Ένα συγκινητικό βίντεο, με τον Βραζιλιάνο καθηγητή προς το κωφάλαλο αγόρι, τον Carlos,που ξεχειλλίζει από Ανθρωπιά"

Ένα συγκινητικό βίντεο, με τον Βραζιλιάνο καθηγητή προς το κωφάλαλο αγόρι, τον Carlos,που ξεχειλλίζει από Ανθρωπιά"




Αυτές τις μέρες ένα πολύ συγκινητικό βίντεο κάνει θραύση στο διαδίκτυο ,που μας κάνει  για άλλη μια φορά να αισθανθούμε ,πως στις μέρες μας εποχή ένδειας πνευματικών αξιών, υπάρχουν άνθρωποι που ξεχειλλίζουν από Ανθρωπιά,τρυφερότητα,ευαισθησία  και Αγάπη για τον συνάνθρωπο και μπορούν να προσφέρουν τα πάντα με το δικό τους τρόπο προκειμένου να τον βοηθήσουν… 
Στο παρακάτω video θα δούμε πως ένα κωφάλαλο αγόρι μπορεί να παρακολουθήσει και να χαρεί επιτέλους την μετάδοση ενός αγώνα.
 Το κωφάλαλο αγόρι που ακούει στο όνομα Carlos είχε ένα μεγάλο όνειρο που το εξιστόρησε τον καθηγητή του Hélio Surdos. Συγκεκριμένα, το έφηβο αγόρι ζήτησε από τον καθηγητή του να τον βοηθήσει με κάποιον τρόπο να νιώσει τον παλμό του αγώνα, που έπαιζε η εθνική Βραζιλίας με την Κροατία για να μπορέσει να παρακολουθήσει έστω και μια φορά στη ζωή του έναν αγώνα, όπως, τον αξίζει.
Ο βραζιλιάνος καθηγητής κατασκεύασε μια ολόκληρη μικρογραφία του γηπέδου





 και πριν ξεκινήσει ο ποδοσφαιρικός αγώνας έκατσε και εξήγησε όλες τις θέσεις των παικτών, δείχνοντάς τες πάνω στην μικρογραφία. Επίσης, την ώρα του παιχνιδιού έκανε πλήρη περιγραφή του αγώνα στον μικρό κωφάλαλο αγόρι.
Το δώρο του καθηγητή ήταν πολύ σημαντικό για τον Carlos, ζωγράφισε την ευτυχία στο πρόσωπό του και του χάρη στον αγαπημένο καθηγητή του ένιωσε πως έχεις και αυτός την ελπίδα να ζήσει και να χαρεί αληθινά χωρίς εμπόδια.

Ας δούμε  το video στο οποίο ο καθηγητής κάνει το όνειρο του παιδιού πραγματικότητα:


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια