρίων γυναικών
σε όλο τον κόσμο. Ιστορικές πηγές, μάλιστα, αναφέρουν ότι...
πιστή fan του ήταν και η βασίλισσα Κλεοπάτρα στην Αρχαία Αίγυπτο. Ο λόγος για το ροδόνερο που στην πραγματικότητα προκύπτει από την απόσταξη ροδοπέταλων στο νερό και εκτός από τη ζαχαροπλαστική, μπορεί να χρησιμοποιηθεί λόγω των ευεργετικών ιδιοτήτων του στην καθημερινή beauty ρουτίνα μας. Ψάξαμε, ρωτήσαμε φίλους, γνωστούς, τη γιαγιά μου - η οποία θέλω να σου πω πως το χρησιμοποιεί από τότε που τη θυμάμαι- και συγκεντρώσαμε 5 super beauty χρήσεις του.


Για τους μαύρους κύκλους και το πρήξιμο κάτω από τα μάτια: 
Ανάμειξε ίσες ποσότητες ροδόνερου και κρύου γάλακτος και εμπότισε μέσα στο μείγμα μερικά pads (δίσκους ντεμακιγιάζ).
Τοποθέτησε τα pads στην περιοχή των ματιών σου για περίπου 10 λεπτά.

Για extra ενυδάτωση:
Σε αντίθεση με άλλα φυσικά συστατικά, το ροδόνερο μπορεί να ενυδατώσει ήπια την επιδερμίδα, αφήνοντάς την πιο λεία και λαμπερή. Την επόμενη φορά, λοιπόν, που θα αρχίζεις να αισθάνεσαι αφυδατωμένη την επιδερμίδα σου, ψέκασε λίγο ροδόνερο στο πρόσωπό σου. Σε καμία περίπτωση δεν υποκαθιστά την ενυδατική κρέμα σου.

Για να ξεβαφτείς φυσικά:
Για όλες αυτές τις στιγμές που σου έχει τελειώσει το προϊόν ντεμακιγιάζ που χρησιμοποιείς υπάρχει λύση και αυτή δεν είναι άλλη από το ροδόνερο.

Για να τονώσεις την επιδερμίδα σου:
Αν ψάχνεις το πιο φυσικό και ανέξοδο τόνερ για την επιδερμίδα σου, τότε εμπιστεύσου το ροδόνερο. Μεταξύ του καθαρισμού και της ενυδάτωσης ψέκασε μία ποσότητα ροδόνερου στο πρόσωπό σου  ή πέρασέ το ταμποναριστά με ένα pad. Με αυτόν τον τρόπο η επιδερμίδα σου προετοιμάζεται για πιο βαθιά ενυδάτωση.

Για να μειώσεις τις κοκκινίλες:
Εκτός από το διακριτικό άρωμά του, το ροδόνερο έχει αντιφλεγμονώδεις  και αντιβακτηριακές ιδιότητες  που συμβάλλουν στη μείωση των ερεθισμών και το κοκκινίλων σε οποιοδήποτε σημείο του σώματος. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να το περνάς ταμποναριστά πάνω από τις ερεθισμένες περιοχές  και θα δεις πως η επιδερμίδα σου σιγά σιγά θα αρχίσει να ανακουφίζεται.




Πηγή: ladylike.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια