10 βραδινά μυστικά ομορφιάς που σίγουρα θα σου χρειαστούν!

10 βραδινά μυστικά ομορφιάς που σίγουρα θα σου χρειαστούν!


Στο παραμύθι του Σαρλ Περό, η "Ωραία Κοιμωμένη" ξύπνησε μετά από έναν βαθύ ύπνο πιο όμορφη από ποτέ.

Μπορεί στην πραγματική ζωή να μην κοιμάσαι πάνω από επτά - οκτώ ώρες και να μην σε ξυπνάει το φιλί ενός πρίγκιπα, αλλά μπορείς να δείχνεις πιο όμορφη και λαμπερή. Διαβάστε παρακάτω...

Με παρακάτω βραδινά μυστικά ομορφιάς θα ξυπνήσεις με πιο πιο μαλακό δέρμα, λαμπερά μάτια, τέλεια κυματιστά μαλλιά και πολλά ακόμη. Το καλύτερο; Όλα αυτά συμβαίνουν ενώ έχεις παραδοθεί στην αγκαλιά του Μορφέα, δίνοντας άλλο νόημα στον όρο "ύπνος ομορφιάς".

Πιο μαλακό δέρμα

Για μία υπέροχη βραδινή θεραπεία, άπλωσε βαζελίνη στις φτέρνες σου και φόρα άνετες κάλτσες πριν κοιμηθείς. Οι κάλτσες θα συγκρατήσουν την υγρασία και το επόμενο πρωί οι φτέρνες σου θα είναι πολύ μαλακές. Το μόνο που χρειάζεσαι είναι ένα ζευγάρι πέδιλα για να κάνεις show off.


Τέλος στο πρήξιμο

Αν ξυπνάς μόνιμα με πρησμένα μάτια δοκίμασε το εξής: βάλε ένα παραπάνω μαξιλάρι και κοιμήσου ανάσκελα. Αυτό θα επιτρέψει στα υγρά γύρω από τα μάτια να στεγνώσουν ευκολότερα, κι έτσι να μειωθεί το πρήξιμο. Φυσικά, μην ξεχνάς τις κρέμες ματιών. Ψάξε για κρέμες που έχουν την καφεΐνη ως βασικό συστατικό - βοηθά τα υγρά να κινούνται.

Ενυδάτωση

Αν έχεις ξηρό δέρμα, ο υγραντήρας μπορεί να αλλάξει το δέρμα σου για πάντα. Βάλτον σε λειτουργία πριν κοιμηθείς (τους κρύους μήνες λειτουργεί καλύτερα αφού ο αέρας είναι πιο ξηρός) κι άφησέ τον να κάνει τα μαγικά του. Θα εμφυσήσει υγρασία στον αέρα κι αυτό θα βοηθήσει να διατηρηθεί το δέρμα παχουλό κι ενυδατωμένο.

Πρόληψη ρυτίδων

Ο ύπνος σε μαξιλαροθήκη από βαμβάκι μπορεί να προκαλέσει τσακίσματα στο δέρμα σου και να δημιουργήσει ρυτίδες. Αντ' αυτού, περιποιήσου τον εαυτό σου, επενδύοντας σε μία μαξιλαροθήκη από μετάξι ή σατέν. Αυτό θα μειώσει την πίεση στο δέρμα σου και θα βοηθήσει στην πρόληψη σπασίματος των μαλλιών.

Πιο λευκά δόντια

Για μια εύκολη DIY θεραπεία λεύκανσης, βούρτσισε τα δόντια σου με μαγειρική σόδα πριν πέσεις στο κρεβάτι. Άφησε το μείγμα για 5-6 λεπτά και ξέπλυνε πολύ καλά. Αυτή είναι μια τέλεια θεραπεία για το βράδυ, αφού το πρωί θα έπρεπε να περιμένεις τουλάχιστον 60 λεπτά πριν πιεις ή φας κάτι. Βεβαιώσου όμως ότι δεν το κάνεις πάνω από μία φορά την εβδομάδα, αλλιώς θα χαλάσει το σμάλτο των δοντιών.

Λάμψη

Είναι καλύτερο να χρησιμοποιείς οποιοδήποτε προϊόν λάμψης για το πρόσωπο που περιέχει ρετινόλη και βιταμίνη C το βράδυ. Το φως του ήλιου μπορεί να τις απενεργοποιήσει και τις να αποτρέψει από το να δείξουν στο έπακρο τις δυνατότητές τους.

Πιο μακριές βλεφαρίδες

Το μυστικό συστατικό που θα σου δώσει πιο πλούσιες και μακριές βλεφαρίδες είναι το καστορέλαιο. Αυτό το φυσικό έλαιο είναι πλούσιο σε ωμέγα 6 λιπαρά, το οποίο ενυδατώνει τις βλεφαρίδες και προλαμβάνει τα σπασίματα. Με ένα καθαρό βουρτσάκι άπλωσε λίγη ποσότητα στις βλεφαρίδες σου πριν κοιμηθείς. Το πρωί ξέπλυνε τις βλεφαρίδες με ζεστό νερό και πλύνε το πρόσωπό σου κανονικά.

Επανόρθωση

Άπλωσε ένα conditioner που δεν χρειάζεται ξέβγαλμα πριν κοιμηθείς και το πρωί θα ξυπνήσεις με τέλειες, μαλακές μπούκλες. Για μία ακόμη καλύτερη φυσική εναλλακτική, χρησιμοποίησε λάδι καρύδας.

Απαλότητα

Άπλωσε λάδι ή κρέμα για τα πετσάκια πριν κοιμηθείς και φόρα άνετα γάντια. Θα ξυπνήσεις με πιο μαλακά και ενυδατωμένα νύχια. Μετά θα χρειάζεται να ανησυχείς μόνο για το χρώμα που θα τα βάψεις.

Κυματιστά μαλλιά

Για να ξυπνήσεις με τέλεια κυματιστά μαλλιά, λούσου και φτιάξε τα μαλλιά σου αποβραδίς. Άφησε τα μαλλιά σου να στεγνώσουν φυσικά και άπλωσε ένα ελαφρύ προϊόν styling. Ανάλογα με τον τύπο των μαλλιών και το αποτέλεσμα που θέλεις, μπορείς να κοιμηθείς με κοτσίδες ή χαλαρούς κότσους.


Πηγή: e-simboules.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια