Με ποιους τρόπους μπορείς να εκφράσεις μια τρυφερή καλημέρα στο σύντροφό σου; Της Ρένας Τζωράκη

Με ποιους τρόπους μπορείς να εκφράσεις μια τρυφερή καλημέρα στο σύντροφό σου; Της Ρένας Τζωράκη

Με ένα γλυκό φιλί:
Σίγουρα είναι ο πιο τρυφερός τρόπος να πεις «Καλημέρα» στο σύντροφό σου, ιδιαιτέρως αν έχετε περάσει μια όμορφη νύχτα μαζί και ξυπνήσετε δίπλα- δίπλα

Ένα αισθαντικό φιλί πάνω στα κλειστά του/ της βλέφαρα, πριν δώσετε επίσης ένα απαλό φιλί στα χείλη, δημιουργεί μια υπέροχη αίσθηση. Και μετά ψιθυρίστε το «Καλημέρα» στα αυτί του/της συντρόφου σας..
Με λουλούδια:
Μερικές φορές βιάζεστε να φύγετε από το σπίτι νωρίς, λόγω υποχρεώσεων και δεν θέλετε να ξυπνήσετε το ή τη  σύντροφό σας. Για να είστε σίγουροι πως θα ξυπνήσει όμορφα και θα  δημιουργήσετε μια γλυκιά αίσθηση παρά την απουσία σας, αφήστε λουλούδια κι ένα τρυφερό σημείωμα στο μαξιλάρι.
Ετοιμάστε το πρωινό στο κρεβάτι:
Για όσους θα εκτιμούσαν μια πιο πρακτική αλλά ρομαντική προσέγγιση, φτιάξτε πρωινό και σερβίρετε το σε ένα όμορφο δίσκο και μοιραστείτε την απόλαυση του ζεστού καφέ μαζί με διάφορες νοστιμιές που θα έχετε ετοιμάζει όπως ζεστό φρυγανισμένο ψωμί με μαρμελάδα ή μέλι, φρέσκα φρούτα με γιαούρτι, χυμό φρεσκοστυμένο, κρουασάν σοκολάτας, κεικ, αυγά ομελέτα ή δημητριακά.
Καλή λεπτομέρεια είναι αν δεν έχει ξυπνήσει ο σύντροφος σας να βάλετε λίγη μουσική και μάλιστα κλασική…

  Μουσικό ξυπνητήρι:
Αν ξέρετε ότι ο σύντροφός σας , ξυπνάει με ξυπνητήρι, πολύ ωραία ιδέα είναι να διαλέξετε ένα τραγούδι που αγαπάει ή ένα όμορφο κομμάτι που θα επιλέξετε εσείς και να το προγραμματίσετε να ακούγεται την ώρα που θα χτυπούσε το ξυπνητήρι.
Στείλτε μήνυμα:
Αν δεν κοιμάστε μαζί, στείλτε ένα όμορφο μήνυμα την ώρα που ξυπνάει ο σύντροφός σας. Θα είναι μια πολύ ευχάριστη έκπληξη και θα του φτιάξει την ημέρα. Μπορείτε και να προγραμματίστε και να του έρχεται ένα διαφορετικό κάθε ημέρα.
Μια ζεστή κούπα καφέ:
Τέλος αν δεν προλαβαίνετε να του ετοιμάσετε πρωινό, φτιάξτε του τον καφέ της προτίμησής του , σερβίρετε τον σε ένα όμορφο ποτήρι ή σε μία κούπα που θα του πάρετε  και προσφέρετε τον με αγάπη!



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια