Το Λογοτεχνικό περιβόλι στέλνει Θερμά συγχαρητήρια στον Πέτρο Λαμπρυνίδη τον σεφ από τον Κρουσώνα , γιατί μας έκανε περήφανους!!!

Το Λογοτεχνικό περιβόλι στέλνει Θερμά συγχαρητήρια στον Πέτρο Λαμπρυνίδη τον σεφ από τον Κρουσώνα , γιατί μας έκανε περήφανους!!!






Πώς να μην είμαι υπερήφανη για τον τόπο μου και την γενέτειρα Γη μου, τον Κρουσώνα, που ένας συντοπίτης μου ο γνωστός σεφ  Πέτρος Λαμπρυνίδης βραβεύτηκε  από το Δήμαρχο Μαλεβυζίου κο Μαμουλάκη, αφού κέρδισε επάξια μια θέση στο βιβλίο των ρεκόρ Guinness και έδωσε τη δυνατότητα της διεθνούς προβολής στην πατρίδα μας. 

 
Όπως καταλαβαίνετε κάθε δράση που προβάλει τον τόπο μας διεθνώς, είναι όχι απλά αναγκαία, αλλά απαραίτητη και οφείλουμε να ενισχύουμε με κάθε τρόπο την προβολή αυτή.
Τον συγχαίρουμε  από αυτή εδώ την στήλη και τον ευχαριστούμε γι' αυτό και προσωπικά του εύχομαι να είναι πάντα υγιής, δημιουργικός  με δύναμη, σθένος, ενέργεια, ζωτικότητα και έμπνευση  και  να μας χαρίσει και άλλες τέτοιες πρωτότυπες εμπνεύσεις και να έχει μια καριέρα γεμάτη επιτυχία και διακρίσεις!!!
Ο  Πέτρος  Λαμπρινίδης,  είναι Σεφ της Aldemar ,που κατάφερε με τη χωριάτικη σαλάτα - γίγας που έφτιαξε να κερδίσει μια θέση στο βιβλίο των ρεκόρ Guinness και δημιούργησε με την ομάδα του και περισσότερους από 1000 εθελοντές στην Κόκκινη Πλατεία της Μόσχας, μια χωριάτικη σαλάτα βάρους 20 τόνων και 100 κιλών, προβάλλοντας την Ελληνική κουζίνα στην καρδιά της Ρωσίας και μάλιστα στο πλαίσιο των εορτασμών για την Ημέρα Πόλης της Μόσχας!

Σε μια εποχή που η Ελλάδα είναι ουραγός με την  Οικονομική κρίση, αυτές οι χρωματιστές πινελιές αισιοδοξίας στο μαύρο καμβά  της μελαγχολίας φέρνουν την ελπίδα πως  κάθε κρίση γεννά ευκαιρίες  για να  προβληθούμε  σαν λαός , γιατί είμαστε ενεργητικοί, ζωτικοί, δημιουργικοί  με ανθρωπιά ήθος μα και φιλότιμο,που καμιά γλώσσα σε όλο τον κόσμο δεν έχει μέσα της τη λέξη φιλότιμο...
(Ο Πέτρος  Λαμπρυνίδης με τους γονείς του .)

Στην παραπάνω φωτό ο Δήμαρχος Μαλεβυζίου κος Μαμουλάκης βραβεύει τον Πέτρο Λαμπρυνίδη.
Όσο υπάρχουν Έλληνες δεν χάνεται Συν- Έλληνες η Ελπίδα...
Πάντα επιτυχίες Πέτρο Λαμπρυνίδη σου εύχομαι!!!
Ρένα Τζωράκη



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια