Ένα συγκλονιστικό βίντεο για την απαγωγή μικρών παιδιών

Ένα συγκλονιστικό βίντεο για την απαγωγή μικρών παιδιών




Ένα νέο βίντεο έρχεται να προστεθεί στα τόσα άλλα για το πώς μπορεί εύκολα να απαχθεί ένα παιδί, με απώτερο σκοπό να  χτυπήσει το καμπανάκι κινδύνου στους γονείς.



Στο κοινωνικό αυτό πείραμα, ο Josh Paler Lin που διατηρεί δικό του κανάλι στο Youtube, εμφανίζεται στην αρχή με ένα κοστούμι και έπειτα με απλά καθημερινά ρούχα. Και στις δύο περιπτώσεις, προσπαθεί να πάρει από τον δρόμο ένα 5χρονο κορίτσι που δείχνει να έχει χαθεί.

Το σοκαριστικό του πειράματος, είναι το γεγονός ότι κανείς δεν σταματά τον καλοντυμένο κύριο που παίρνει κυριολεκτικά από τον δρόμο ένα παιδί που δείχνει να έχει χαθεί, με τον ίδιο τρόπο που κάνει και όταν είναι ντυμένος με απλό τζιν παντελόνι και χονδρό μπουφάν.

Δείτε τις αντιδράσεις των περαστικών και στις δύο περιπτώσεις και αναρωτηθείτε τι θα κάνατε εσείς αν βλέπατε έναν καλοντυμένο κύριο να ισχυρίζεται ότι είναι ο πατέρας ενός παιδιού που δείχνει να έχει χαθεί. Στο βίντεο αναφέρεται ότι 800.000 παιδιά εξαφανίζονται στις ΗΠΑ, με το 76% αυτών (των εξαφανίσεων) να μπορούσε να έχει προληφθεί μέσα στις πρώτες τρεις ώρες.

Να θυμάστε ότι τα φαινόμενα πολλές φορές απατούν. Οι παιδόφιλοι και οι απαγωγείς δεν μοιάζουν πάντα με τον «κακό άνδρα». Αν δείτε κάτι που σας κινεί υποψίες απλά σταματήστε το επιτόπου. Μπορεί να σώσετε τη ζωή κάποιου παιδιού!
Δείτε το συγκλονιστικό βίντεο , που ακολουθεί....

               





(Το διάβασα στο: mothersblog.gr)



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια