Αν είδες στο όνειρό σου –ερμηνείες ονείρων κατά αλφαβητική σειρά

Αν είδες στο όνειρό σου –ερμηνείες ονείρων κατά αλφαβητική σειρά











Α


ΑΥΓΟ-Αν είδες στον ύπνο σου ένα ή πολλά αυγά, το όνειρό σου είναι καλό. Σημαίνει πως ο επιδιωκόμενος σκοπός σου βρίσκετε σε καλό δρόμο και όλες οι επιθυμίες σου θα επιτευχθούν. Μια άλλη ερμηνεία είναι ότι θα έχεις ένα καυγά.
ΑΓΙΟΣ-Αν είδες στον ύπνο σου κάποιον Άγιο και σε κοίταζε, ή σου μιλούσε με στοργή και καλοσύνη θα απαλλαγείς από τα βάσανά σου. Αν είσαι άρρωστος θα γίνεις καλά.Αντίθετα αν ο Άγιος που είδες σε κοίταζε με άγριο βλέμμα, πρόσεχε γιατί κάποιος κίνδυνος θα σε απειλήσει, αλλά στο τέλος θα σωθείς.
ΑΓΑΠΗ-Άν είδες στον ύπνο σου ότι εκδηλώνεις την αγάπη σου εσύ ή κάποιος άλλος προς εσένα το όνειρο σου είναι καλό. Θα πληροφορηθείς σύντομα γάμο ή γέννηση.
ΑΓΓΕΛΟΣ-Αν εμφανίστηκε άγγελος στο όνειρό σου και είσαι άρρωστος θα γίνεις σύντομα καλά. Αν πετάει δίπλα σου, ευχάριστα γεγονότα σε περιμένουν.
ΑΓΓΟΥΡΙ-Αν είδες ή έτρωγες στον ύπνο σου αγγούρια και είσαι άρρωστος θα γίνεις σύντομα καλά.
ΑΓΙΑΣΜΟΣ-Αν είδες στον ύπνο σου ότι γινόταν αγιασμός στο σπίτι σου, θα εξαφανιστούν όλες οι στεναχώριες.
ΑΓΚΥΡΑ-Αν ονειρεύτηκες άγκυρα και καλύτερα, αν είδες ότι την έριχνες στη θάλασσα οι εχθροί σου δε θα μπορέσουν να σε βλάψουν και μεγάλες επιτυχίες θα έχεις στην εργασία σου.
 ΑΔΕΡΦΟΣ, ΑΔΕΡΦΗ- Αν είδες στον ύπνο σου τον αδερφό ή την αδερφή σου, η τύχη θα είναι με το μέρος σου.
ΆΕΡΑΣ -Αν είδες στον ύπνο σου ότι ανέπνεες καθαρό αέρα με ευχαρίστηση, αν είσαι άρρωστος θα γίνεις καλά. Αν είσαι επαγγελματίας θα έχεις μεγάλες επιτυχίες στην εργασία σου. Αντίθετα αν ο αέρας ήταν ακάθαρτος και ένιωθες δυσφορία, πιθανόν να σε περιμένουν μεγάλες στεναχώριες και αποτυχίες.
ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ-Αν ονειρεύτηκες οτι βρισκόσουν μέσα σε κάποιο αεροπλάνο και ειδικότερα αν ανέβαινες,το ονειρό σου είναι πολύ καλό.Θα πάνε καλά οι εργασίες σου.
ΑΕΤΟΣ-Αν είδες στον ύπνο σου αετό να πετά ή να ανεβαίνει σε μεγάλα ύψη,το ονειρό σου είναι πολύ καλό.Σημαίνει πως όλες οι επιθυμίες και οι στόχοι θα επιτευχθούν.
ΑΘΛΗΤΗΣ-Αν είδες στον ύπνο σου οτι ίσουν αθλητής και λάμβανες μέρος σε κάποιους αγώνες, το μήνυμα που σου στέλνει το ονειρό σου είναι οτι θα αντιμετωπίσεις με θάρρος όλες τις αναποδιές της ζωής και στο τέλος θα νικήσεις.
ΑΙΜΑ-Αν ονειρεύτικες οτι απο κάποιο μέρος του σωματός σου έβγαζες αίμα,το ονειρό σου είναι δυσάρεστο.Χρειάζεσαι ιδιαίτερη προσοχή στης καθημερινές σου δραστηριότητες,ιδιαίτερα σε όσες απο αύτες είναι χειρονακτίκες.
ΑΚΡΟΓΙΑΛΙΑ-Αν είδες στον ύπνο σου οτι βρέθηκες σε κάποια ακρογιαλιά ή περίμενες κάποιο καράβι, τα όνειρά σου θα πραγματοποιηθούν. Αν βρισκόσουν σε κάποια ακρογιαλιά με αμμουδιά , σε περιμένει ένα ευχάριστο ταξίδι.
ΑΛΑΤΙ-Αν αισθάνθηκες τη γεύση του αλατιού ή είδες αλάτι στο όνειρό σου, θα εκτιμηθούν πολύ οι ικανότητές σου. Αν το είδες χυμένο θα έχεις καυγάδες με την οικογένειά σου. Αν ήταν λευκό και καθαρό, η ευτυχία είναι πολύ κοντά σου.
ΑΛΕΠΟΥ-Αν ονειρεύτηκες αλεπού το όνειρό σου, υποδηλώνει ότι θα χάσεις πολλά χρήματα.
ΑΛΟΓΟ-Αν το άλογο που είδες στον ύπνο σου ήταν άσπρο, τότε το όνειρό σου φανερώνει ότι θα πραγματοποιηθούν τα όνειρά σου. Αν όμως το άλογο που είδες ήταν μαύρο τότε το όνειρό σου δεν είναι τόσο καλό. Θα πρέπει να προσέχεις μην σου συμβεί κανένα κακό.
ΑΣΤΡΑ-Αν ήσουν άρρωστος, σημαίνει ότι θα αντιμετωπίσεις οικονομικά προβλήματα.
ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ-Αν ονειρεύτηκες ότι οδηγούσες εσύ ή κάποιος άλλος αυτοκίνητο, και το ταξίδι ήταν ευχάριστο το όνειρό σου είναι πολύ καλό. Σημαίνει ότι περνάς μια ζωή χωρίς προβλήματα και σκοτούρες. Αν έπαθε κάποια βλάβη πρέπει να προσέχεις.
ΑΧΥΡΑ-Αν είδες στον ύπνο σου άχυρα και ειδικά μαζεμένα έξω από το σπίτι σου είναι πολύ καλό όνειρο. Φανερώνει ότι θα έχεις σύντομα μεγάλα οικονομικά κέρδη.
Β


ΒΑΓΟΝΙ-Αν είδες στον ύπνο σου ότι βρισκόσουν μέσα σε βαγόνι τρένου που ταξίδευε, οι εργασίες που θα κάνεις θα είναι κερδοφόρες. Αν καιγόταν ή έπεφτε σε γκρεμό, θα λάβεις άσχημα νέα. Αν το κοιτούσες που απομακρυνόταν και χανόταν, θα πάνε χαμένοι οι κόποι σου.
ΒΑΛΤΟΣ-Αν είδες στον ύπνο σου ότι βρισκόσουν σε βάλτο και δε μπορούσες να περπατήσεις, δε θα προκόψεις στη ζωή σου και πιθανόν να αρρωστήσεις.
ΒΑΡΕΛΙ-Αν ονειρεύτηκες βαρέλια και μάλιστα γεμάτα κρασί φανερώνει ότι θα έχεις επαγγελματικές επιτυχίες στη ζωή σου. Αν τα βαρέλια περιείχαν ξίδι, πίκρες και στενοχώριες σε περιμένουν. Αν ήταν γεμάτα με νερό σημαίνει ότι έχεις καλή διαγωγή και είναι μεγάλη η εκτίμηση προς το πρόσωπό σου από όσους σε γνωρίζουν.
ΒΑΡΚΑ-Αν είδες στο όνειρό ότι βρισκόσουν μέσα σε μια βάρκα, η θάλασσα ήταν ήρεμη και ότι βαριόσουν στο όνειρό σου είναι πολύ καλό. Θα ξενοιάσεις από μια υπόθεση που σε βασανίζει. Αν όμως η θάλασσα που είδες ήταν φουρτουνιασμένη και η βάρκα σου κινδύνευε ή βούλιαζε, θα πρέπει να προσέχεις μην σου συμβεί κανένα κακό. Ακόμα αν είδες ότι τραβούσες κουπί, κάτι κακό θα συμβεί σε σένα, σε κάποιο φίλο σου ή σε κάποιο μέλος της οικογένειάς σου.
ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑ-Αν είδες στον ύπνο σου ότι έτρωγες βασιλόπιτα, θα κληρονομούσες κάποιον πλούσιο συγγενή σου. Αν είδες ότι σου προσφέρουν βασιλόπιτα κάτι δεν θα πάει καλά με την εργασία σου.
ΒΕΛΟΝΑ-Αν είδες ότι τρυπήθηκες με βελόνα, θα διαπληκτιστείς με το περιβάλλον σου. Αν τρύπησες κάποιον άλλο, σημαίνει ότι θα στεναχωρησεις τον αγαπημένο σου.
ΒΕΡΑ-Αν είδες στον ύπνο σου ότι φορούσες βέρα σημαίνει ότι θα συναντήσεις αγαπημένο πρόσωπο. Αν είδες ότι φόραγε κάποιος άλλος βέρα φανερώνει ότι σύντομα θα μάθεις για κάποιο γάμο. Αν είδες ότι την έχασες, σημαίνει διαζύγιο.
ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΗΣ-Αν ονειρεύτηκες βιβλιοπώλη θα στεναχωρηθείς πολύ οικονομικά. Θα υποστείς οικονομικές πιέσεις.
ΒΙΟΛΙ-Αν ονειρεύτηκες ότι έπαιζες βιολί ενώ στην πραγματικότητα δεν έχεις ιδέα θα αρρωστήσει βαριά κάποιο συγγενικό σου πρόσωπο. Αν έπαιζε άλλος, θα γλιτώσεις από κάποια προβλήματα που σε απασχολούσαν τον τελευταίο καιρό.
ΒΟΥΝΟ-Αν είδες στο όνειρό σου ότι ανεβαίνεις βουνό σημαίνει ότι θα κατακτήσεις υψηλή κοινωνική θέση.Αν όμως το κατεβαίνεις κάποιος θα προσπαθήσει να σε καταστρέψει.
ΒΟΔΙ-Αν είδες βόδι ή βόδια στον ύπνο σου, το όνειρό σου είναι πάρα πολύ καλό Φανερώνει πώς όποιος το δει, είναι πάντα ικανός και αποφασιστικός και μπορεί ακόμα να αντιμετωπίσει και να λύσει τα προβλήματα που του παρουσιάζονται με αποφασιστικότητα, λογική και σταθερότητα.
ΒΡΑΒΕΙΟ-Αν είδες ότι σε βράβευαν, θα εκτιμηθούν τα χαρίσματά σου. Αν βραβευόταν άλλος δεν υπάρχουν πολλές ελπίδες για να ανταμειφθείτε στην εργασία σας.
ΒΡΥΣΗ-Αν είδες στον ύπνο σου βρύση που έτρεχε νερό το όνειρό σου είναι πολύ καλό και σηναίνει κέρδη. Αν την είδες στεγνή σημαίνει στενοχώριες. Αν είδες να πίνεις νερό από τη βρύση σημαίνει ότι θα ενωθείς ερωτικά με κάποιο πρόσωπο. Αν το νερό της βρύσης ήταν καυτό θα ακούσεις δυσάρεστα νέα.
                                               Γ
Γάλα: Αν είδες στον ύπνο σου να πίνεις γάλα,το όνειρό σου είναι πολύ καλό. Σημαίνει ότι έχεις μέσα σου ατελείωτη εσωτερικά δίψα για ωραία και άνετη ζωή.
ΓΑΜΟΣ:Άν είδες στον ύπνο σου ότι γινόταν γάμος χωρίς να υπάρχει παπάς,θα έχεις μεγάλη επαγγελματική επιτυχία. Αν ονειρεύτηκες ότι π;παντρευόσουν εσύ και είσαι γυναίκα που είναι η παντρεμένη, πιθανόν να χωρίσεις γρήγορα. Αν αντίστοιχα είδες ότι είσουν εσύ ο γαμπρός και είσαι άνδρας παντρεμένος θα αρρωστήσεις βαριά.
ΓΑΤΑ: Aν είδες στον ύπνο σου γάτα ανεξάρτητα από το χρώμα που είχε, το όνειρό σου δεν είναι και τόσο καλό. Θα πρέπει να προσέχεις αρκετά στον προσεχή χρόνο,διότι μεγάλες φουρτούνες,κακοτοπιές και κάποιες αρρώστιες διαφαίνονται στον ορίζοντα.
ΓΑΡΥΦΑΛΛΑ: Αν είδες στον ύπνο σου κόκκινα γαρύφαλλα το όνειρό σου είναι πολύ καλό. Θα πάρεις κάποια καλή είδηση. Αν πρόσφερες η σου πρόσφεραν γαρύφαλλα,θα έχεις ερωτικές επιτυχίες,η θα κάνεις ένα επιτυχημένο γάμο. Αν τα γαρύφαλλα ήταν άσπρα, κίτρινα, η μαραμένα και είσαι νέος η νέα σε περιμένουν ερωτικές απογοητεύσεις.
ΓΕΛΙΟ: Αν είδες στον ύπνο σου ότι γελούσες,(και είσαι άρρωστος) πιθανόν να χειροτερέψεις. Αν είδες ότι γελούσες (και είσαι υγιής) σε περιμένουν πολύ μεγάλες στεναχώριες.
ΓΕΝΙΑ :Αν είδες στον ύπνο σου ότι είχες γενιάδα στο πρόσωπό σου ( και είσαι άνδρας),θα εκτιμηθεί η ευγένειά σου και θα εντυπωσιάσεις με το πνευματικό σου επίπεδο. Αν είδες ότι ξύριζες τα γένια σου,,θα απαλλαγείς από σκοτούρες. Αν είδες ότι έβγαζες γένια (και είσαι γυναίκα) γρήγορα θα παντρευτείς και θα αποκτήσεις παιδιά. Αν είδες ότι έβγαλες γένια (και είσαι έγκυος) είναι πολύ κακό για την εγκυμοσύνη σου. Μπορεί και να αποβάλλεις.
ΓΕΝΝΑ: Αν είδες στον ύπνο σου ότι γέννησες (και είσαι έγκυος) το όνειρό σου είναι καλό σημάδι. Θα κάνεις ένα ωραίο και υγιέστατο παιδί. Αν είδες ότι γέννησες εσύ η κάποιος άλλος (και δεν είσαι έγκυος) σημαίνει ότι σύντομα θα έχεις πολλές επιτυχίες.
ΓΕΦΥΡΑ: Αν είδες στον ύπνο σου ότι κοίταζες η ότι πέρασες επάνω από γέφυρα,το όνειρό σου είναι πολύ καλό. Με λίγη προσπάθεια που θα καταβάλεις μπορείς να νικήσεις κάθε σου πρόβλημα.
ΓΙΑΓΙΑ: Αν ονειρεύτηκες ότι είσουν γιαγιά θα γεράσεις σύντομα. Αν όμως είδες την γιαγιά σου στεναχωρημένη,το όνειρό σου υποδηλώνει ότι δεν φέρεσαι καθόλου καλά στην οικογένειά σου και πρέπει σύντομα να αλλάξεις συμπεριφορά. Αν η γιαγιά σου έχει πεθάνει και την είδες στον ύπνο σου πιθανόν να χάσεις την αξιοπρέπεια και τον σεβασμό που έχουν περιβάλλει το πρόσωπό σου οι γύρω σου.
ΓΛΑΣΤΡΑ-Αν ονειρεύτηκες ότι είδες γλάστρες,με λουλούδια το όνειρό σου είναι πολύ καλό.Θα έχεις επιτύχιες.Αν η γλάστρα που είδες ήταν άδεια και εγκαταλελειμένη θα πρέπει να προσέχεις γιατί θα σε εγκαταλείψουν οι φίλοι σου.Αν την πότιζες ακολουθείς καλό δρόμο και θα προκόψεις.
ΓΛΥΚΟ-Αν είδες στον ύπνο σου ότι έτρωγες γλυκά, είναι καλό. Φανερώνει ότι θα περάσεις μια όμορφη ζωή γεμάτη απολαύσεις. Άλλοι το ερμεινεύουν ως στεναχώρια.
ΓΡΑΜΜΑ-Αν είδες ότι έγραφες ή ότι κρατάς ή ότι έλαβες από κάποιον γράμμα το όνειρό σου είναι πολύ καλό. Σημαίνει ότι σύντομα θα λάβεις ικανοποιητική απάντηση από κάποιο φιλικό ή συγγενικό πρόσωπο.
ΓΡΑΦΕΙΟ- Αν είδες στον ύπνο σου ότι βρισκόσουν μέσα σε κάποιο γραφείο, ή θα παρεξηγηθείς με κάποιο φίλο σου, ή θα περάσεις μεγάλες στεναχώριες.
ΓΥΝΑΙΚΑ-Αν είδες στον ύπνο σου γυναίκα έγκυο, θα πάνε καλά οι εργασίες σου. Αν ήταν ντυμένη στα λευκά σε περιμένουν επιτυχίες. Αν με τη γυναίκα που ονειρεύτηκες έχεις παράνομες σχέσεις θα προδωθείς. Αν είδες ότι τη χτυπούσες δεν θα σου βγεί σε καλό. Αν είδες πολλές γυναίκες να είναι μαζεμένες έρχονται στεναχώριες.
Δ
ΔΑΓΚΩΜΑ: Aν ένιωσες δάγκωμα από ζώο η άνθρωπο στο όνειρό σου σημαίνει φθόνο και ζήλια από τους εχθρούς σου.
ΔΑΣΟΣ:Αν είδες στον ύπνο σου ότι βρισκόσουν μέσα σε ένα δάσος και είσαι πλούσιος το όνειρό σου δεν είναι καλό. Σημαίνει στεναχώριες. Αντίθετα,αν είδες στον ύπνο σου ότι βρισκόσουν μέσα σε ένα δάσος και είσαι φτωχός,το όνειρό σου είναι πολύ καλό. Σημαίνει κέρδη και ευτυχία.
ΔΑΣΚΑΛΟΣ: Αν είδες ότι συνάντησες κάποιο από τούς δασκάλους σου, το όνειρό σου συμβολίζει τις έγνοιες και τις σκοτούρες που σε περιμένουν. Αν τον είδες να διδάσκει σε περιμένουν ευχάριστα νέα. Αν είδες ότι εσύ ήσουν δάσκαλος θα περάσεις στενάχωρη αλλά έντιμη ζωή.
ΔΑΧΤΥΛΙΔΙ: Αν είδες στον ύπνο σου ότι φορούσες δαχτυλίδι με διαμάντι θα περάσεις μεγάλη στεναχώρια. Αν αντίθετα είδες στον ύπνο σου ότι φορούσες δαχτυλίδι από χρυσό θα έχεις αξιώματα και ευτυχία. Αν είδες ότι σου χάρισαν μεγάλο δαχτυλίδι θα σου συμβεί μεγάλο κακό.
ΔΕΚΑΤΡΙΑ (13): Αν ονειρεύτηκες τον αριθμό δεκατρία,θα σου φέρει μεγάλη τύχη
ΔΕΛΦΙΝΙ: Αν ονειρεύτηκες δελφίνια να ταξιδεύουν στη θάλασσα,το όνειρο που είδες είναι πολύ καλό. Προμηνύει ότι θα επιταχυνθούν τα σχέδιά σου.
ΔΕΝΔΡΟ: Αν ονειρεύτηκες δένδρο γεμάτο φύλλα και καρπούς,το όνειρο που είδες είναι πολύ καλό. Προμηνύει ότι οι επιθυμίες σου θα γίνουν πραγματικότητα. Αν όμως έκοβες η ξερίζωνες θα συμβούν ζημιές στον επαγγελματικό σου χώρο,και πιθανόν να πεθάνει κάποιος συγγενείς σου.
ΔΗΜΑΡΧΟΣ: Αν ονειρεύτηκες ότι συζητάς με κάποιον δήμαρχο σημαίνει ότι σε εκτιμά ο κόσμος και ότι ζεις βίο έντιμο. Αν ονειρεύτηκες ότι εσύ ο ίδιος έγινες δήμαρχος,έχεις προοδευτικές ιδέες και θα επιταχύνεις στη ζωή σου.


ΔΙΑΖΥΓΙΟ: Αν είδες στον ύπνο σου ότι πήρες διαζύγιο,ανεξάρτητα από το αν είσαι παντρεμένος,σημαίνει ότι κάτι δεν πάει καλά με την σχέση σου με τον σύντροφο. Θα πρέπει να προσέχεις.
ΔΙΑΘΗΚΗ: Aν είδες στον ύπνο σου ότι διάβαζες διαθήκη,θα κερδίσεις πάρα πολλά λεφτά. Αν έγραφες την διαθήκη σου, θα βρεις πολλά εμπόδια.
ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ: Αν διασκέδαζες στο όνειρό σου στην πραγματικότητα θα λυπηθείς πολύ.
ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ: Αν ονειρεύτηκες ότι βρισκόσουν σε δικαστήριο και δικαζόσουν,σημαίνει πως κάποιο σφάλμα έχεις κάνει και θα πρέπει να αναθεωρήσεις τις απόψεις και τη συμπεριφορά σου.
ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ: Αν ονειρεύτηκες ότι σε απειλούσε κάποιος δολοφόνος,πιθανόν να κινδυνεύσει η ζωή σου στην πραγματικότητα.
ΔΟΝΤΙΑ: Αν ονειρεύτηκες ότι σε πονούσαν τα δόντια σου,κάποια σοβαρή υπόθεση σε κρατάει σε έντονη αγωνία. Αν ονειρεύτηκες ότι τα δόντια σου ήταν γερά και κάτασπρα το όνειρό σου είναι πολύ καλό. Σημαίνει ότι θα ζήσεις ευτυχισμένες και ήρεμες ημέρες και πολλά χρόνια. Αν σου έβγαινε η σου έπεφτε κάποιο δόντι,θα χάσεις πράγματα αξίας για σένα. Αν έβγαζες σάπια η χαλασμένα δόντια θα γλυτώσεις από βάσανα. Αν καθάριζες η βούρτσιζες τα δόντια σου θα προκόψεις στη ζωή σου.
ΔΡΟΜΟΣ: Αν είδες στον ύπνο σου γεμάτο λάσπες,η στενό και ανώμαλο δρόμο,συμβολίζει ότι θα αντιμετωπίσεις μεγάλα επαγγελματικά εμπόδια. Αν όμως ο δρόμος ήταν φαρδύς,καθαρός και ίσιος θα συμβεί το αντίθετο.
ΔΥΣΗ: Αν ήταν λαμπερό και χωρίς σύννεφο το ηλιοβασίλεμα που ονειρεύτηκες θα εκφράσει τις επιθυμίες σου που τελικά θα γίνουν πραγματικότητα. Αν υπήρχαν σύννεφα,θα βρεις πολλά εμπόδια που τελικά θα το ξεπεράσεις.
ΔΩΜΑΤΙΟ: Αν ονειρεύτηκες οτι βρισκόσουν σε κάποιο δωμάτιο του σπιτιού σου, η σε κάποιου ξενοδοχείου,η σε κάποιου φιλικού σου σπιτιού και αυτό ήταν περιποιημένο και μάλιστα ότι απολάμβανες τον ύπνο σου μέσα σε αυτό,το όνειρό σου είναι πολύ καλό. Σύντομα θα ερωτευθείς και θα έχεις κάποια ερωτική περιπέτεια.
                                                       Ε
ΈΓΚΛΗΜΑ-Αν είδες στον ύπνο σου ότι διέπραξες κάποιο έγκλημα υποφέρεις από τύψεις. Αν το έγκλημα έγινε από κάποιον άλλο είναι καλό για σένα.
ΕΓΚΥΜΟΣΎΝΗ-Αν ονειρεύτηκες ότι είσαι έγκυος, και είσαι παντρεμένη, θα έχεις ανώμαλη ερωτική ζωή ενώ αν είσαι ανύπαντρη θα προσβληθείς στην ερωτική σου ζωή.
ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟΥΧΟΣ-Αν είδες ότι έγινες εκατομμυριούχος ενώ στην πραγματικότητα είσαι φτωχός, θα καλυτερεύσει οικονομικά η ζωή σου.
ΕΚΚΛΗΣΊΑ-Αν είδες εκκλησία και ειδικά ότι προσευχόσουν σε αυτήν το όνειρό σου είναι πολύ καλό και οι δουλειές σου θα πάνε καλά. Αν είδες ότι ενώ έψελναν εσύ κοιμόσουν ή μιλούσες σημαίνει ότι θα υποπέσεις σε αμάρτημα.
ΈΚΛΕΙΨΗ-Αν είδες ότι γινόταν έκλειψη περίμενε αρρώστιες και καταστροφές.
ΕΛΑΤΟ-Αν είδες καταπράσινο έλατο είναι πολύ καλό σημάδι για την επαγγελματική σου εξέλιξη.
ΕΛΕΦΑΝΤΑΣ-Αν είδες ελέφαντα περίμενε πολλά κέρδη.
 ΈΛΚΗΘΡΟ-Αν ονειρεύτηκες ότι ήσουν μέσα σε έλκηθρο, και διέσχιζες ένα κατάλευκο χιονισμένο τοπίο θα αποφύγεις πολλούς κινδύνους.
ΈΝΕΣΗ-Αν ονειρεύτηκες ότι σου έκαναν ή έκανες εσύ σε άλλον, θα πικραθείς από τις κακές γλώσσες.
ΈΝΤΟΜΑ-Αν είδες έντομα θα έρθουν στενοχώριες καυγάδες και κίνδυνοι.
ΕΞΟΜΟΛΌΓΗΣΗ-Αν είδες ότι εξομολογιόσουν ενώ ήσουν άρρωστος, θα γίνεις σύντομα καλά. Αντίθετα αν είσαι υγιέστατος και εξομολογείσαι πρέπει να επανορθώσεις για το κακό που έκανες.
ΈΠΙΠΛΑ-Αν είδες ότι απολάμβανες να βρίσκεσαι ανάμεσα σε ωραία έπιπλα το όνειρο σου είναι πολύ καλό. Θα περάσεις μια ήσυχη και οικογενειακή ζωή.
ΈΓΚΛΗΜΑ:Αν είδες στον ύπνο σου ότι διέπραξες κάποιο έγκλημα υποφέρεις από τύψεις. Αν το έγκλημα έγινε από κάποιον άλλο είναι καλό για σένα.
ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ:Αν ονειρεύτηκες ότι είσαι έγκυος, και είσαι παντρεμένη, θα έχεις ανώμαλη ερωτική ζωή ενώ αν είσαι ανύπαντρη θα προσβληθείς στην ερωτική σου ζωή.
ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟΥΧΟΣ:Αν είδες ότι έγινες εκατομμυριούχος ενώ στην πραγματικότητα είσαι φτωχός, θα καλυτερεύσει οικονομικά η ζωή σου.
ΕΚΚΛΗΣIΑ: Αν είδες εκκλησία και ειδικά ότι προσευχόσουν σε αυτήν το όνειρό σου είναι πολύ καλό και οι δουλειές σου θα πάνε καλά. Αν είδες ότι ενώ έψελναν εσύ κοιμόσουν ή μιλούσες σημαίνει ότι θα υποπέσεις σε αμάρτημα.
ΈΚΛΕΙΨΗ:Αν είδες ότι γινόταν έκλειψη περίμενε αρρώστιες και καταστροφές.
ΕΛΑΤΌ:Αν είδες καταπράσινο έλατο είναι πολύ καλό σημάδι για την επαγγελματική σου εξέλιξη.
ΕΛΕΦΑΝΤΑΣ: Αν είδες ελέφαντα περίμενε πολλά κέρδη.
 ΈΛΚΗΘΡΟ:Αν ονειρεύτηκες ότι ήσουν μέσα σε έλκηθρο, και διέσχιζες ένα κατάλευκο χιονισμένο τοπίο θα αποφύγεις πολλούς κινδύνους.
ΈΝΕΣΗ:Αν ονειρεύτηκες ότι σου έκαναν ή έκανες εσύ σε άλλον, θα πικραθείς από τις κακές γλώσσες.
ΈΝΤΟΜΑ:Αν είδες έντομα θα έρθουν στενοχώριες καυγάδες και κίνδυνοι.
ΕΞΟΜΟΛΌΓΗΣΗ:Αν είδες ότι εξομολογιόσουν ενώ ήσουν άρρωστος, θα γίνεις σύντομα καλά. Αντίθετα αν είσαι υγιέστατος και εξομολογείσαι πρέπει να επανορθώσεις για το κακό που έκανες.
ΈΠΙΠΛΑ:Αν είδες ότι απολάμβανες να βρίσκεσαι ανάμεσα σε ωραία έπιπλα το όνειρο σου είναι πολύ καλό. Θα περάσεις μια ήσυχη και οικογενειακή ζωή. .
ΕΡΓΑΛΕΙΑ: Αν ονειρευτείς ότι χρησιμοποιούσες εργαλεία ανεξάρτητα από το είδος,το σχήμα το χρώμα και το μέγεθος τους,σημαίνει πως όσο καλός και αν είσαι δεν μπορείς να τελειώσεις μόνος σου όλες τις εργασίες. Χρειάζεται και την συνεργασία των άλλων .
ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ: Αν είδες εργοστάσιο που δούλευε,θα αποκτήσεις πολλά κέρδη. Αν το εργοστάσιο που ονειρεύτηκες ήταν κατεστραμμένο,και ερειπωμένο,θα προκύψουν πολλές στεναχώριες και πιθανόν να χάσεις την περιουσία σου.
ΕΡΕΙΠΙΑ: Αν είδες στον ύπνο σου ότι βρισκόσουν ανάμεσα σε ερείπια,προμηνύονται άσχημες ημέρες,πιθανόν και χωρισμό.
ΕΡΗΜΙΑ: Αν είδες στον ύπνο σου ότι βρισκόσουν σε έρημο,και περιτριγυριζόσουν από άμμο και τίποτε άλλο,το όνειρό σου δεν είναι καλό. Σημαίνει ότι κάτι σε απασχολεί. Χρειάζεσαι ξεκούραση,διακοπές και ψυχική αναγέννηση.
ΕΡΩΤΑΣ: Αν είδες στον ύπνο σου ότι έκανες έρωτα με έναν όμορφο σύντροφο σημαίνει χαρά. Αντίθετα,αν είδες ότι έκανες έρωτα με άσχημο σύντροφο είναι κακό όνειρο και σημαίνει ότι θα εξευτελιστείς.
ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ: Αν είδες ότι γευμάτιζες σε κάποιο ζεστό εστιατόριο,σημαίνει ότι σε αγαπούν και σε φροντίζουν. Αν αντίθετα δεν έμεινες ικανοποιημένος θα απογοητευτείς έντονα από τα αγαπημένα σου πρόσωπα.
ΕΤΟΙΜΟΘΑΝΑΤΟΣ: Αν είδες στον ύπνο σου τον εαυτό σου η άλλον ότι ήταν ετοιμοθάνατος,σημαίνει μακροζωία και αλλαγή ζωής.
ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ: Αν κρατούσες ευαγγέλιο στα χέρια σου,θα συμβούν ευχάριστα γεγονότα στην οικογένειά σου.
Ζ
ΖΑΡΙΑ: Αν είδες στον ύπνο σου ότι έπαιζες ζάρια σημαίνει ότι είσαι άνθρωπος που συνεχώς ρισκάρει στη ζωή του και πρέπει στο μέλλον να γίνεις πιο προσεχτικός
ΖΑΧΑΡΗ: Αν ονειρεύτηκες ότι σου προσέφεραν ή προσέφερες εσύ ζάχαρη ή γλυκό, θα επωφελιθείς από τη σχέση σου με τους άλλους.
ΖΗΤΙΑΝΟΣ :Αν ονειρεύτηκες ότι ζητιάνευες, θα υποστείς οικονομική κρίση και αποτυχίες.
ΖΩΑ :Αν είδες στον ύπνο σου ζώα θα ακούσεις ευχάριστα νέα θα αποκτήσεις πολλά κέρδη. Αν σε κυνηγούν άγρια ζώα, οι εχθροί σου προσπαθούν να σε καταστρέψουν. Αν τα κυνηγάς εσύ συ μβαίνει το αντίθετο.
ΖΥΜΑΡΙΚΑ: Αν είδες ζυμαρικά είναι καλό. Το μήνυμα που σου στέλνει είναι ότι θα περάσεις μέρες γεμάτες χαρά στη ζωή.
ΖΩΝΗ: Αν ονειρεύτηκες ότι έβγαζες τη ζώνη σου θα απαλλαγείς από κάποιες στεναχώριες που σε βασανίζουν. Αν την φόραγες σημαίνει ότι θα αποκτήσεις επιπρόσθετες στεναχώριες και οικογενειακή γκρίνια.
ΖΩΝΤΑΝΟΣ: Αν είδες ότι ζωντάνεψε κάποιος που ήταν πεθαμένος θα πικραθείς πολύ. Αν είδες κάποιον πεθαμένο ενώ είναι ζωντανός σημαίνει μακροζωία.




                                                            Η
ΗΘΟΠΟΙΟΣ :Αν ονειρεύτηκες κάποιο ηθοποιό το όνειρό σου σημαίνει προβολή αλλά και πιθανότητα εξευτελισμού για σένα.
ΗΛΕΚΤΡΟΠΛΗΞΙΑ: Αν ονειρεύτηκες ότι έπαθες ηλεκτροπληξία θα γλιτώσεις από κάποιο σίγουρο κίνδυνο στη ζωή σου.
ΗΛΙΟΣ: Αν είδες στον ύπνο σου ήλιο στην ανατολή,σημαίνει ότι μέσα σου έχεις μεγάλα αποθέματα δύναμης και θέλησης για ζωή. Αν όμως ο ήλιος που είδες είχε μπροστά του σύννεφα και ήταν σκοτεινιασμένος, θα πρέπει να καταβάλεις μεγάλες δυνάμεις για να επιβιώσεις.
ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΣ: Αν είδες στο όνειρό σου ότι είσουν ηλεκτρολόγος και ότι εγκαθιστούσες τα ηλεκτρολογικά του σπιτιού σου,είναι πολύ καλό όνειρο. Το μήνυμα που σου στέλνει είναι ότι θα έχεις μεγάλες επιτυχίες στη ζωή σου.
ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΣ: Aν ονειρεύτηκες ότι είσουν ηλικιωμένος,(ενώ είσαι νέος),σημαίνει ότι θα επιφορτιστείς με επιπλέον ευθύνες.
ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: Αν είδες στον ύπνο σου ότι κρατούσες ημερολόγιο,ερμηνεύεται σαν ένδειξη φόβου ότι κατασπαταλάς το χρόνο σου.
                                                    Θ
ΘΑΥΜΑ: Αν φανερώθηκε στον ύπνο σου κάποιος άγιος και έκανε θαύμα είναι πολύ καλό. Θα βρεις δύναμη και θα ξεπεράσεις όλες τις δυσκολίες της ζωή σου.
ΘΑΝΑΤΟΣ: Αν είδες ότι κάποιος άλλος ή εσύ πέθανες ή πεθαίνεις μη φοβηθείς γιατί το όνειρό σου δεν είναι κακό. Φανερώνει ότι σε απασχολεί η ιδέα του θανάτου και ότι πρέπει να την ξεπεράσεις.
ΘΕΑΤΡΟ: Αν είδες κάποια θεατρική παράσταση που ήταν κωμωδία, υποδηλώνει ότι θα καυγαδίσεις έντονα και θα στεναχωρηθείς Αν το έργο ήταν δραματικό και ακόμα περισσότερο αν έκλαψες, θα γελάσεις πολύ στην πραγματικότητα..
ΘΗΣΑΥΡΟΣ: Αν ονειρεύτηκες ότι ανακάλυψες θησαυρό, το μήνυμα που σου στέλνει το όνειρό σου είναι ότι θα κάνεις επιτυχημένο γάμο.
ΘΥΕΛΛΑ: Αν είδες θύελλα το όνειρό σου είναι καλό. Φανερώνει ότι έχεις μεγάλη ανεκμετάλλευτη δύναμη που αν την αξιοποιήσεις θα κάνεις θαύματα στη ζωή σου.
ΘΥΜΟΣ: Αν ήσουν ήσουν θυμωμένος κατά τη διάρκεια του ονείρου σου κάτι θα σε στεναχωρήσει τις επόμενες ημέρες. Αν ήταν θυμωμένο το αγαπημένο σου πρόσωπο σημαίνει ότι σε αγαπάει πολύ.
                                                                     Ι

ΙΑΤΡΟΣ: Αν είδες στον ύπνο σου ιατρό που ερχόταν να σε βοηθήσει σε κάποιο σου πρόβλημα,το όνειρό σου είναι πολύ καλό.
ΙΔΡΩΤΑΣ: Αν είδες στο όνειρό σου ότι ίδρωνες,το όνειρό σου είναι πολύ καλό. Σημαίνει ότι έχεις μέσα σου δύναμη και θα ξεπεράσεις όλες τις δυσκολίες της ζωής σου.
ΙΕΡΟ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ: Αν ονειρεύτηκες ότι έμπαινες σε ιερό εκκλησίας,είναι πολύ καλό όνειρο.
ΙΠΠΟΔΡΟΜΟΣ: Αν είδες στον ύπνο σου ιστιοφόρο που βρισκόταν σε λιμάνι,η έπλεε σε ήρεμη,γαλάζια και γαλήνια θάλασσα χωρίς κανένα πρόβλημα,προμηνύει ότι θα ζήσεις ήρεμα και ευτυχισμένα χωρίς φουρτούνες. Αν αντίθετα όμως είδες στον ύπνο σου ότι το ιστιοφόρο έπλεε στη θάλασσα ανάμεσα σε ψηλά κύματα και κινδύνευε να βυθιστεί το όνειρό σου σημαίνει ότι θα ζήσεις ταραγμένη ζωή γεμάτη φουρτούνες και προβλήματα.
ΙΤΙΑ: Αν είδες στον ύπνο σου ιτιά,σημαίνει καλά γηρατειά.
                                                     Κ
ΚΑΒΟΥΡΙΑ: Τα καβούρια στο όνειρό σου και ειδικά αν τα τρως,σημαίνουν ότι θα μαλώσεις με ένα καλό φίλο.
ΚΑΓΚΕΛΑ: Τα κάγκελα είναι κακό όνειρο και σημαίνουν μεγάλες στεναχώριες.
ΚΑΘΡΕΦΤΗΣ:Αν είδες στο όνειρό σου καθρέφτη ( και είσαι ανύπαντρος)θα σου γίνουν προτάσεις γάμου. Αν είδες καθρέφτη (και είσαι παντρεμένος) θα συναντήσεις συγγενικά σου πρόσωπα που απουσιάζουν για πολλά χρόνια.
ΚΑΛΑΘΙ: Αν ονειρεύτηκες ένα γεμάτο καλάθι με οτιδήποτε μέσα σου ευτυχισμένες μέρες και πλούτη σε περιμένουν.
ΚΑΛΤΣΕΣ: Αν είδες στο όνειρό σου ότι φορούσες τρύπιες,θα περάσεις μεγάλη οικονομική κρίση. Αν τις έβγαζες θα ξεπεράσεις κάποια εμπόδια.
ΚΑΜΠΑΝΕΣ: Αν είδες στον ύπνο σου ότι χτυπούσαν καμπάνες το όνειρό σου δεν είναι πολύ καλό. Θα μάθεις κάτι δυσάρεστο.
ΚΑΜΠΟΣ: Αν ονειρεύτηκες ότι είσουν σε κάποιο κάμπο καταπράσινο,προμηνύεται πλούτος και ευτυχία. Αν ήταν ξερός περίμενε κακοτυχίες.
ΚΑΝΑΡΙΝΙ: Αν ονειρεύτηκες καναρίνι σε κλουβί που κελα'ι'δούσε,θα σου κάνουν η θα κάνεις ερωτική εξομολόγηση. Αν το καναρίνι που είδες πετούσε,θα πετάξει και ο ερωτάς σου.
ΚΑΝΑΠΕΣ: Αν είδες στον ύπνο σου ότι καθόσουν σε καναπέ,υποδηλώνει ότι είσαι τεμπέλης.
ΚΑΝΤΗΛΙ: Αν είδες αναμένο καντήλι με έντονη φλόγα και λαμπερό φως,είναι καλό. Θα καλυτερέψουν σύντομα οι επαγγελματικές σου ενασχολήσεις. Αν είδες καντήλι που τρεμόσβηνε στον ύπνο σου,η ζωή κάποιου συγγενή σου τρεμοσβήνει κι' αυτή.
ΚΑΠΕΛΟ: Αν ονειρεύτηκες καπέλο η ότι φόραγες καπέλο,πολλές μεγάλες επιτυχίες σε περιμένουν.
ΚΑΠΝΟΣ: Αν είδες στον ύπνο σου καπνό να βγαίνει η να καπνίζεις, το όνειρό σου είναι πολύ καλό. Φανερώνει ότι ότι σύντομα θα έχεις κάποια γνωριμία που θα εξελιχθεί.
ΚΑΡΑΒΙ: Aν είδες στον ύπνο σου καράβι που βρισκόταν σε λιμάνι, η έπλεε στη θάλασσα χωρίς κανένα πρόβλημα,προμηνύει ότι θα ζήσεις ήρεμα και ευτυχισμένα χωρίς φουρτούνες. Αν αντίθετα είδες στον ύπνο σου καράβι που έπλεε στη θάλασσα ανάμεσα σε ψηλά κύματα και κινδύνευε να βυθιστεί το όνειρό σου δεν είναι πολύ καλό. Σημαίνει ότι θα ζήσεις ταραγμένη ζωή γεμάτη φουρτούνες και προβλήματα.
ΚΑΡΒΟΥΝΑ: Αν είδες στο όνειρό σου αναμμένα κάρβουνα,είναι καλό. Σύντομα θα αλλάξει η ζωή σου από ένα φλογερό πάθος και από πολλά κέρδη.
ΚΑΡΔΙΑ: Αν ένιωσες ότι σε πονάει η καρδιά σου,το όνειρό σου υποδηλώνει ότι θα πεθάνει κάποιος συγγενής σου. Αν καρδιοχτυπούσες σημαίνει ότι είσαι άνθρωπος υγιέστατος αλλά φοβάσαι υπερβολικά για την υγεία σου.
ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ: Αν ονειρεύτηκες ότι βρίσκεσαι στο καρναβάλι,σημαίνει ότι θα περάσεις πολύ ευχάριστες στιγμές στη ζωή σου.
ΚΑΡΕΚΛΑ: Αν είδες στον ύπνο σου καρέκλες σημαίνει μεγάλες στεναχώριες.
ΚΑΡΦΙΑ: Αν είδες ότι καθόσουν πάνω σε καρφιά,έρχονται δυστυχισμένες μέρες. Αν τα κάρφωνες στον τοίχο για να κρεμάσεις κάτι,θα ξεπεράσεις τα εμπόδιά σου.
ΚΑΡΧΑΡΙΑΣ: Αν είδες καρχαρία,το όνειρό σου δεν είναι τόσο καλό. Θα πρέπει να προσέχεις. Πολλοί από αυτούς που σε περιτριγυρίζουν σε φθονούν και πρόσεξε γιατί σου έχουν στημένη παγίδα.
ΚΑΣΤΡΟ: Αν είδες κάστρο,το όνειρό σου σημαίνει ότι είσαι αισιόδοξο άτομο και θα πετύχεις στα σχέδιά σου.
ΚΑΤΑΚΛΥΣΜΟΣ: Αν είδες στον ύπνο σου ότι γινόταν κατακλυσμός,και ότι το σπίτι σου είχε πλημμυρίσει χωρίς να είχε πάθει ζημιές,κάτι δυσάρεστο θα συμβεί στο οικογενειακό σου περιβάλλον. Αν όμως είδες ότι σε παρέσυρε θα σου συμβούν πολλές επαγγελματικές καταστροφές.
ΚΑΤΑΡΤΙ: Aν είδες στον ύπνο σου ότι βρισκόσουν πάνω στο κατάρτι ενός πλοίου,μπορείς να αισιοδοξείς για το μέλλον.
ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ: Αν είδες στον ύπνο σου ότι είσουν καταστηματάρχης,μη χάσεις κάποια ευκαιρία που θα σου τύχει.
ΚΑΥΓΑΣ: Αν είδες στο όνειρό σου ότι καυγάδιζες με κάποιο φίλο σου,κάτι ευχάριστο θα συμβεί.
ΚΑΦΕΣ: Αν είδες ότι έψηνες καφέ στον ύπνο σου,θα αντιμετωπίσεις κάποια προβλήματα. Αν σου προσέφεραν καφέ για να τον πιεις,πιθανόν κάποιος συγγενείς σου να πεθάνει. Αν καβούρντιζες καφέ θα χάσεις κάτι πολύτιμο.
ΚΕΡΑΤΑ: Αν είδες ότι απόκτησες κέρατα ο σύντροφός σου σε απατάει. Αν είδες ζώο με κέρατα που σε κυνηγούσε απόφυγε κάποιον που θέλει να σε βλάψει.
ΚΕΡΑΥΝΟΣ: Αν είδες στον ύπνο σου ότι έπεφτε κεραυνός στο σπίτι σου θα αρρωστήσεις εσύ ή κάποιο άλλο μέλος της οικογένειας σου.
ΚΕΡΔΗ: Αν ονειρεύτηκες ότι κέρδισες χρήματα από την εργασία σου, σύντομα θα κληρονομήσεις πολλά χρήματα από κάποιο συγγενή σου.
ΚΕΡΙ: Αν είδες κεριά το όνειρό σου είναι πολύ καλό. Σημαίνει ότι είσαι άνθρωπος ικανός και θα έχεις μεγάλες επιτυχίες στη ζωή σου.
ΚΗΔΕΙΑ: Αν ονειρεύτηκες ότι περνάει κηδεία έξω από το σπίτι σου, θα πάρεις κάποια δυσάρεστη είδηση.
ΚΗΠΟΣ: Αν ονειρεύτηκες ότι είδες ένα κήπο γεμάτο με λουλούδια και καταπράσινα μεγάλα δέντρα σε περιμένουν κέρδη και κληρονομιές. Αν όμως ο κήπος ήταν ξερός τίποτα δεν θα αλλάξει στη ζωή σου.
ΚΙΘΑΡΑ: Αν ονειρεύτηκες ότι έπαιζες κιθάρα, θα περάσεις ευτυχισμένες στιγμές με το σύντροφό σου. Αν άκουσες κάποιο άλλο να παίζει κιθάρα ετοιμάσου να δεχτείς ερωτική εξομολόγηση.
ΚΙΝΔΥΝΟΣ: Αν είδες στο όνειρό σου ότι διέτρεχες κάποιο μεγάλο κίνδυνο θα ακολουθήσουν άσχημες μέρες. Αν γλίτωσες από τον κίνδυνο θα ξεπεράσεις τους φόβους και τις στεναχώριες σου.
ΚΛΕΙΔΙ: Αν ονειρεύτηκες κλειδιά το όνειρό σου είναι πολύ καλό. Το μήνυμα που σου στέλνει είναι ότι όλοι οι δρόμοι μπροστά σου είναι ανοικτοί και θα επιτύχεις πολλά στη ζωή σου.
ΚΛΟΥΒΙ: Αν είδες ότι κρατούσες ένα κλουβί άδειο ή γεμάτο με πουλιά στο χέρι σου έχεις μεγάλη επιθυμία να καταδιώξεις και να φυλακίσεις αυτούς που σε έχουν βλάψει.
ΚΟΚΑΛΑ: Αν ονειρεύτηκες ότι είδες κόκαλα το όνειρό σου δεν είναι πολύ καλό. Θα αντιμετωπίσεις διάφορα προβλήματα και κάποιες στεναχώριες στη ζωή σου.
ΚΟΚΟΡΑΣ: Αν ονειρεύτηκες κόκορα που λαλούσε θα ακούσεις καλά λόγια. Αν είδες ότι τον έσφαζες ή τον έτρωγες, το μέλλον σου θα είναι ρόδινο.
ΚΟΡΙΤΣΙ: Αν ονειρεύτηκες το κορίτσι που έχεις σχέσεις [και είσαι άντρας] και σου αρνήθηκε την πρόταση γάμου που της έκανες ετοιμάσου για παντρειά. Αν είδες κάποιο άσχημο και κοντό κορίτσι, θα έρθουν άσχημες μέρες. Αν σε αγκάλιασε τρυφερά και σε φίλησε ή σου πρόσφερε κάποιο δώρο θα έχεις ερωτική επιτυχία.
ΚΟΡΜΙ: Αν είδες στον ύπνο σου το κορμί σου καθαρό ή παχύ κάτι ευχάριστο θα συμβεί στον εργασιακό σου χώρο. Αν ήταν αδύνατο και βρώμικο έχεις τύψεις για κάποια κακή πράξη που έχεις κάνει.
ΚΟΣΜΗΜΑΤΑ: Αν ονειρεύτηκες ότι είδες ή φόραγες κοσμήματα το όνειρό σου είναι πολύ καλό. Σημαίνει πως ξέρεις πολύ καλά να υπάρχεις και να ζεις αρμονικά μαζί με τους άλλους ανθρώπους.
ΚΟΥΦΕΤΑ: Αν είδες ότι σου πρόσφεραν κουφέτα [και είσαι άγαμος] θα παντρευτείς σύντομα. Αν είσαι παντρεμένος θα εκτιμηθείς από τους γύρω σου γιατί είσαι αξιόλογος άνθρωπος με ισχυρή προσωπικότητα. Αν όμως έτρωγες κουφέτα κάποιοι θα σε πικράνουν πολύ.
ΚΟΥΡΕΛΙΑ: Αν είδες στον ύπνο σου κουρέλια,η ότι τα φόραγες,σημαίνει πως ζεις μια φτωχική ζωή χωρίς υλικές απολαύσεις.
ΚΟΥΤΙ: Αν είδες στον ύπνο σου ότι το κουτί ήταν γεμάτο,το όνειρό σου είναι πολύ καλό. Αυτό που περιμένεις θα επιτύχει ενώ αν ήταν άδειο θα συμβεί το αντίθετο.
ΚΡΑΣΙ: Αν ονειρεύτηκες ότι έπινες καλό κρασί,η κρασί βαρελίσιο το όνειρό σου είναι καλό. Αντίθετα αν το κρασί που έπινες ήταν ξυδιασμένο η θολό το όνειρό σου σημαίνει θα μαλώσεις με κάποιους φίλους σου.
ΚΡΕΑΣ: Αν είδες στον ύπνο σου ότι έτρωγες καλοψημένο κρέας,θα πάρεις μεγάλη χαρά. Αν όμως ήταν κακομαγειρεμένο θα πάρεις μεγάλη λύπη.
ΚΡΕΒΑΤΙ: Αν ονειρεύτηκες ότι είσουν ξαπλωμένος σε κρεβάτι,συμβολίζει ότι κάποια βαριά αρρώστια θα σε καθηλώσει στο κρεβάτι.
ΚΥΠΑΡΙΣΙΑ: Αν είδες στον ύπνο σου κυπαρίσσια σε νεκροταφείο κάποιο αγαπημένο σου πρόσωπο θα πεθάνει. Αν τα βλέπεις από μακρυά,θα ακούσεις ευχάριστα νέα για κάποιον φίλο σου. Αν περνάς από κοντά τους η κάθεσαι κάτω από κυπαρίσσια πολλά προβλήματα θα έχεις στη δουλειά και θα πρέπει να τα λύση.
                                                                     Λ
ΛΑΒΑ: Αν ονειρεύτηκες ηφαίστειο να εκρήγνυται και να τρέχει λάβα από αυτό,το όνειρό σου υποδηλώνει ότι θα κληρονομήσεις κάποιο συγγενείς σου,η θα κερδίσεις λαχείο.
ΛΑΜΠΑ: Αν ονειρεύτηκες λάμπα ανεξάρτητα από το αν ήταν αναμμένη η σβηστή,σημαίνει ότι θα έχεις τη δύναμη να κερδίσεις πολλά στη ζωή σου.
ΛΑΣΠΗ: Αν είδες στον ύπνο σου ότι λερώθηκες από λάσπες το όνειρό σου δεν είναι πολύ καλό. Το μήνυμα που σου στέλνει είναι ότι θα υποστείς μεγάλη προσβολή.
ΛΑΧΕΙΟ: Αν ονειρεύτηκες ότι είδες λαχείο το όνειρό σου είναι πολύ καλό. Ελπίζεις να κερδίσεις πολλά από τη ζωή και μπορείς να το πετύχεις αλλά θα πρέπει να προσέχεις.
ΛΕΩΦΟΡΕΙO: Αν είδες λεωφορείο και μάλιστα γεμάτο ανθρώπους και ειδικότερα γνωστούς σου σημαίνει ότι είσαι άνθρωπος κοινωνικός και σου αρέσουν οι ανθρώπινες σχέσεις. Ενώ αντίθετα αν είδες ότι το λεωφορείο ήταν άδειο από ανθρώπους σημαίνει ότι τον τελευταίο καιρό είσαι μόνος και ότι έχεις την ανάγκη να δημιουργήσεις φιλίες με τους συνανθρώπους σου.
ΛΙΒΑΝΙ: Αν ονειρεύτηκες λιβάνι το όνειρό σου είναι πολύ καλό. Το μήνυμα που σου στέλνει είναι ότι θα έχεις πολύ μεγάλες επιτυχίες στη ζωή σου. Και θα ζήσεις μια ευτυχισμένη ζωή.
ΛΙΜΑΝΙ: Αν είδες λιμάνι είναι καλό. Το μήνυμα που σου στέλνει είναι ότι οι συγγενείς σου είναι καλά στην υγεία τους.
ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ: Αν είδες λουλούδια στον ύπνο σου σημαίνει ότι θα έχεις μεγάλες επιτυχίες στη ζωή σου ειδικά στον αισθηματικό τομέα.
ΛΟΦΟΣ: Αν είδες λόφο είτε μικρό είτε μεγάλο είναι πολύ καλό. Σημαίνει ότι θα έχεις τη δύναμη να αντιμετωπίσεις όλες τις δυσκολίες και τα προβλήματα της ζωής σου.
                                                               Μ
ΜΑΛΛΙΑ:Αν ονειρεύτηκες μαλλιά οποιουδήποτε χρώματος το όνειρό σου είναι πολύ καλό. Φανερώνει ότι είσαι άνθρωπος γεμάτος με ανθρώπινα συναισθήματα και σύντομα θα έχεις κάποια ερωτική περιπέτεια.
ΜΑΝΙΤΑΡΙ: Αν είδες στον ύπνο σου μανιτάρι φανερώνει ότι κάποιος από τους κοντινούς σου ανθρώπους θα σου χαλάσει προσωρινά τη διάθεση για ασήμαντη αφορμή.
ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ: Αν είδες μαργαρίτα είναι καλό. Το μήνυμα που σου στέλνει είναι ότι θα έχεις ευτυχισμένη ζωή στον αισθηματικό τομέα.
ΜΑΣΑΖ: Αν ονειρεύτηκες ότι έκανες μασάζ σε κάποιον άλλο ή άλλοι κάνουν μασάζ σε σένα υποδηλώνει ότι έχεις ανάγκη από ζεστασιά και τρυφερότητα.
ΜΑΣΕΛΑ: Αν είδες ότι φορούσες μασέλα σημαίνει ότι η επιπολαιότητα και η απερισκεψία θα σε οδηγήσουν στην καταστροφή.
ΜΑΤΙΑ: Αν είδες μάτια όμορφα και φωτεινά το όνειρό σου υποδηλώνει ότι θα βρεις την κατανόηση και την τρυφερότητα που ζητάς. Αν τα μάτια που είδες ήταν δακρυσμένα υποδηλώνει ότι ο σύντροφό σου σε αγαπά πάρα πολύ και θα ζήσετε σαν ζευγάρι ευτυχισμένες στιγμές. Αν τέλος είδες ότι τυφλωνόσουν πρόσεξε πολύ κάποιους από τους ανθρώπους που σε περιτριγυρίζουν
ΜΑΧΑΙΡΙ: Αν είδες στον ύπνο σου μαχαίρια ή το σημαντικότερο αν το κρατούσες το όνειρό σου δεν είναι πολύ καλό. Πρόσεχε γιατί θα σου παρουσιαστούν μικροπροβλήματα που σύντομα πρέπει να ξεπεράσεις για να ξαναβρείς το δρόμο σου.
ΜΕΘΥΣΜΕΝΟΣ: Α ν είδες ότι έπινες και μεθούσες σημαίνει ότι είσαι ανασφαλής και προτιμάς να καθοδηγούν άλλοι τις κινήσεις σου.
ΜΕΛΙ: Αν είδες ή έτρωγες στον ύπνο σου μέλι σημαίνει ότι σε περιμένει μεγάλη επιτυχία. Αν είδες να το τρώει άλλος θα πρέπει να προσέχεις.
ΜΕΛΙΣΣΕΣ: Αν είδες μέλισσες στον ύπνο σου και είσαι φιλόδοξος άνθρωπος θα πετύχεις αρκεί να κινείσαι αποφασιστικά.
ΜΗΛΟ: Αν είδες ότι έτρωγες ή σου πρόσφεραν μήλο θα έχεις σύντομα μια καινούργια ερωτική περιπέτεια με πολύ ευχάριστη εξέλιξη.
ΜΗΤΕΡΑ: Η μητέρα σου στο όνειρό σου είναι πολύ καλό Θα πάρεις κάτι που δεν περιμένεις. Αν μίλησες μαζί της θα πάρεις καλές ειδήσεις. Αν όμως τη σκότωσες στο όνειρό σου θα γίνεις αιτία μεγάλου κακού.
ΜΠΑΝΑΝΑ: Αν είδες ότι κοιτούσες ή έτρωγες μπανάνες το όνειρό σου είναι πολύ καλό. Θα έχεις μεγάλες επιτυχίες στη ζωή σου και θα ζήσεις μέσα στα πλούτη.
ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ: Αν ονειρεύτηκες ότι έβλεπες και ότι βρισκόσουν σε μοναστήρι το όνειρό σου είναι καλό. Το μήνυμα που σου στέλνει είναι πολύ καλό ,είναι ότι θα έχεις ήσυχο βίο και άφθονα αγαθά.
ΜΟΝΟΠΑΤΙ: Αν ονειρεύτηκες ότι περπατούσες σε κάποιο μονοπάτι σημαίνει ότι αισθάνεσαι μοναξιά την οποία όμως εσύ έχεις διαλέξει.
ΜΟΣΧΑΡΙ: Αν είδες στον ύπνο σου μοσχάρι υποδηλώνει ότι είσαι άνθρωπος εργατικός και δημιουργικός.
ΜΟΥΣΙΚΗ:Αν ένιωσες ότι άκουγες μουσική σημαίνει ότι είσαι πολύ κουρασμένος. Εκφράζει την επιθυμία σου για ξεκούραση.
ΜΠΑΛΟΝΙ: Αν είδες μπαλόνια να πετάνε στον ουρανό το όνειρό σου σημαίνει ότι σου έλειψε ο θηλασμός του μητρικού γάλατος και η αγκαλιά.
ΜΠΑΣΤΟΥΝΙ: Αν το κρατούσες είσαι άνθρωπος άβουλος αδύνατος και βολεύεσαι όταν αποφασίζουν άλλοι για σένα.
ΜΠΥΡΑ: Αν είδες ότι έπινες μπύρα ή έπινες διασκεδάζοντας με φίλους σου σημαίνει ότι είσαι άνθρωπος αισιόδοξος.
ΜΩΡΟ: Αν είδες στον ύπνο σου μωρό το όνειρό σου είναι πολύ καλό. Και σημαίνει οικογενειακή ευτυχία. Αν δεις ότι είσαι μωρό σημαίνει ότι κάποια γυναίκα η κάποιος άντρας αντίστοιχα σε αγαπάει και δεν το έχει εκδηλώσει ακόμα. Καλό είναι να την ή τον ενθαρρύνεις και εσύ με τη στάση σου εάν σε ενδιαφέρει βέβαια και εσένα.
                                                           Ν
ΝΑΝΟΣ:Αν ονειρεύτηκες ότι είσαι νάνος είσαι μικροπρεπής και δεν αποφεύγεις τον εξευτελισμό. Αν ονειρεύτηκες νάνο σημαίνει ότι θα βρεθείς αντιμέτωπος με τη μικροπρέπεια κάποιων ανθρώπων που σε περιτριγυρίζουν αλλά χωρίς αποτέλεσμα.
ΝΑΥΑΓΙΟ: Αν ονειρεύτηκες ότι ήσουν σε ναυάγιο χωρίς να καταφέρεις να διασωθείς, υποδηλώνει ότι βρίσκεσαι σε απόγνωση λόγω των καθημερινών προβλημάτων. Καλά θα κάνεις να διατηρείς την ψυχραιμία σου. Αν όμως επέζησες από το ναυάγιο σημαίνει ότι έχεις ακόμα δύναμη και αυτό θα σε βοηθήσει.
ΝΑΥΤΗΣ ΝΑΥΤΙΚΟΣ: Αν είδες ναύτη ή ναυτικός στο όνειρό σου εκφράζει την επιθυμία σου για αλλαγή στην ζωή σου και για ταξίδια. Ακόμα υποδηλώνει ότι επιθυμείς να βρεθεί σε πολύ υψηλές θέσεις κοινωνικά ή επαγγελματικά και να κατακτήσεις όλο και πιο ψηλά αξιώματα.
ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΟ: Αν είδες νεκροταφείο είναι πολύ καλό ,το μήνυμα που σου στέλνει σημαίνει ότι είσαι άνθρωπος αισιόδοξος και ότι θα ζήσεις άνετα ευτυχισμένη και χαρούμενη ζωή.
ΝΕΚΡΟΦΟΡΑ: Αν είδες στον ύπνο σου νεκροφόρα στο όνειρό σου σημαίνει την επιθυμία για ζωή και είσαι φιλόδοξος άνθρωπος.
ΝΕΚΡΟΣ: Αν ονειρεύτηκες κάποιον γνωστό ή κάποιο συγγενή σου που έχει πεθάνει εκφράζεται ή επιθυμία να συναντήσεις το αγαπημένο πρόσωπο που έχει πεθάνει.
ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ: Αν είδες ότι επισκεύτηκες κάποιο νοσοκομείο ή το χειρότερο ότι νοσηλεύεσαι μέσα σε αυτό δεν είναι καθόλου καλό σημάδι. Σημαίνει ότι κάτι δεν πάει καλά στη ζωή σου και πρέπει να προσέχεις πολύ.
ΝΥΦΗ: Αν είδες ότι ήσουν νύφη εκφράζει την επιθυμία να ξεφύγεις από την οικογένειά σου που πιθανόν να νιώθεις ασφυκτικά από την υπερπροστασία μέσα σε αυτήν.
ΝΥΦΙΚΟ: Α ν είδες νυφικό ή νύφη σημαίνει ότι σε απασχολεί η υπόθεση του γάμου και η οικογενειακή ζωή. Αν ήταν σκισμένο και βρώμικο το νυφικό που είδες πιθανόν να μην είναι τόσο ταιριαστός ο γάμος σου.
ΝΥΧΙΑ: Αν είδες ότι τα νύχια ήταν μακριά το όνειρό σου δεν είναι πολύ καλό. Σημαίνει ότι θα παραμελήσεις την εργασία σου. Αν ήταν κοντά θα τα πας καλά με την εργασία σου. Αν ήταν βρώμικα θα κάνεις ατιμία και αν τα κόβεις θα τσακωθείς με κάποιον.
ΝΥΧΤΑ: Αν είδες στον ύπνο σου ότι βρισκόσουν νύχτα ή σε πυκνό σκοτάδι σημαίνει ότι έχεις παραμελήσει τον εαυτό σου όσον αφορά τις μικρο απολαύσεις της ζωής. Πρέπει να επιδιώξεις να ξεκουραστείς και να διασκεδάσεις.
                                                                   Ξ
ΞΑΝΑΒΡΙΣΚΩ: Αν ξαναβρήκες κάτι ή κάποιον που είχες χάσει υπάρχει ο φόβος να σε εγκαταλείψει ο αγαπημένος σου.
ΞΑΝΘΟΣ: Αν είδες στον ύπνο σου ξανθή γυναίκα ή ξανθό άντρα το όνειρό σου υποδηλώνει την ανάγκη για ξεκούραση ή την επιθυμία σου για χάδια και τρυφερότητα. Ακόμα σημαίνει αγάπη ειρήνη και συνδιαλλαγή με τους εχθρούς σου.
ΞΑΣΤΕΡΙΑ: Αν είδες ότι κοιτούσες τον ουρανό και είχε ξαστεριά εκφράζει τη δύναμη και την θέλησή σου για τη πολλών από τα προβλήματα που σε απασχολούν.
ΞΕΝΙΤΕΙΑ: Αν είδες στο όνειρό σου ότι βρισκόσουν στην ξενιτιά συμβολίζει την έκφραση της επιθυμίας να ταξιδέψεις σε κάποιο άγνωστο τόπο και πιθανόν να ζήσεις σε αυτό. Αν όμως είσαι ήδη ξενιτεμένος και είδες ότι γύρισες στην πατρίδα σου μπορεί να πραγματοποιηθεί ή επιθυμία σου.
ΞΥΛΑ: Αν είδες στο όνειρό σου ότι έκοβες ξύλα ,εκφράζεις την επιθυμία σου να αποκτήσεις δικό σου σπίτι ή δική σου εργασία. Αν όμως είδες ότι τα ξύλα ήταν τυλιγμένα στις φλόγες και καιγόντουσαν από φωτιά κάποιον μισείς και σύντομα θα πάθει από σένα μεγάλο κακό.
ΞΗΜΕΡΩΜΑ: Αν ονειρεύτηκες ότι βρισκόσουν την ώρα που ξημέρωνε στο ύπαιθρο και ο ουρανός ήταν πεντακάθαρος οι δυσκολίες που αντιμετωπίζεις σύντομα θα αντιμετωπίσεις σύντομα θα γίνουν παρελθόν.
ΞΥΠΟΛΥΤΟΣ: Αν είδες στο όνειρό σου κάποιον άλλο ή ότι εσύ ήσουν ξυπόλυτος, υποδηλώνει κίνδυνο. Εκφράζει την επιθυμία σου να ξεκινήσεις για κάποιες δραστηριότητες χωρίς εφόδια και με άγνοια των κινδύνων που σε περιμένουν ρισκάροντας πολύ την καριέρα σου.
ΞΥΡΑΦΙ: Αν είδες λεπίδα ξυραφιού, ή ξυριστική μηχανή, ή ότι ξυριζόσουν το όνειρό σου δεν είναι τόσο καλό. Το μήνυμα που σου στέλνει είναι ή ότι κάποιος θα σε στεναχωρήσει για ασήμαντη αφορμή, ή ότι θα πάρεις κάποια δυσάρεστη είδηση.
                                                           Ο
ΟΔΗΓΟΣ: Αν είδες ότι οδηγούσες αυτοκίνητο στο όνειρό σου υποδηλώνει ότι είσαι άνθρωπος αρκετά ανεξάρτητος και την ζωή σου την οργανώνεις ανάλογα με τις δικέ σου επιθυμίες ή ακόμα μπορεί να εκφράζει την επιθυμία για ανεξαρτησία που έχεις.
ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΟΣ: Αν εμφανίστηκε ο οδοντίατρος σου στο όνειρό σου δεν είναι καλό όνειρο. Συμβολίζει τις ανασφάλειες και το φόβο που έχεις να μην τύχει και πικραθείς ή πονέσεις από κάποιο κοντινό σου πρόσωπο.
ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ: Αν ονειρεύτηκες ότι η οικογένειά σου ήταν συγκεντρωμένη και ευχαριστημένη σημαίνει προσωπική ευτυχία
ΟΜΠΡΕΛΑ: Αν είδες στο όνειρό σου ομπρέλα ή καλύτερα αν την κρατούσες σημαίνει προστασία για σένα από κάποιο πολύ ισχυρό πρόσωπο. Φανερώνει ότι όλα πηγαίνουν καλά και ότι κάποιοι από το περιβάλλον σου ενδιαφέρονται για σένα σε προσέχουν και ότι πηγαίνουν καλά οι ασχολίες σου.
ΟΠΛΟ: Αν είδες στον ύπνο σου όπλα και ειδικά ότι τα κράταγες εσύ στα χέρια σου, το όνειρό σου είναι πολύ καλό. Φανερώνει ότι είσαι ικανός και δυνατός άνθρωπος που μπορεί να λύσει μόνος του τα προβλήματά του.
ΟΡΦΑΝΟΣ: Αν είδες τον εαυτό σου ορφανό σημαίνει ότι ή τρυφερότητα που δείχνεις είναι λίγη και δεν θα σε ευνοήσει καθόλου στη σχέση σου με τον σύντροφό σου.
ΟΡΧΗΣΤΡΑ: Αν είδες ορχήστρα σημαίνει την άμεση επιθυμία σου για ηρεμία και ξεκούραση από τα προβλήματα και το άγχος που τόσο έχεις ανάγκη.
ΟΣΠΡΙΑ: Αν είδες ότι έτρωγες όσπρια συμβολίζει μεθοδικότητα και σωστή οργάνωση των οικονομικών σου
ΟΥΖΟ: Αν είδες ότι έπινες ούζο εκφράζει την έντονη επιθυμία σου να απαλλαγείς από την πραγματικότητα και να ξαναγυρίσεις στην βρεφική ηλικία.
ΟΥΡΑΝΙΟ ΤΟΞΟ: Σημαίνει την ηρεμία που υπάρχει μετά την καταστροφή
ΟΥΡΑΝΟΣ: Αν ήταν καθαρός και γαλάζιος χωρίς σύννεφα σημαίνει ότι οι περισσότερες επιθυμίες σου θα πραγματοποιηθούν. Αν ήταν γεμάτος άστρα θα κερδίσεις πολλά χρήματα και πιθανόν να κάνεις ένα καλό γάμο. Αν ήταν μαύρος και βαρύς, χωρίς άστρα και με σύννεφα προμηνύονται καυγάδες.
                                                              Π

ΠΑΓΟΣ ΠΑΓΑΚΙΑ: Αν ονειρεύτηκες πάγο συμβολίζει την δημιουργία παγωμένων ανθρώπινον σχέσεων και αντικοινωνικότητα.
ΠΑΓΚΑΚΙ: Αν καθόσουν σημαίνει ότι επιθυμείς να επιστρέψεις στην ηλικία των φλέρτ την οποία πιθανόν να στερήθηκες την εποχή που έπρεπε.
ΠΑΓΩΤΟ: Αν έτρωγες παγωτό σε περιμένει μεγάλη αρρώστια Αν είδες ότι κάποιος σου το πρόσφερε πρόσεχε γιατί δεν θα είσαι και τόσο τυχερός στον έρωτα.
ΠΑΙΔΙΑ: Αν είδες τα δικά σου παιδιά ή κάποιων άλλων να παίζουν να περιμένεις μεγάλη χαρά στη ζωή σου. . . .
ΠΑΙXΝΙΔΙΑ ΤΥΧΕΡΑ: Αν είδες ότι έπαιζες τυχερά παιχνίδια θα καυγαδίσεις με το σύντροφό σου. Αν είδες ότι έπαιζαν άλλοι και εσύ δεν συμμετείχες σε καθοδηγεί στις πράξεις σου η λογική και δεν αφήνεις τίποτα στην τύχη.
ΠΑΛΑΤΙ: Αν είδες στον ύπνο σου ότι βρισκόσουν σε κάποιο παλάτι χωρίς να είσαι κάποιο σημαντικό η τιμώμενο πρόσωπο,θα έχεις προβλήματα με τις εργασίες σου. Αν όμως είχες κάποιους τίτλους η είσουν εσύ το τιμώμενο πρόσωπο της βραδιάς στο παλάτι, η σε αντιμετώπιζαν με θαυμασμό οι γύρω σου,θα τα καταφέρεις με ότι ασχοληθείς.
ΠΑΛΤΟ: Αν είδες στον ύπνο σου ότι φόραγες εσύ η κάποιος άλλος παλτό, το όνειρό σου είναι πολύ καλό. Το μήνυμα που σου στέλνει είναι ότι έχεις κάποιο πού καλό και αφοσιωμένο φίλο.
ΠΑΝΑΓΙΑ: Αν ονειρεύτηκες την Παναγία να φανερώνεται μπροστά σου, το όνειρό σου είναι πολύ καλό σημάδι. Θα γλυτώσεις από τις έγνοιες που σε βασανίζουν. Αν είσαι άρρωστος θα γίνεις καλά και άν είσαι ανύπαντρη θα κάνεις ένα ευτυχισμένο γάμο.
ΠΑΝΤΡΕΥΟΜΑΙ: Αν ονειρεύτηκες ότι παντρεύεσαι (και είσαι ανύπαντρος),έρχονται καλύτερες μέρες για τα οικονομικά σου. Αν είδες ότι παντρεύεσαι (και είσαι παντρεμένος),προμηνύει ότι θα αντιμετωπίσεις δυσάρεστες καταστάσεις.
ΠΑΞΙΜΑΔΙΑ: Αν είδες στον ύπνο σου ότι έφτιαχνες η έτρωγες παξιμάδια ,το όνειρό σου υποδηλώνει ότι θα έχεις νέα από κάποιο ξενιτεμένο. Αν είδες ότι έτρωγες παξιμάδια (και είσαι ερωτευμένος),εκφράζει την επιθυμία για περισσότερη αφοσίωση του ενός στον άλλο.
ΠΑΠΑΡΟΥΝΑ: Αν είδες στον ύπνο σου ότι σου προσέφεραν παπαρούνες,θα λάβεις γράμμα από κάποιο ξεχασμένο πρόσωπο και που πάντα σε θυμάται. Αν όμως είδες ότι έκοβες παπαρούνες,κάποια σχέση σου θα τελειώσει άσχημα.
ΠΑΠΑΓΑΛΟΣ: Αν είδες παπαγάλο στο όνειρό σου,κάποιος από το περιβάλλον σου θα σου δημιουργήσει πολλούς καβγάδες και μεγάλες στεναχώριες.
ΠΑΠΑΣ: Αν ονειρεύτηκες παπά η παπάδες, το όνειρό σου δεν είναι καλό σημάδι. Θα πρέπει να προσέχεις να μην σου συμβεί κανένα κακό.
ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ: Αν είδες στον ύπνο σου ότι φόραγες καινούργια παπούτσια,συμβολίζει ότι θα αποκτήσεις μια καινούργια και ευχάριστη εμπειρία. Αν όμως ήταν τρύπια και παλιά η αγάπη που νιώθεις για τον σύντροφό σου,έχει φθαρεί και επιθυμείς την ανανέωσή της.
ΠΑΠΠΟΥΣ: Αν ονειρεύτηκες ότι εσύ είσουν παππούς,θα γεράσεις σύντομα. Αν όμως είδες τον παππού σου στεναχωρημένο,το όνειρό σου υποδηλώνει ότι δε φέρεσαι καλά στην οικογένειά σου και θα πρέπει να αλλάξεις συμπεριφορά. Αν ο παππούς σου έχει πεθάνει και τον είδες ζωντανό στον ύπνο σου,προσπάθησε να να μη χάσεις την αξιοπρέπειά σου και το σεβασμό που έχουν περιβάλλει το πρόσωπό σου οι γύρω σου.
ΠΑΡΑΘΥΡΟ: Αν ονειρεύτηκες ότι κοίταζες έξω από παράθυρο,είναι καλό σημάδι,φανερώνει ότι είσαι άνθρωπος πολύ κοινωνικός και ότι έχεις καλές σχέσεις με τους συνανθρώπους σου.
ΠΑΤΑΤΕΣ: Αν είδες στον ύπνο σου ότι έτρωγες,η μαγείρευες πατάτες, σε περιμένουν πολλά κέρδη και επιτυχίες σε πολλούς τομείς της ζωής σου.
ΠΑΤΕΡΑΣ: Αν είδες τον πατέρα σου στον ύπνο σου,σημαίνει ότι σε αγαπούν και σε φροντίζουν πολύ. Αν τον είδες πεθαμένο τότε θα ζήσει πολλά χρόνια.
ΠΕΘΕΡΑ: Αν είδες πεθερά η πεθερό στο όνειρό σου,(και είσαι παντρεμένος),πρόσεξε πως θα της φερθείς γιατί μπορεί να γίνει αιτία τσακωμού με την η τον σύζυγό σου.
ΠΕΝΘΟΣ: Aν είδες στον ύπνο σου ότι βρισκόσουν σε πένθος θα σου συμβεί κάτι απροσδόκητο αλλά ευχάριστο.
ΠΕΝΑ : Αν είδες στον ύπνο σου ότι έγραφες ωραία γράμματα με πένα,περίμενε σύντομα πολύ ευχάριστα νέα.
ΠΕΤΑΛΟΥΔΑ: Αν είδες στον ύπνο σου πεταλούδες,το όνειρό σου σημαίνει ότι κάποια ψυχή βρίσκεται κοντά σου και σε σκέφτεται πολύ.
ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ: Αν ονειρεύτηκες ότι έπιανες περιστέρια (και είσαι ανύπαντρος),θα σου γίνει πρόταση γάμου. Αν αντίστοιχα είσαι παντρεμένος θα πάρεις χαρούμενες ειδήσεις.
ΠΕΡΙΣΤΡΟΦΟ: Αν είδες στον ύπνο σου περίστροφο και ειδικά ότι κράταγες εσύ στα χέρια σου,το όνειρό σου είναι πολύ καλό. Φανερώνει ότι είσαι ικανός και δυνατός άνθρωπος που μπορεί να λύσει μόνος του τα προβλήματά του.
ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ: Αν ονειρεύτηκες ότι είδες πετρέλαιο θα σου έρθουν μαύρες μέρες.
ΠΗΓΗ: Αν είδες στον ύπνο σου πηγή που έβγαζε πεντακάθαρο νερό,το όνειρό σου είναι πολύ καλό. Σημαίνει ελπίδα χαρά και μεγάλες επιτυχίες στη ζωή σου. Αν όμως η πηγή που είδες έβγαζε βρώμικο και μολυσμένο νερό,το όνειρό σου δεν είναι καλό. Φανερώνει ότι θα αντιμετωπίσεις μικροπροβλήματα.
ΠΗΡΟΥΝΙΑ: Αν είδες ότι έτρωγες με χρυσά πιρούνια στο όνειρό σου,τότε κάποια απροσδόκητη κληρονομιά θα έρθει και θα σου αλλάξει τελείως την ζωή σου.
ΠΙΑΝΟ: Αν ονειρεύτηκες ότι έπαιζες ή ότι άκουγες πιάνο είναι κακό όνειρο. Σύντομα θα ακολουθήσουν καβγάδες και μπλεξίματα για υποθέσεις που δεν σε πολυ αφορούν.
ΠΙΛΟΤΟΣ: Αν ονειρεύτηκες πως είσουν πιλότος θα κάνεις άσκοπες ενέργειες που θα σου στοιχίσουν ακριβά.
ΠΙΝΑΚΕΣ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ: Αν είδες στον ύπνο σου ότι κοιτούσες η ζωγράφιζες πίνακες ζωγραφικής έρχονται μέρες με χαρά δημιουργία και ενεργητικότητα.
ΠΙΠΑ: Αν ονειρεύτηκες ότι κάπνιζες πίπα θα πικραθείς και θα τσακωθείς με τους γύρω σου.
ΠΙΑΤΑ: Αν είδες στον ύπνο σου πιάτα(και είσαι ανύπαντρος) ετοιμάσου γιατί θα σου κάνουν πρόταση γάμου. Αν ήταν σπασμένα σημαίνει ότι έσπασε το το γυαλί της σχέσης σου με το ταίρι σου.
ΠΛΑΤΑΝΙ: Αν είδες στον ύπνο σου ότι καθόσουν κάτω από ένα μεγάλο πλατάνι,η τύχη σου είναι με το μέρος σου και θα σε βοηθήσουν πολύ κάποια αγαπημένα σου πρόσωπα.
ΠΛΑΤΕΙΑ: Αν είδες στον ύπνο σου ότι βρισκόσουν σε μια μεγάλη φωταγωγημένη πλατεία θα κάνεις αξιόλογες γνωριμίες που κάποια στιγμή θα σου φανούν χρήσιμες.
ΠΛΗΓΗ: Αν ονειρεύτηκες ότι είχες πληγή στο σώμα σου θα πρέπει να προσέχεις μη σου συμβεί κάποιο κακό. Το μήνυμα που σου στέλνει είναι ότι κάτι δεν πάει καλά. Κάποιες στεναχώριες σε περιμένουν.
ΠΛΟΙΟ: Αν είδες στον ύπνο σου πλοίο που βρισκόταν σε λιμάνι,η έπλεε στη θάλασσα χωρίς κανένα πρόβλημα,σημαίνει ότι θα ζεις ευτυχισμένα χωρίς προβλήματα. Αν όμως το πλοίο που έπλεε ήταν ανάμεσα σε μεγάλα κύματα και κινδύνευε να βουλιάξει το όνειρό σου είναι κακό,γιατί θα ζήσεις πολλά προβλήματα.
ΠΟΔΗΛΑΤΟ: Αν είδες στον ύπνο σου να τρέχει κάποιος επάνω σε ποδήλατο,είσαι άνθρωπος με πολύ υπομονή και επιμονή και θα επιτύχεις τους στόχους σου. Αν όμως είδες ότι έπεφτες από το ποδήλατο,κάποιο ατύχημα θα σου συμβεί και θα χάσεις πολλά κέρδη στην εργασία σου.
ΠΟΛΕΜΟΣ: Αν ονειρεύτηκες ότι γινόταν πόλεμος,το όνειρό σου δεν είναι καλό. Κάτι δεν πάει καλά με την συμπεριφορά σου.
ΠΟΛΗ: Αν είδες στον ύπνο σου ότι βρισκόσουν μέσα σε μια πόλη το όνειρό σου είναι καλό. Φανερώνει ότι θα έχεις μεγάλες επιτυχίες στη ζωή σου. Εάν η πόλη ήταν μικρή πάλι θα έχεις επιτυχίες αλλά μικρές.
ΠΟΝΟΣ:Αν είδες στον ύπνο σου ότι ένιωσες πόνο που προερχόταν από την καρδιά σου,μην περιμένεις ανταπόκριση από το πρόσωπό που σε ενδιαφέρει. Αν είδες ότι είχες πονοκέφαλο, θα ακούσεις κάτι κακό για κάποιο κοντινό σου πρόσωπο.
ΠΟΡΤΑ: Αν είδες πόρτα μεγάλη και ανοιχτή το όνειρό σου είναι καλό και το μήνυμα που σου στέλνει είναι ότι όλα θα πάνε καλά στη ζωή σου. Αν όμως είναι μικρή και σκοτεινή η κλειστή θα αντιμετωπίσεις προβλήματα και στεναχώριες.
ΠΟΤΑΜΙ: Αν ονειρεύτηκες κάποιο ποτάμι με καθαρό νερό,θα έχεις συνεχείς επιτυχίες στη ζωή σου. Αντίθετα αν το νερό ήταν βρώμικο πρόσεξε γιατί κάπου θα μπλέξεις πολύ άσχημα.
ΠΟΤΗΡΙΑ: Αν ονειρεύτηκες γεμάτα ποτήρια σημαίνει πως γρήγορα θα παντρευτείς. Αν τα ποτήρια ήτανε άδεια σημαίνει πως κάνεις ασωτίες. Αν ήταν σπασμένα σημαίνει ότι τα σχέδιά σου έχουν ικανοποιηθεί.
ΠΟΥΛΙΑ: Αν είδες στον ύπνο σου ένα η πολλά πουλιά μαζί να πετούν στον ουρανό,το όνειρό σου είναι καλό. Φανερώνει πώς όλες σου οι επιθυμίες θα πραγματοποιηθούν.
ΠΡΟΙΚΑ: Aν ονειρεύτηκες προίκα και είσαι ανύπαντρος σύντομα θα παντρευτείς. Για τους υπολοίπους σημαίνει έντονες φιλονικίες με τα συγγενικά τους πρόσωπα.
ΠΡΟΣΕΥΧΗ: Αν είδες στον ύπνο σου ότι προσευχόσουν εσύ η κάποιος άλλος,θα πραγματοποιηθούν όλες οι προσδοκίες σου.
ΠΡΟΣΚΥΝΗΤΗΣ: Αν ονειρεύτηκες ότι πήγαινες να προσκυνήσεις κάπου σύντομα θα λάβεις κάποια ευχάριστη είδηση.
ΠΥΡΚΑΓΙΑ: Αν είδες στον ύπνο σου να ξεσπάει φωτιά στο σπίτι σου η στο σπίτι κάποιου άλλου,θα έχεις έντονους καβγάδες με τον σύντροφό σου. Αν όμως είδες ότι έσβηνες την φωτιά θα πετύχεις σε κάποια υπόθεση που έχεις αναλάβει.
                                                                    Ρ
ΡΑΒΔΙ: Aν ονειρεύτηκες ότι κράταγες κάποιο ραβδί το όνειρό σου είναι καλό. Δηλαδή πολύ σύντομα οι κόποι σου θα ανταμειφθούν και όλα θα πάνε καλά στη ζωή σου.
ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ: Όπως και να ονειρεύτηκες κάποιο ραδιόφωνο τα νέα που θα ακούσεις για σένα θα είναι πολύ καλά.
ΡΑΦΙ: Αν είδες στον ύπνο σου ράφι,που ήταν γεμάτο πράγματα χειρίζεσαι πολύ καλά τα οικονομικά σου. Αν το ράφι ήταν άδειο σημαίνει ακριβώς το αντίθετο.
ΡΟΔΑ : Αν είδες στον ύπνο σου ρόδα από αυτοκίνητο να τρέχει θα σου τύχουν πολλά κέρδη. Αν η ρόδα ήταν σταματημένη θα είναι στάσιμα και τα οικονομικά σου.
ΡΟΔΙΑ: Αν είδες πως έτρωγες ρόδια και είσαι άνδρας θα ακούσεις άσχημα νέα. Αν είσαι γυναίκα θα έχεις ερωτικές επιτυχίες.
ΡΟΛΟ'Ι': Αν είδες ρολόι στον ύπνο σου ,το όνειρό σου δεν είναι καλό. Σημαίνει στεναχώριες από αγαπημένο σου πρόσωπο.
ΡΟΥΧΑ: Αν είδες ότι φόραγες ωραία και καινούργια ρούχα,σημαίνει ότι θα έχεις κοινωνική άνοδο. Αντίθετα όμως εάν τα ρούχα ήταν παλιά, σχισμένα και λερωμένα σημαίνει ακριβώς το αντίθετο.
ΡΥΖΙ: Αν είδες ότι έτρωγες η αγόραζες ρύζι το όνειρό σου είναι καλό. Ευχάριστες και ευτυχισμένες μέρες σε περιμένουν καθώς και αναπάντεχα κέρδη.

                                                             Σ
ΣΑΛΙΓΚΑΡΙ: Aν είδες σαλιγκάρι στον ύπνο σου θα αποκαλυφθούν οι απιστίες του συντρόφου σου. Αν είδες όμως ότι μαγείρευες σαλιγκάρια σύντομα θα κληρονομήσεις κάποιο πλούσιο συγγενή σου.
ΣΑΛΟΝΙ: Αν το σαλόνι που είδες στον ύπνο σου ήταν γεμάτο κόσμο θα κάνεις και άλλες γνωριμίες. Αν όμως το σαλόνι του σπιτιού σου ήταν μεγαλύτερο από το κανονικό μεγάλοι καυγάδες θα ξεσπάσουν με το σύντροφό σου και μπορεί να έρθει και χωρισμός.
ΣΑΠΟΥΝΙ: Αν είδες στον ύπνο σου ότι σαπούνιζες το σώμα σου η τα ρούχα σου,μην ελπίζεις σε καμιά βοήθεια από τους άλλους,απλά στηρίξου μόνο στις δυνάμεις σου.
ΣΑΥΡΑ: Αν είδες σαύρα στο όνειρό σου σημαίνει προδοσία από αγαπημένα πρόσωπα και θα σε στεναχωρήσουν πολύ
ΣΕΝΤΟΝΙΑ: Αν σεντόνια καθαρά και ότι τα έστρωνες και είσαι ανύπαντρη,θα κάνεις ευτυχισμένο γάμο. Αν τα σεντόνια ήταν βρώμικα θα ακούσεις κουτσομπολιά εις βάρος σου.
ΣΗΜΑΙΑ: Αν είδες στον ύπνο σου σημαία να κυματίζει θα ακούσεις πολλούς επαίνους στην εργασία σου για την διαγωγή σου. Αν η σημαία ήταν λευκή θα κάνεις ένα ταξίδι. Αν είδες το σπίτι σου σημαιοστολισμένο περίμενε ευχάριστα γεγονότα. Αν η σημαία ήταν κόκκινη το όνειρό σου είναι κακό.
ΣΚΑΛΑ: Αν είδες στον ύπνο σου σκάλα και ότι την ανέβαινες το όνειρό σου είναι πολύ καλό,σημαίνει κοινωνική άνοδο. Το ακριβώς αντίθετο όμως εάν θα δεις ότι κατέβαινες την σκάλα.
ΣΚΟΥΛΑΡΙΚΙΑ: Αν είδες ότι εσύ η κάποιος άλλος φορούσε σκουλαρίκια μην πιστεύεις σε υποσχέσεις που σας δίνουν οι φίλοι σας. Αν είδες ότι τα έχασες κάποιο αγαπημένο σου πρόσωπο θα χάσεις.
ΣΚΥΛΟΣ: Αν ονειρεύτηκες σκύλο το όνειρό σου είναι πολύ καλό. Δείχνει πως είσαι ικανός άνθρωπος με διαίσθηση που ξέρεις να αντιμετωπίζεις τα προβλήματά σου.
ΣΟΚΟΛΑΤΑ: Αν είδες στον ύπνο σου ότι έτρωγες η έπινες σοκολάτα,και δεν είσαι παντρεμένος σημαίνει πως θα σου κάνουν προξενιό.
ΣΠΙΤΙ: Αν ονειρεύτηκες ωραίο σπίτι,θα έρθουν ευτυχισμένες μέρες. Αν ήταν μισογκρεμισμένο η καμένο,ο σύντροφός σου δεν σου είναι καθόλου πιστός.
ΣΚΥΛΟΣ: Αν είδες στον ύπνο σου σκύλο που γάβγιζε μη φοβάσαι αυτούς που σε συμβουλεύουν γιατί θέλουν το καλό σου. Αν σε δάγκωσε φυλάξου από τους εχθρούς σου. Αν είδες ότι χτύπησες η σκότωσες σκύλο,θα γλυτώσεις από μια μεγάλη καταστροφή.
ΣΤΑΦΥΛΙ: Αν είδες στον ύπνο σου ότι κοιτούσες η έτρωγες σταφύλια,το όνειρό σου είναι πολύ καλό,θα έχεις σημαντικές επιτυχίες και πλούτη.
ΣΤΑΥΡΟΣ: Αν φανερώθηκε σταυρός στον ύπνο σου,το όνειρό σου είναι ότι πιο καλύτερο.
ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ: Αν είδες στον ύπνο σου στρατιώτες η ότι είσουν και εσύ στρατιώτης το όνειρό σου είναι καλό.
ΣΧΟΛΕΙΟ: Αν είδες σχολείο γεμάτο μαθητές,θα ακούσεις ευχάριστα νέα για την δουλειά σου. Αν όμως ήταν άδειο θα σε εγκαταλείψει ο σύντροφός σου.
ΣΥΖΥΓΟΣ: Αν ονειρεύτηκες ότι τσακωνόσουν με τον—την σύζυγό σου,το όνειρό σου δεν είναι καλό σημάδι,σημαίνει πως σύντομα κάποιος θα σε στεναχωρήσει για ασήμαντη αφορμή.
                                         
                       
                                                Τ
ΤΑΒΕΡΝΑ:Αν είδες στον ύπνο σου ότι έτρωγες σε ταβέρνα η είσουν μέσα σε αυτήν,περίμενε οικογενειακούς καυγάδες.
ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ: Αν είδες στον ύπνο σου ταχυδρόμο το όνειρό σου είναι καλό. Σε σύντομο χρονικό διάστημα θα πάρεις νέα από κάποιο αγαπητό σας πρόσωπο.
ΤΟΚΕΤΟΣ: Αν είδες στον ύπνο σου ότι γέννησες (και είσαι έγκυος) αυτό είναι καλό σημάδι,όντως θα γεννήσεις ένα υγιέστατο μωρό. Αν είδες ότι γεννούσες και δεν είσαι έγκυος τότε γρήγορα θα έχεις πολλές επιτυχίες.
ΤΟΥΦΕΚΙ: Αν είδες κάποιο τουφέκι και ειδικά ότι το κρατούσες,αυτό δείχνει πώς είσαι δυνατός χαρακτήρας και λύνεις όλα τα προβλήματα μόνος σου.
ΤΡΕΝΟ: Αν ονειρεύτηκες ότι είσουν μέσα σε τρένο που ταξίδευε,όλες οι εργασίες σου θα είναι κερδοφόρες. Αν είδες το τρένο να φεύγει και να χάνετε έτσι θα χαθούν και οι κόποι σου.
ΤΡΙΧΕΣ: Αν είδες πολλές τρίχες στο σώμα σου,σημαίνει πώς θα σε βρουν πολλές στεναχώριες.
ΤΥΦΛΟΣ: Αν είδες στον ύπνο σου ότι κάποιος ήταν τυφλός,κάποιος φίλος σου θα σου εκμυστηρευτεί κάτι. Αν όμως είδες τον εαυτό σου τυφλό θα στεναχωρηθείς πολύ από τον θάνατο κάποιου γνωστού σου.
                                                            Υ
ΥΔΡΑΥΛΙΚΟΣ: Aν είδες στον ύπνο σου υδραυλικό είναι καλό όνειρο. Σημαίνει πώς κάποιες δραστηριότητές σου θα πάνε καλά.
ΥΠΟΓΕΙΟ: Αν είδες στον ύπνο σου ότι είσαι σε υπόγειο το όνειρο δεν είναι καλό. Κάτι σοβαρό πρόβλημα σε απασχολεί και θα πρέπει να το ξεπεράσεις.
ΥΠΝΟΒΑΤΗΣ: Αν είδες ότι εσύ η και κάποιος άλλος ήταν υπνοβάτης το όνειρο δεν είναι καλό,πρέπει να προσέξεις γιατί κάποια μικροπροβλήματα έρχονται και κάποιες στεναχώριες.
ΥΠΝΟΣ: Αν είδες στον ύπνο σου ότι κοιμόσουν,σημαίνει πώς πρέπει να προσέχεις περισσότερο τον εαυτό σου.
ΥΦΑΣΜΑ: Αν είδες στον ύπνο σου ότι αγόραζες ύφασμα θα πάνε καλά όλες οι δουλειές σου. Αν όμως είδες ότι το έκοβες με ψαλίδι η το έσκιζες θα χαλάσει κάποια σχέση.
                                                           Φ


ΦΕΓΓΑΡΙ: Αν είδες στον ύπνο σου την πανσέληνο,ο έρωτάς σου θα μεγαλώσει. Αν το φεγγάρι ήταν μισό,σημαίνει πώς θα διαφωνήσεις με το ταίρι σου. Αν είδες έκλειψη σελήνης σημαίνει ότι θα χωρίσεις με το σύντροφό σου.
ΦΙΔΙ: Αν είδες στον ύπνο σου φίδια,το όνειρό σου είναι πολύ καλό. Σημαίνει ελπίδα και χαρά και πολλές επιτυχίες στην ζωή σου.
ΦΤΕΡΑ: Αν είδες λευκά φτερά,το όνειρό σου είναι πολύ καλό,γιατί σε περιμένουν ευχάριστα νέα. Αν όμως ήταν μαύρα φτερά προμηνύουν το θάνατο κάποιου αγαπημένου σου προσώπου.
ΦΡΟΥΤΑ: Αν είδες φρούτα ότι τα κοιτούσες η ότι τα έτρωγες,το όνειρό σου είναι πολύ καλό,θα έχεις μεγάλες επιτυχίες στην ζωή σου και θα ζήσεις μέσα στα πλούτη.
ΦΩΛΙΑ: Αν είδες φωλιές πουλιών και είσαι νέος σε περιμένει μια απρόβλεπτη ερωτική περιπέτεια που θα καταλήξει σε γάμο.
ΦΩΤΙΑ: Αν είδες φωτιά και είσαι έγκυος θα έχεις πολύ καλή γέννα. Αν όμως καιγόσουν στην φωτιά θα έχεις πολύ άσχημο θάνατο.
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Αν είδες στον ύπνο σου ότι φωτογράφιζες κάποιον θα ερωτευτείς τον άνθρωπο πού είναι δίπλα σου. Αν είδες πώς έσχιζες φωτογραφίες τότε θα μαλώσεις με το ταίρι σου.
                                                                 Χ
ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ: Αν είδες στον ύπνο σου χειρούργο,κάποιος φίλος σου η συγγενείς σου θα σε επισκεφθεί.
ΧΕΛΙΔΟΝΙΑ: Αν είδες στον ύπνο σου χελιδόνια και είσαι ανύπανδρος προμηνύετε γάμος. Αν πάλι είδες χελιδόνια και είσαι μικρός σε ηλικία προμηνύονται ευχάριστα γεγονότα.
ΧΕΛΩΝΑ: Αν είδες στον ύπνο σου χελώνα, το όνειρό σου είναι πολύ καλό. Φανερώνει ότι θα αποκτήσεις στην ζωή σου πολλά υλικά αγαθά.
ΧΙΟΝΙ: Αν είδες στον ύπνο σου να πέφτει πολύ χιόνι το όνειρό σου είναι πάρα πολύ καλό. Σημαίνει πως θα έχεις μεγάλες επιτυχίες στην ζωή σου και θα αποκτήσεις πολλά υλικά αγαθά και πλούτη.
ΧΟΡΟΣ:Αν είδες στον ύπνο σου ότι βρισκόσουν σε κάποιο χορό η ότι χόρευες το όνειρό σου είναι καλό. Σημαίνει πως θα έχεις μια ήρεμη,και ευτυχισμένη ζωή.
ΧΩΡΙΣΜΟΣ: Αν είδες ότι χώριζες το ταίρι σου,θα συμβεί το αντίθετο.
                                                         Ψ
ΨΑΛΙΔΙΑ: Aν είδες στον ύπνο σου ότι κρατούσες η χρησιμοποιούσες ψαλίδια,θα τσακωθείς με το σύντροφό σου.
ΨΑΡΑΣ: Αν είδες στον ύπνο σου ότι είσουν ψαράς θα έχεις πολλά κέρδη από τις δουλειές σου.
ΨΑΡΙΑ: Αν είδες ότι έτρωγες ψάρια το όνειρό σου δεν είναι καλό. Φανερώνει πως σύντομα θα περάσεις μεγάλη λαχτάρα ,στεναχώρια.
ΨΥΓΕΙΟ: Αν είδες στον ύπνο σου ψυγείο μάλλον το ταίρι σου είναι ψυχρό απέναντί σου.
ΨΩΜΙ: Αν είδες ότι έτρωγες ψωμί θα έχεις πολλές και μεγάλες επιτυχίες.
                                                           Ω
ΩΚΕΑΝΟΣ: Αν είδες ωκεανό στον ύπνο σου και ήταν γαλάζιος και ήρεμος το όνειρό σου είναι πολύ καλό. Φανερώνει ότι θα έχεις γαλήνη και ευτυχία στη ζωή σου. Αν όμως είδες φουρτουνιασμένο ωκεανό στον ύπνο σου το όνειρό σου δεν είναι καλό. Θα έχεις φουρτουνιασμένη και ταραγμένη ζωή.



                             Λογοτεχνικό περιβόλι!



                                       Πηγή: Καζαμίας 2010

 

Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

  1. Ο φίλος μου με άφησε πριν από ένα μήνα και έφευγε με μια άλλη γυναίκα που είναι 10 χρόνια μεγαλύτερος από αυτόν, νιώθω σαν η ζωή μου είναι εντελώς πάνω. Διάβασα μέσω του διαδικτύου πώς μια άχνη ξόρκι έχει βοηθήσει πολλούς ανθρώπους να φτάσουμε εκεί αγαπούν πίσω. Έχω στενοχωρημένος για το παρελθόν έναν μήνα και αυτό που χρειάζεται είναι να τον πάρει πίσω και να ζήσουν μαζί μου γι 'αυτό αποφάσισε να δώσει μια δοκιμή έτσι ήρθα σε επαφή με την άχνη μάγια που ονομάζεται Δρ MARVIN και να εξηγήσει τα προβλήματά μου με αυτόν και αυτός ένα μαγικό ξόρκι για μένα που χρησιμοποιώ για να πάρει τον φίλο μου πίσω και τώρα η ζωή μου είναι πλήρης και είμαι ευγνώμων επιμελώς σε αυτόν τον άνθρωπο, e-mail επικοινωνίας του MARVINLOVESPELL011@GMAIL.COM

    ΑπάντησηΔιαγραφή