Γεννήθηκε μωρό Κύκλωπας!!!

Γεννήθηκε μωρό Κύκλωπας!!!





Ναι δεν κάνουμε Πρωταπρικιάτικη φάρσα ,γεννήθηκε στην Σαουδική Αραβία το μωρό Κύκλωπας!
Σύμφωνα με την ιατρική ορολογία με «σύνδρομο Κυκλωπίας.»
Από ότι φαίνεται και στην φωτογραφία είναι μόνο με ένα μάτι όπως του Ομήρου  της  Οδύσσειας ο Κύκλωπας, ο γιος του Ποσειδώνα.
Λέτε να είναι συμβολικό και όλα αυτά που μαθαίναμε από την Οδύσσεια,  να  μην είναι τελικά αλληγορικά μα πραγματικότητα!!!
Ή να φτάνουμε προς το τέλος μιας εποχής που ο μονόφθαλμος Κύκλωπας της Παγκοσμιοποίησης θα τυφλωθεί οριστικά από το νέο πολυμήχανο Οδυσσέα της Ελλάδος;
Μητέρα του παιδιού μια νεαρή Αιγύπτια  ,που γέννησε το βρέφος στην Σαουδική Αραβία σε ιδιωτικό νοσοκομείο στην επαρχία ElSen bellawein,  με το σύνδρομο της Κυκλωπίας!

Στην φωτογραφία διακρίνεται  πως είναι μονόφθαλμο όπως ο Κύκλωπας με μια μόνο οφθαλμική κόγχη και χωρίς ρινική κοιλότητα!
Σύμφωνα με δημοσιεύματα του σαουδαραβικής ειδησεογραφικής ιστοσελίδας, slaati.com   οι γιατροί πιστεύουν πως η παραμόρφωση μπορεί να είναι το αποτέλεσμα ενός συνδυασμού των φαρμάκων που λαμβάνονται από τη μητέρα ή από την έκθεσή της σε ακτινοβολία.
Από την πλευρά του ο Ahmed Badruddin, ο οποίος εποπτεύει την κατάσταση του μωρού στο νοσοκομείο, είπε το βρέφος γεννήθηκε και με άλλες παραμορφώσεις στο σώμα του και δεν αναμένεται να επιβιώσει πάνω από λίγες ημέρες.
Η παραπάνω φωτογραφία είναι η μοναδική που δόθηκε στη δημοσιότητα από τους συντετριμμένους γονείς του παιδιού.
Η συγκεκριμένη διαταραχή συμβαίνει περίπου 4 φορές ανά 1.000 εγκυμοσύνες, αλλά στις περισσότερες περιπτώσεις, η εγκυμοσύνη δεν ολοκληρώνεται.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια