Διαβάστε αυτό το πραγματικά περίεργο και τραγελαφικό περιστατικό που συνέβη σε πόλη της Ρωσίας , λίγο πριν την Αυγή του 2016…Τα συμπεράσματα δικά σας…

Διαβάστε αυτό το πραγματικά περίεργο και τραγελαφικό περιστατικό που συνέβη σε πόλη της Ρωσίας , λίγο πριν την Αυγή του 2016…Τα συμπεράσματα δικά σας…




 Κι όμως είναι αλήθεια, θα μπορούσε να συμβεί στον καθένα από μας, μια  απλή λιποθυμία και μια επιπολαιότητα από την πλευρά των ιατρών και των φροντιστών Υγείας  να σε στείλει στο ψυγείο του νεκροτομείου…
Αν δεν με πιστεύετε διαβάστε ολόκληρη την ιστορία όπως την περιγράφει η Ρώσικη εφημερίδα…


Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη σε ρωσική πόλη όταν ένας άνδρας, έχοντας...μέχρι τελικής πτώσης θεωρήθηκε νεκρός με αποτέλεσμα να ξυπνήσει στο ψυγείο του νεκροτομείου.

Ο άνδρας, ο οποίος λίγες ώρες νωρίτερα διασκέδαζε με τους φίλους του, λιποθύμησε από υπερβολική κατανάλωση βότκας, σύμφωνα με τα ρωσικά μέσα ενημέρωσης.

Αν και δεν είναι σαφές πότε ακριβώς συνέβη το περιστατικό, το οποίο δημοσιοποιήθηκε χθες, έλαβε χώρα στην παραθαλάσσια πόλη Khasanky στα ανατολικά της Ρωσίας, όταν οι φίλοι του άνδρα κάλεσαν ασθενοφόρο. Το ιατρικό προσωπικό της περιοχής βιάστηκε να καταλήξει στο συμπέρασμα ότι ο άνδρας πέθανε και να τον μεταφέρει στο νεκροτομείο. Εκεί, ο πιωμένος άνδρας ανέκτησε τις αισθήσεις του για να συνειδητοποιήσει ότι βρίσκεται σε ψυγείο νεκροτομείου.
«Εκείνο το βράδυ, το τοπικό νεκροτομείο ήταν υπερπλήρες, με αποτέλεσμα να υπάρχουν σοροί όχι μόνο στα ράφια αλά και στο κάτω μέρος του ψυγείου. Μία από τις «σορούς» ήταν κι εκείνη του νεαρού άνδρα», δήλωσε στην εφημερίδα Khasanskiye Vesti εκπρόσωπος της αστυνομίας.
Ζαλισμένος ακόμη από το ποτό, όταν ο άνδρας ανέκτησε τις αισθήσεις του επιχείρησε μάταια να βγει, καθώς η αίθουσα ήταν κλειδωμένη. Οι φωνές και τα ουρλιαχτά του κινητοποίησαν τον φρουρό, ο οποίος ενημέρωσε τους γιατρούς. Παρά την αρχική τους δυσπιστία, εκείνοι ειδοποίησαν τελικά την αστυνομία, για να διαπιστώσουν όλοι έκπληκτοι ότι ο άνδρας ήταν ζωντανός.
Μετά από σύντομη ανάκριση, η αστυνομία τον άφησε ελεύθερο. Παρά το σοκ που είχε υποστεί, ο άνδρας επέστρεψε στο πάρτι, όπου βρίσκονταν ακόμη οι φίλοι του, αυτή τη φορά θρηνώντας τον. Και κάπως έτσι, ο θρήνος έγινε και πάλι αφορμή για περισσότερο αλκοόλ.
 Πηγή: Russia Today

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια