Μια παράσταση που όλοι πρέπει να δούμε στο θεατρικό σταθμό Ηρακλείου...

Μια παράσταση που όλοι πρέπει να δούμε στο θεατρικό σταθμό Ηρακλείου...




Είναι ιδιαίτερα συγκινητικό, να βλέπεις ανθρώπους , τόσο ευαίσθητους , να διοργανώνουν τόσο ποιοτικές παραστάσεις και ιδιαίτερα όταν έχουν φιλανθρωπικό χαρακτήρα,  καθώς, αντί εισιτηρίου, θα συγκεντρώνονται τρόφιμα μακράς διάρκειας για τα Κοινωνικά Παντοπωλεία Περιφέρειας και Δήμου Ηρακλείου.


Ένα μωσαϊκό σκηνών που αντικατοπτρίζουν μια σκληρή διαχρονική πραγματικότητα όπου κυριαρχούν η αποξένωση, η μετανάστευση, ο πόλεμος, η πλύση εγκεφάλου, αποτελεί η νέα δουλειά που παρουσιάζουμε φέτος στη Θεατρική Ομάδα των Δημοσιογράφων του Ηρακλείου που λειτουργεί υπό την αιγίδα της Ένωσης Συντακτών Ημερήσιων Εφημερίδων Πελοποννήσου Ηπείρου και Νήσων.

Πρόκειται για το έργο «Εθνικότητά μου, το χρώμα του ανέμου» του πολυβραβευμένου γαλλόφωνου, ρουμανικής καταγωγής συγγραφέα Ματέι Βιζνιέκ, σε μετάφραση της Έρσης Βασιλικιώτη.

Οι παραστάσεις  άρχισαν από τις  13  Μαρτίου και θα ολοκληρωθούν έως και τις 18 Μαρτίου 2016, στο Θεατρικό Σταθμό Ηρακλείου, με την υποστήριξη της Περιφέρειας Κρήτης και του Δήμου Ηρακλείου.
Ας τους υποστηρίξουμε όλοι μας με την παρουσία μας...



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια