Παραπονιέσαι για το ύψος σου; Δεν είσαι τόσο ψηλή όσο θα ήθελες; Σου δίνουμε μυστικά σε ρούχα & παπούτσια για να δείχνεις ψηλότερη κάθε μέρα! Διαβάστε ποιά είναι αυτά!!!!

Παραπονιέσαι για το ύψος σου; Δεν είσαι τόσο ψηλή όσο θα ήθελες; Σου δίνουμε μυστικά σε ρούχα & παπούτσια για να δείχνεις ψηλότερη κάθε μέρα! Διαβάστε ποιά είναι αυτά!!!!


Η φύση πάντα μας χαρίζει όλα τα καλά της απλόχερα αλλά ακόμα και αν είσαι από αυτούς που τα γονίδια σου δεν σε ευνόησαν σε όλα σου έχω τη λύση! Δεν χρειάζεται κόπο αλλά τρόπο, όπως λέει και ο λαός.

Εδώ θα βρεις ιδέες για ρούχα και παπούτσια για να δείχνεις πιο ψηλή κάθε μέρα,αξιοποιώντας κομμάτια που έχεις ήδη στην ντουλάπα σου.


Παπούτσια για να δείχνεις ψηλότερη


Οι γόβες στο χρώμα του δέρματος είναι ένα κλασικό κομμάτι που δεν θα πρέπει να λείπει από καμία ντουλάπα και το καλύτερο; Δημιουργούν την ψευδαίσθηση της συνέχειας στο πόδι σου και σε κάνουν να δείχνεις ψηλότερη.
Σημαντικό είναι να επιλέξεις μια απόχρωση του μπεζ που δεν διαφέρει αρκετά από τον φυσικό τόνο του δέρματος σου. Άλλωστε η λεπτομέρεια κάνει τη διαφορά. Δες επίσης ποια παπούτσια να φορέσεις με τα αγαπημένα jeans σου!

Απέφυγε τις μπαρέτες που “διχοτομούν” οπτικά το πόδι και μείνε σε ένα πιο κλασικό σχέδιο ή ακόμα καλύτερα με χαμηλό κόψιμο στο κουντεπιέ, ώστε να φαίνονται όσο το δυνατόν περισσότερο τα δάχτυλα σου.
Τα γοβάκια που θα φορέσεις προτίμησε να έχουν μυτερή μύτη. Είναι και στη μόδα αλλά και δημιουργούν την ψευδαίσθηση του μήκους ενώ ένα στρογγυλό τακούνι. οπτικά, κονταίνει το κουντεπιέ σου.



Οι μπότες πάνω από το γόνατο έχουν μπει για τα καλά στις ζωές μας και εμείς τις λατρεύουμε κάθε χρόνο και περισσότερο. Φόρεσε την αγαπημένη σου μπότα με ένα φόρεμα ή μια φούστα στο σωστό μήκος, αφήνοντας πάντα 2 με 5 εκατοστά του δέρματος σου να φαίνονται.
Ρούχα για να δείχνεις ψηλότερη



Η πιο απλή επιλογή που,όμως, πάντα μας βγάζει ασπροπρόσωπες είναι το total black look, αλλά εάν είσαι από τις τολμηρές μπορείς να δοκιμάσεις και άλλα χρώματα όπως λευκό, κόκκινο…

Το μόνο που θέλω να προσέξεις είναι να είναι καλυμμένο το κουντεπιέ και ο αστράγαλος σου. Χωρίς να φαίνεται καθόλου το δέρμα σου στα πόδια η σιλουέτα σου θα δείχνει πιο ψηλόλιγνη και εντυπωσιακή.



Εάν θέλεις πάλι να χρησιμοποιήσεις την γραμμή του ψηλόμεσου παντελονιού θα σου συνιστούσα να είναι πάνω από τον ομφαλό και το μπλουζάκι σου να είναι είτε μέχρι το φερμουάρ του παντελονιού είτε να “αγκαλιάζει” τη ζώνη του παντελονιού. Τα πόδια σου θα φαίνονται ψηλότερα και η μέση σου μικρότερη.



Το παντελόνι με κάθετες γραμμές κάνει το μάτι να κοιτάζει το πόδι από μια κινούμενη οπτική, πηγαίνοντας πάνω κάτω. Το ασπρόμαυρο είναι μια από τις καλύτερες και κλασικές επιλογές που μπορείς να κάνεις.



Τα μπατζάκια είναι η αρχή και το τέλος όταν πρόκειται για παντελόνια. Εκτός από το μήκος καθορίζουν και το στυλ μιας ραφής. Γυρνώντας στα 70’s σου προτείνω να δοκιμάσεις ένα παντελόνι που η ραφή του να είναι παράλληλα με το έδαφος, καλύπτοντας έτσι το παπούτσι σου. Μεγαλύτερη επιφάνεια, ψηλότερο πόδι! 








Πηγή: ediva.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια