Χρόνια πολλά Αβραάμ, Αβραμία, , Μελίνα, Μελιτίνη, Μελιτίνε, Μελιτίνα, Μελίτη, Μελίτα. Τι σημαίνει το όνομά σας, ανάλυση , μια υπέροχη συμβουλή , από το Λογοτεχνικό περιβόλι, σήμερα , που γιορτάζετε…

Χρόνια πολλά Αβραάμ, Αβραμία, , Μελίνα, Μελιτίνη, Μελιτίνε, Μελιτίνα, Μελίτη, Μελίτα. Τι σημαίνει το όνομά σας, ανάλυση , μια υπέροχη συμβουλή , από το Λογοτεχνικό περιβόλι, σήμερα , που γιορτάζετε…



                     


Σήμερα 29η  Οκτωβρίου  γιορταζουν οι:
Αβραάμ, Αβραμία, , Μελίνα, Μελιτίνη, Μελιτίνος, Μελιτίνα, Μελίτη, Μελίτα.

 
Το Λογοτεχνικό περιβόλι στέλνει  θερμές ευχές  και Χρόνια πολλά  στους σημερινούς εορτάζοντες ,
και τους εύχεται Χρόνια πολλά
Χρόνια Ευλογημένα  γεμάτα:
Υγεία , Αγάπη, καλοτυχία   και Πληρότητα.
Ελάτε να δούμε τι σημαίνει το όνομα Αβραάμ:
 



 Αγαπητέ μας Αβραάμ,
Το όνομά σου προέρχεται από τον Πατριάρχη του έθνους Ισραήλ, ήταν πρόγονος του Ιωσήφ και του Ιησού Χριστού!
Από τον Αβραάμ ξεκίνησε η ιστορία του Ισραήλ! Από την πλευρά της αριθμολογίας, ο προσωπικός σου λεξάριθμος είναι το 9 και αυτό υποδηλώνει ότι είσαι ένας άνδρας με ευαισθησίες, φαντασία και πολλά όνειρα για τη ζωή!

 Σέβεσαι, εκτιμάς και λατρεύεις τους ανθρώπους που υπάρχουν στη ζωή σου και δίνεις τον καλύτερό σου εαυτό προκειμένου να δεις τους ανθρώπους που είναι στο πλάι σου ευχαριστημένους!

Σε συγκινούν τα κοινωνικά ζητήματα και προσπαθείς με τον τρόπο σου να συνδράμεις στους ανθρώπους που έχουν την ανάγκη σου!
Πολλές φορές εμπλέκεσαι με αρκετές δραστηριότητες μαζί, με αποτέλεσμα να μην μπορείς να ολοκληρώνεις με συνέπεια τις υποχρεώσεις σου!
 

Η συμβουλή  που δίνει το Λογοτεχνικό περιβόλι στους σημερινούς εορτάζοντες για μια καλύτερη και με ποιότητα Ζωή:



Εύχομαι από καρδιάς κάθε μέρα της ζωής σας ,
 να είναι μια ξεχωριστή γιορτή, για σας !
Κάθε σας επιθυμία ευχή μου!
        Ρένα Τζωράκη
©

 Τι σημαίνει το όνομα Μελίνα;

 Αγαπητή μας Μελίνα,
 είσαι μία γυναίκα γλυκιά σαν τον μέλι!
Μελιστάλαχτη, πονόψυχη, τρυφερή και αρκετά ρομαντική είναι μερικά από τα στοιχεία που σου έχει χαρίσει το όνομά σου.
Από την πλευρά της αριθμολογίας, έχεις λεξάριθμο ονόματος το 1 και αυτό σημαίνει ότι πίσω από αυτή την αθώα και γλυκιά φατσούλα κρύβεται ένας δυναμικός χαρακτήρας.
 Είσαι ένα θηλυκό που αναλαμβάνεις πρωτοβουλίες, παίρνεις αποφάσεις και δεν διστάζεις πουθενά!
Σου αρέσει να έχεις εσύ τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο σε όλα και διεκδικείς αυτό που θέλεις με σθεναρό τρόπο! Λατρεύεις την ανεξαρτησία και εκφράζεις έντονα και με κάθε τρόπο τα συναισθήματά σου. Αρκετές στιγμές γίνεσαι εγωίστρια και δεν δέχεσαι την ήττα ή την απόρριψη.

 Τι σημαίνει το όνομα Μελίτα;


 Αγαπητή μας Μελίτα,  το όνομά σου φανερώνει ότι είσαι μία γλυκιά και ευγενική γυναίκα, με καλούς τρόπους και με ένα χαμόγελο που ξετρελαίνει τους πάντες. Σύμφωνα με τις αρχές της αριθμολογίας, ο προσωπικός σου λεξάριθμος είναι το 7 και αυτό φανερώνει ότι είσαι μία γυναίκα που δεν χαρίζει εύκολα την εμπιστοσύνη της στους γύρω της. Είσαι συγκρατημένη και επιφυλακτική, από την στιγμή όμως που ένας άνθρωπος θα καταφέρει να σε πείσει για την αξιοπιστία του, τότε είσαι έτοιμη να του δοθείς χωρίς όρια.
 Κάποιες στιγμές θέλεις να μένεις μόνη σου, άλλωστε η μοναξιά δεν σε τρομάζει, αλλά σε ηρεμεί. Σου αρέσει το διάβασμα, η μεταφυσική, η ενασχόλησή σου με οτιδήποτε συναρπάζει το μυαλό σου ή διαθέτει μυστήριο. Έχεις ισχυρή διαίσθηση και το ένστικτό σου ποτέ δεν σε ξεγελά!
 
Αν θέλετε να στείλετε  χρόνια πολλά με όμορφες εικόνες και μαντινάδες στους αγαπημένους σας φίλους και φίλες που γιορτάζουν,
πατήστε πάνω στον παρακάτω σύνδεσμο:
Κι άλλες μαντινάδες   εδώ:
Ευχές για χρόνια πολλά:
Διαβάστε περισσότερα ονόματα για το  τι σημαίνει το όνομά σας:

Αν γιορτάζετε σήμερα τα γενέθλιά σας πατήστε επάνω στον σύνδεσμο:

 




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια