Όταν ο έρωτας χρόνια δεν κοιτά και ανανεώνει σώμα, νου μα και καρδιά!

Όταν ο έρωτας χρόνια δεν κοιτά και ανανεώνει σώμα, νου μα και καρδιά!




Ο Μένανδρος, ο αρχαίος Έλληνας ποιητής ,που έζησε τον 4ο πΧ αιώνα, είχε γράψει πως:
"Έρωτα παύει λιμός ή χαλκού σπάνις.
"Δηλαδή  τον έρωτα τον σταματάει η πείνα ή η έλλειψη χρημάτων.
Όμως αυτή η είδηση ανατρέπει τα πάντα στους δύσβατους οικονομικούς καιρούς που  περνάει η Ανθρωπότητα και αποδεικνύει περίτρανα ,πως ό έρωτας Χρόνια δεν κοιτά!

Μια όμορφη είδηση έρχεται αυτή τη φορά από την Κεφαλλονιά και όπως διαβάζω στο τοπικό πόρταλ kefaloniapress.gr, εκεί έλαβε χώρα ο γάμος μιας 85χρονης και ενός 33χρονου.
Για να μας αποδείξει για άλλη μια φορά πως ο έρωτας χρόνια δεν κοιτά μα όταν έρχεται ανανεώνει τα κύταρα του νου,του σώματος,της καρδιάς και δίνει στον Ανθρωπο, ένα ζευγάρι φτερά για να πετάξει στους Ουρανούς, μέχρι να πέσει καταγής, γιατί ο έρωτας είναι τυφλός….
Από Θνητό τον κάνει ημίθεο…



Η ένωση  του ζευγαριού έγινε στο Δημαρχιακό Μέγαρο και όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, το ζευγάρι είναι από πολύ γνωστές οικογένειες του νησιού. Πάντως, γράφει το άρθρο, δεν πρόκειται για έρωτα με την πρώτη ματιά. Η ίδια η νύφη -η οποία χαίρει άκρας υγείας και πνευματικής διαύγειας - εκμυστηρεύτηκε σε φίλες της ότι ο νεαρός την «πολιορκούσε» έξι μήνες, ώσπου τελικά είπε το «ναι».

Το ζευγάρι διαμένει σε διαμέρισμα στο Αργοστόλι και αυτό το διάστημα απολαμβάνει το μήνα του μέλιτος.
Από την στήλη αυτή τους ευχόμαστε βίον ανθόσπαρτον,και ένα μήνυμα πως η ζωή δεν σταματά στα 80,αλλά να κάνουμε όνειρα ,όνειρα ,όνειρα ακόμα και σε προχωρημένο γήρας,γιατί τα γηρατειά δεν είναι στο σώμα, μα στο μυαλό του καθενός....


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια