Για άλλη μια φορά νιώθουμε περήφανοι Έλληνες με την εφεύρεση των φοιτητών της πτυσσόμενης γόβας

Για άλλη μια φορά νιώθουμε περήφανοι Έλληνες με την εφεύρεση των φοιτητών της πτυσσόμενης γόβας



 
Για ακόμη μια φορά, Έλληνες φοιτητές απέδειξαν πως παρόλο που η οικονομική κρίση έχει επηρεάσει το βαλάντιό  μας, η πρωτοτυπία καθώς και οι καινοτόμες ιδέες ανήκουν στο Ελληνικό   DNA και μας κάνουν περήφανους  για άλλη μια φορά…
Πρόκειται για μια ομάδα φοιτητών του Τμήματος Οικονομικών Σπουδών του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης (ΔΠΘ), οι οποίοι κατάφεραν να κάνουν το όνειρο κάθε γυναίκας  πραγματικότητα, δημιουργώντας την πρώτη πτυσσόμενη γόβα! !!!
Η συγκεκριμένη γόβα πέρα από του ότι είναι εντυπωσιακή έχει ένα μοναδικό πλεονέχτημα που δεν έχουν οι συνηθισμένες γόβες.
Πέρα από την κομψότητα  που παρέχει στο γυναικείο πόδι,μετατρέπεται στο λεπτό σε ένα απλό και άνετο "φλατ" παπούτσι.
Οι φοιτητές: Λουκάς Καρακικές, Αθηνά Τσιλιγκαρίδου και Καλλιόπη Τάτση, στο πλαίσιο του μαθήματος Επιχειρηματικότητας, προχώρησαν στη δημιουργία του προϊόντος, αλλά δεν έμειναν εκεί, καθώς ίδρυσαν την εταιρεία «Sky Walker ΑΕ», φιλοδοξώντας να κατακτήσουν τον γυναικείο πληθυσμό.
«Κοιτώντας την αγορά και την καθημερινότητα των γυναικών, παρατηρούμε ότι έχουν συνεχή ενασχόληση καθ' όλη τη διάρκεια της μέρας, κάνοντας συνέχεια διαφορετικά πράγματα. Πηγαίνουν για δουλειά, για καφέ, για ποτό, για διασκέδαση γενικά και αυτό απαιτεί πολλές ενδυμασίες και κυρίως διαφορετικά παπούτσια. Πάνω σε αυτό το πρόβλημα στηρίζεται η δημιουργία του δικού μας καινοτόμου προϊόντος» ανέφερε ο Λουκάς Καρακικές, σε συνέντευξη του στο ΑΠΕ-ΜΠΕ.
Ο ίδιος τόνισε ότι σκοπός τους είναι να μπορεί η κάθε γυναίκα να νιώθει κομψή και θηλυκή καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας, ό,τι και αν κάνει.
«Το προϊόν, το οποίο έχει σκοπό να κάνει πιο άνετη και κομψή την ζωή της γυναίκας, είναι μια μπότα ή μια γόβα, η οποία, με έναν ειδικό μηχανισμό (πτυσσόμενο), θα μετατρέπει το φλατ παπούτσι σε ψηλό και αντίστροφα



 
Κύρια επιδίωξή μας είναι να καλυφθούν οι ανάγκες των καταναλωτών και να μπορούν -ανά πάσα ώρα και στιγμή- να κάνουν τις δουλειές τους χωρίς να χρειαστεί να αλλάξουν παπούτσια κατά την διάρκεια της μέρας».
Μάλιστα, φαίνεται πως η αγορά έχει ανάγκη ένα τέτοιο προϊόν, καθώς δεν υπάρχει άλλη εταιρεία, η οποία να έχει παρόμοια παπούτσια. Προς το παρόν η ομάδα των φοιτητών κάνει επαφές με διάφορες εταιρείες κατασκευής υποδημάτων, προκειμένου να καταφέρει το προϊόν της να «διεισδύσει» στην αγορά.

Πηγή: iefimerida.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια