Χρόνια πολλά στη Ρένα, την Ειρήνη, την Ρενάτα, την Ειρήνα,, τι σημαίνει άραγε το Όνομα Ειρήνη; Διαβάστε τις ξεχωριστές ευχές που δίνουμε και την συμβουλή από το Λογοτεχνικό περιβόλι .

Χρόνια πολλά στη Ρένα, την Ειρήνη, την Ρενάτα, την Ειρήνα,, τι σημαίνει άραγε το Όνομα Ειρήνη; Διαβάστε τις ξεχωριστές ευχές που δίνουμε και την συμβουλή από το Λογοτεχνικό περιβόλι .














 Στέλνω την αγάπη  μου τις ευχές μου σε όλες όσες σήμερα γιορτάζουν και τους εύχομαι από τα βάθη της καρδιάς μου να είναι πολύχρονες , δημιουργικές, χαρούμενες, γεμάτες αισιοδοξία,  υγεία και Αγάπη, γιατί η Αγάπη  είναι ο σκοπός. Η ζωή είναι το ταξίδι.
Όπως έγραψε ο Όσσο (Μπαγκουάν Σρι Ραζνίς), 1931-1990, Ινδός γκουρού.
Και ο Marsha Sinetar:
Μονάχα η αγάπη γιατρεύει, ολοκληρώνει, μας οδηγεί πέρα από τον εαυτό μας. 



                    Να δούμε μερικά χρήσιμα, για το Όνομα Ειρήνη:



Το  όνομα Ειρήνη είναι Ελληνικό γυναικείο όνομα. Συχνά χαϊδευτικά του ονόματος είναι τα Ρένα, Ρηνούλα, Ρηνιώ, Ρηνάκι.
 Αν και στην Ελλάδα δεν είναι ιδιαίτερα δημοφιλές σε άλλες χώρες
 (και σε διάφορες ιστορικές περιόδους) είναι ιδιαίτερα διαδεδομένο (ενδεικτικά αναφέρεται ότι στις Η.Π.Α τις δεκαετίες του 1910 και 1920 ήταν μέσα στα 20 πιο δημοφιλή ονόματα για κορίτσια, ενώ στην Ισπανία για την πενταετία 2000-2005 ήταν μέσα στα 15 πιο δημοφιλή ονόματα).
Το όνομα  Ειρήνη , κατά την Ελληνική μυθολογία, προέρχεται από την θεά των Αρχαίων Ελλήνων, Ειρήνη. Κόρη του Δία και της Θέμιδας, ήταν μια από τις Ώρες και αποτελούσε την προσωποποίηση της ειρήνης και του πλούτου. Στην τέχνη απεικονίζονταν σαν μια νεαρή όμορφη γυναίκα που κρατούσε το Κέρας της Αμάλθειας, σκήπτρο και ένα πυρσό. 

             
Το ουσιαστικό ειρήνη εικάζεται ότι προέρχεται από το ρήμα είρω (συνδέω), και το ειρώ ο συνδυασμός των λέξεων ειρώ (λέγω) + νους. Αυτό σημαίνει ότι τα λόγια σου είναι αποτέλεσμα ώριμης σκέψης, πάντα λες τεκμηριωμένα τις απόψεις σου! Παράλληλα το όνομά σου προέρχεται από το ρήμα «ειρώ» που σημαίνει συνδέω, για αυτό και πολλές φορές η παρουσία σου γίνεται καταλυτική για την ένωση ανθρώπων. Δεν σου αρέσουν οι καβγάδες και οι χωρισμοί και προσπαθείς να ισορροπείς τις καταστάσεις και να ενώνεις τους ανθρώπους που έχουν διαφορές! Σύμφωνα με την αριθμολογία ο λεξάριθμος του ονόματός σου είναι το 9 και αυτό φανερώνει ότι είσαι μία γυναίκα με μεγάλες ευαισθησίες και πολλά όνειρα για τη ζωή! Μάχεσαι για τα δικαιώματα τόσο τα δικά σου όσο και των ανθρώπων που σε περιβάλλουν και θέλεις γύρω σου να κυριαρχεί η ισότητα, η ενότητα και η αγάπη! Δίνεις σε όλους τη βοήθειά σου και πολλές φορές θα βάλεις σε προτεραιότητα τις ανάγκες των ανθρώπων που σε περιβάλλουν και μετά τις δικές σου! 
Έχεις μεγάλες κοινωνικές ευαισθησίες  και ιδιαίτερα σε συγκινούν τα ζητήματα που αφορούν τα παιδιά, τους ηλικιωμένους και τα ζώα!
                                            

 Η συμβουλή που δίνει το Λογοτεχνικό περιβόλι στις σημερινές εορτάζουσες:
 

                              Το ποίημά μου σε όλες εσάς με όλη μου την Αγάπη:

Σε όλες τις αγαπημένες μου φίλες, αφιερωμένος αυτός ο σύνδεσμος με τις ευχές και τα επιλεγμένα τραγούδια μου:
http://logotexnikoperiboli.blogspot.gr/2015/01/blog-post_82.html
Και σαν ένα μικρό δώρο οι Πανίσχυρες προσευχές για την εξέλιξη της ψυχής:
http://logotexnikoperiboli.blogspot.gr/2015/01/blog-post_13.html
Στείλτε τα πιο όμορφα χρόνια πολλά με όμορφες εικόνες και μαντινάδες στους αγαπημένους σας φίλους και φίλες που γιορτάζουν!

Περισσότερες μαντινάδες εδώ:
Ευχές για χρόνια πολλά:
Διαβάστε περισσότερα ονόματα για το  τι σημαίνει το όνομά σας:

Στείλτε στους αγαπημένους σας φίλους και φίλες χρόνια πολλά με όμορφες εικόνες και επιλεγμένα τραγούδια:





Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια