Οι καλύτερες γελοιογραφίες που συνέλεξε το Λογοτεχνικό περιβόλι, όπως τις συνέλαβε ο γνωστός σε όλους σκιτσογράφος ,Κώστας Γρηγοριάδης.

Οι καλύτερες γελοιογραφίες που συνέλεξε το Λογοτεχνικό περιβόλι, όπως τις συνέλαβε ο γνωστός σε όλους σκιτσογράφος ,Κώστας Γρηγοριάδης.



Ο γνωστός σε  όλους μας σκιτσογράφος ,Κώστας Γρηγοριάδης σατιρίζει την πολιτική επικαιρότητα με  τη μοναδικότητά του!
Σκίτσα για προβληματισμό για τους  δυσβάστακτους φόρους, για τα μνημόνια, τα χρέη, τον περίφημο κόφτη κλπ.
Ας τα απολαύσουμε, μέσα από την  σάτιρα, λέγονται όλες οι Αλήθειες....













Λίγα λόγια για τον Κώστα Γρηγοριάδη:
Γεννήθηκε το 1965 στην Αθήνα. Σπούδασε διακόσμηση στα Τ.Ε.Ι. της Αθήνας. Με το σκίτσο ασχολείται από το 1987. Δημοσίευε στις εφημερίδες Οδηγητής, Αναγνώστης και από το 1990 δημοσιεύει καθημερινά στην εφημερίδα Ριζοσπάστης. Συνεργάστηκε με τα περιοδικά Νέα Οικολογία, Διαβάzω και Στίγμα. Ασχολήθηκε με την εικονογράφηση βιβλίων, καθώς και με την φιλοτέχνηση αφισών. Εχει εκδώσει το λεύκωμα Οικολογικά που περιλαμβάνει σκίτσα αποκλειστικά γύρω από την οικολογία και το περιβάλλον και την ανθολογία ΄΄Σκίτσα και ημέρες΄΄. Σκίτσα του έχουν φιλοξενηθεί σε εκθέσεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό καθώς και σε μόνιμη βάση στο Ισπανικό μουσείο του χιούμορ΄΄fene΄΄. Είναι τακτικό μέλος της Ενωσης Συντακτών Εφημερίδων Αθηνών (Ε.Σ.Η.Ε.Α.) από το 1998.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια